Zukorlić - Imovina Islamske zajednice uknjižena na paravjersku tvorevinu (Video)

fghfhfg456546 

Komentari  
-13 # A 2020-02-19 17:48
.... Zlukorle,vidi prvo sta ces sa onom imovinom u BGD od predsednistva internacionalnog prda univerziteta,jr vidis da ti vec stavljaju do znanja da je to srpsko.
Prijavi moderatru
+8 # Sokic 2020-02-19 19:17
Pokusavaju onu prljavu srpsku crkvu samo da izteraju, svudje srbi skocili cg srbije Bih......... nase institucije nasi ruse hoce da imaju Reisa u beograd a boru se protiv cetnicke srbije
Prijavi moderatru
+1 # Senad 2020-02-19 23:09
- Paravjerska tvorevina je postala,cini se,tvoja privatizovana Islamska zajednica...to sada shvataju i u BiH... A za nas Bosnjake Sandzaka,nikako to nije paravjerska tvorevina,vec legitimna Islamska zajednica. Kada to shvatis Zukorlicu...tek onda ce tvoj poziv za bosnjacko jedinstvo biti iskren,i nece biti u sluzbi jos jedne podvale Bonjacima Sandzaka uoci izbora od strane tebe i tvojih apetita za vlascu. To danas potpuno jasno vidi svaki Bosnjak Sandzaka i Bosne i Hercegovine. Gotovo je...ne mozes vise varati Bosnjake,sa tim je zavrseno.
Prijavi moderatru
-2 # NP 2020-02-19 23:22
Gos"n Halitoviću.
Ti si bio u redove jedne, jedine legalne i legitimne IZ. Sta si tada pričao na dersovima o pararijasetu?
Kako to sad, kad imaš funkciju muftije u pararijasetu, to više nije pararijaset i bolji je od legalne IZ?
:))))
Izdao si IZ, otišao si za šaku para u ono što si do juče pljuvao. Jednom izdajica uvek izdajica. Osim ako se iskreno ne pokaješ i vratiš se u prave redive, kao što se vraćaju u poslednje vreme.
Vraćanje u njene redove i podržavanje legalne IZ nije moj ili tvoj lični interes nego interes naše dece i Bošnjaka u celosti
Prijavi moderatru
-10 # DP 2020-02-19 18:07
Na koju li je lokaciju povoljnu za biznis,sada bacio oko Zlukoman?

Ufatila ga panika,pa zaboravio da se pre dva dana izvinjavao.
Prijavi moderatru
-9 # NNN 2020-02-19 18:15
Ovo mirise da ce biti Litija u N.Pazaru za povrat svete biznis imovine Zlukorla orljanskog. Predvodice je jeromonah Jahalaga.
Prijavi moderatru
-6 # Nur-Bec 2020-02-19 21:05
Hahahaha,dobra ti ova!
Prijavi moderatru
+7 # Enes 2020-02-19 18:44
Lajte dezurni kerovi,ali treba da znate da polako ali sigurno za koji mjesec nece biti sendvica,zato navalite jace i prljavije,raspada se bivsa sda,kako god alahimanet
Prijavi moderatru
-8 # Sulejman Veličanstve 2020-02-19 18:55
A ti nisi para-hodža?
Prijavi moderatru
+8 # NP 2020-02-19 19:22
Parahodze su oni koji su izdali jedinstvenu IZ i koji su nasrnuli na braću vjernike i pokušali da im otmu dzamije i vakufe...
Oni izrodi koji su uz pomoć države (Koštunica & co)policije i mesnih političara ( "Mešihat više ne postoji) kao i mafijaša (Cigo, Ćevap...) krenuli da preotmu IZ.
Nisu uspeli. Niti će ikad uspeti. Zato su je rascijepali i osnovali PARA rijaset sa centrom u BG.
To su para hodze.
Ali hvala Allahu koji nam je iz Svoje Mudrosti dao to iskušenje te se odvojilo žito od kukolja.
Mnogi zavedeni se vraćaju. I ima najava da će se još vraćati. Allah s.w.t. je velik i prima pokajanja.
Prijavi moderatru
-10 # Живојин 2020-02-19 20:46
Шојићу, да не буду "Mnogi zavedeni" ко су шејтан-хоџе, а ко "Parahodze", хајде ти лепо одговори конкретно:
1. Датум регистровања твоје ИЗ у Србији?
2. Датум регистровања, како ти кажеш - параверске ИЗ Србије?
Па да видимо да ли је то стварно грешка катастра и да се исправи или је Јопет нака датумска техничка грешка! ;-)
Иначе, све што ја регистровано после 1389., зар не би било поштено да буде имовина државе Србије, по црногорскоме моделу који ти здушно подржаваш? ;-)
Prijavi moderatru
+8 # NP 2020-02-19 20:54
Sve što je ova država napravila muslimanima neka uzme.
Ali neka vrati i sve što im je otela.
To je pravično.
Ovaj tvoj pararijaset , kog sdušno podržavaš, jer stoluje u Beogradu, je postojao pre nego se otcepio?
Zilkič je danas primio platu u jedinstvenoj IZ a sutra je postao reis i primao od Koštunice i Ugljanina. Onog momenta kada je Zilkić "napravljen" kao Frankeštajn od delova IZ od tad i postoji. Sve ostalo su nebuloze
Prijavi moderatru
-8 # Живојин 2020-02-19 21:16
Ахахаххххааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааххххх,
"Ovaj tvoj pararijaset , kog sdušno podržavaš, jer stoluje u Beogradu, je postojao pre nego se otcepio???????
Шојићу, како је то могуће да је нешто "постојало као ријасет пре него што се отцепило"? А да, могуће је Јопет интернационално научно доказаном техничком грешком! :-)
Е, па Шојићу, жао ми је, али онда неЈма грешке у катастру да је имовима ИЗ уписана на ону која је постојала пре отцепљења, чак ни техничке"? ;-)
И не измишљај да је мој "pararijaset , kog sdušno podržavaš, jer stoluje u Beogradu", јер добро знаш да ја навијам за војводу санџачкога до к му ви шејтан-сердари рушите рејтинг оваквим глупирањем! 8)
Prijavi moderatru
0 # Bego 2020-02-19 20:01
Juce se izvinjava danas ogovara fakultet
Na koga se vodi lokali vakuvski ko koristi
Svemu je malo oharamio covek.
Najveca stetocina za Sandzak i narod.
Prijavi moderatru
-1 # Laki 2020-02-19 20:20
Zukomane đe si bio dok su se tukli po dzamijama,dok se cepalaIZ, bio si na čelu islmaske zajedice.Tebi je preča propala politika od IZ. Sve si zakuhao sa političarenjem po dzamijama,zato što si se ulizivao čas jednima čas drugima političara.Sada koristi dzemate za kupovinu glasova i za svađe i nemire po dzamijam pa će sutra optužit inekog drugog.Da imaš obraz ne bi se nikad u javnost pojavio.Je sili neki dan javno rekao glas za spp je vakuf.Sramota.SPP nestaje a vakuf ostaje .Psihički puca jer beži narod od propaliteta..
Prijavi moderatru
+2 # Soko 2020-02-19 20:52
Ti si paravjerski političar.Optužuje vladu pre decenija a ne sme da pomene šta je on uradio za četiri godine u BG.Praznu priču mota godinama.Ako je neko uknjižio ,zašto ti nisi povratio.Kažeš otišao si u politiku da izbrišeš zilkićevu iz ,šta si uradio?Ništa,sad pred izbore zamajavaš narod imaš nasleđene probleme a ti si najveći problem jer si bio na čelu Islamske zajd.kad su nastali problemi.Još pominješ Koštunicu,i praVdaš propalu politiku spp.To što se ti bečiš i kolačiš ,treseš glavom ,je psiho pucanje.
Prijavi moderatru
-3 # Nur-Bec 2020-02-19 21:42
Zuki je megaloman,a to je ozbiljna dijagnoza!
Prijavi moderatru
-3 # Pešter 2020-02-19 21:03
Aman šta čovek priča.On vlast i to u vrhu,a kuka na kriminal u Sjenici.Ako ništa nisi uradio ,ako te niko ne uvažava ,zašto sediš ,zašto nisi napusti parlament u znak protesta .Ne laži ,prevarantu,znamo te dobro,najvažnije ti je lično bogastvo i modne revije za hanume.Ti si rasturio IZ ,a sada se smucaj po skupštini.
Prijavi moderatru
-1 # Semir 2020-02-19 21:12
Faks na elmu elfic,zemlja u varevu na muahmeda zukrolica,kuca na mufty fondaciju,a zgrada "ISLAMSLIH USTANOVA"pogodite na koga je
Prijavi moderatru
+2 # Olivera 2020-02-19 21:21
Dve islamske zajednice koje paralelno postoje u republici Srbiji bi trebale da se ujedinje i postanu jedna IZ. I svima bi laknulo - i vernicima i državi, a verujem i ulemi. Verujem da će Muamer učiniti nešto na tom polju i verujem da bi bio najbolji Reis muslimana otkad postoji ta titula.
Prijavi moderatru
-2 # zz 2020-02-19 21:55
Oljivera: treba ono brstsko jedinstvo kao sto su Hajdemi Popusi i Hajdenam Popusi.
A lepo se slazu i Hajnama Popusi i Hajsvima Popusi.
Prijavi moderatru
+3 # banda 2020-02-19 22:16
Apsolutno se slazem da treba napraviti red u katastru i sve uknjizbe koje su rezultat raznih dilova i falcifimata proveriti i da sve bude transparentno tj vidljivo svakom gradjaninu ove zemlje. Svako ko sumnja u vlasnistvo treba da se zali opstinskom, pa republickom odgovarajucem telu za katastar.
Vidljiva ce biti i vlasnicka slika svega i ono u sta mi sumnjamo da je zakonska a odnosi se na IZuS, Vakuf i uzu porodicu Muamera Zukorlica i na sve ono sto mi mislimo da je vlasnik IZ ili Vakuf. Ja prvo sumnjam da nepokretna imovina IUNP uknjizena na Vakuf a mislim da je to uknjizeno na nekakvu MUFTI FONDACIJU. Ne znam kskva je to fatomska fondacijs
Prijavi moderatru
+1 # Nur-Bec 2020-02-19 22:35
banda,ne znam da li si gledao zukijevo gostovanje prosle godine na N1? Licno on je rekao da je Mufty fondacija na Elmu Elfic Zukorlic.
Prijavi moderatru
+2 # banda 2020-02-19 23:07
Njegovi politicki protivnici u Sandzaku itekako mogu iskoristi tu vlasnicku sliku u sve ono sto sumnjaju i sto mi sumnjamo da je regularno. A takodje i on protiv svojih protivnika
Ali tesko ce lopov napadati lopova pred izbore. Jer mnogo je toga sto narod ne sme znati
Bojkota sigurno biti nece iako je to po meni jedino resenje za neko bolje sutrA
Prijavi moderatru
+4 # banda 2020-02-19 23:10
Trebo bi NP da nam objasni tu fatomsku Mufti fondaciju. Je li to pripalo Muftiji na mufte, tj na racun IZuS, Vakufa i dijaspore
Prijavi moderatru
-5 # NP 2020-02-19 23:40
Vidi banda,
kada bandaš o politici i pljuckaš po Zukorliću to je jedno - sa čime se takodje ne slažem i to je minorno u odnosu na grijeh koji je sasvim drugo kada iznosiš neistine o vakufima.
O IUNP:
Nije se po postojećem zakonu mogao registrovati kao zaduzbina ili Vakuf pa je registrovan na privatna lica.
Kad tu staviš tačku - onda daješ šlagort da se Muftija ljaga. Posto tu nije tačka, nego zarez, istina je sledeća:
- Da bi se popunio taj vaakum, tj pravno rešila ta stvar, ta ista privatna lica su UVAKUFILA IUNP u IZ. To zna cela garnitura ovih nazovi-hodza sto su se izdvojili ali najvažnije - taj dokument je u arhivi IZ. Na sajtu samog IUNP to piše. Sta tu nije jasno?
Uredjenje katastra - ovo što ti podržavaš je ispravna stvar. Ako se to uredi - daj Boze da doživim - onda ćeš se lepo izvinuti. Od Nurke to ne očekujem ali od tebe da.
Prijavi moderatru
+4 # banda 2020-02-20 00:54
Ko čini tu Mufti fondaciju NP. Zašto ti nisi član te Mufti fondacije nego njegova porodica, koliko znam , njegova druga žena, brat i sin. Verovatno ti znaš bolje pa demantuj ili dopuni. E moj NP, zbog tih raznih prljavih manipulacija sa Vakufom i IZ ja tom insanu teško mogu vše verovati, a ni Ulemi koja je tako podanička i plašljiva. Taj IUNP je ogromna fabrika para i svim silama se bori za akreditaciju jer zna da je to njegova svojina i da tok novca je u njegovim rukama ili u rukama njegove porodice sve dok je vlasnik ta fatomska MUFTI FONDACIJA. Zbog toga je i u politiku ušao da bi se u prkno AV uvukao. Zog svega toga i ima da igra kako mu AV svira ili diktira. Neka je za utehu to što bi se tako ponašalo nas 90%, ali nisam verovao da će se tako ponašati jedan Muftija IZ
Prijavi moderatru
+1 # Istina 2020-02-20 06:21
A Evoga NP Zukicin Sendvicar sad na ovoj "vesti" zaradjuju svoj sendvic..Nije ni njemu lako po Cio dan Samo lagati za njegovog gazdu koji Samo nesto pred izbore izmislja.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Vijest5

 1. Najnovije
 2. Najčitanije
 3. Komentari

Najbolje ocijenjeni korisnici

 • Malo Morgen
  52 ( +195 )
 • Face
  19 ( +194 )
 • Beli-beg
  2 ( +136 )
 • Sulejman Veličanstveni
  28 ( +96 )
 • Sejo
  9 ( +81 )
X

Right Click

No right click