Imamović - ''Da budem iskren, mislio sam da Zukorlić ima malo više političkog talenta''

Enis Imamović - Jučerašnji dan treba upamtiti i po tome što su Zukorlić i njegova SPP predložili SNS-u da usvoji amandman kojim se ne dozvoljava osnaživanje i dublja institucionalizacija Bošnjačkog nacionalnog vijeća.

imamovic zukorlic 

Da budem iskren, mislio sam da Zukorlić ima malo više političkog talenta ali je očigledno da se iza izvježbane gestikulacije, adaptivnog akcenta i javnih nastupa kriju samo njegovi lični interesi i najobičniji populizam.

Čovjek je u stanju da političkim akrobacijama sa Vučićem ruši najvišu nacionalnu instituciju Bošnjaka samo zato što mu nikako ne polazi za rukom da dobije većinu u tom BNV-u i da Vijeće stavi u službu Vučićevog režima.

Kad pogledam kakve je izgovore davao opravdavajući svoj amandman, mogu samo da naslutim ideje koje se vrte po njegovoj glavi.

Ja znam da su ga Bošnjaci Sandžaka odlično pročitali, vidim da i u Bosni polako otkrivaju njegovo pravo lice... zato niko ozbiljan i ne vjeruje njegovim marketinškim pozivima na “jedinstvenu listu”.

Komentari  
-15 # Haso 2020-02-09 13:55
To VOJVODA ORLJANSKOG uci MUFTIJA SESELJ !!
Prijavi moderatru
+25 # Huso 2020-02-09 15:38
Vi ste unistili Sda nekada smo svi bila za Sda sto li vas napustaju svi
Prijavi moderatru
-3 # Zjajo 2020-02-09 16:13
Penis glup ko kur.c
Prijavi moderatru
+3 # Boss 2020-02-09 18:52
Lepo si to rekao Imamovicu da bi Zukorlije za licni interes uradi sve i svasta a i dao sve nas Bosnjake za taj njegov licni interes, mada ni vi ostali niste daleko od njega prednjaci on u tome ali i vi ste za njim za licni interes dali bi vi Bosnjake i sve ostalo samo da je vama dobro a za narod vas nije briga. Ode te u skupstinu lanete ponesto eto onaliko da se cuje da ste tu, ali nekog haira da imaju Bosnjaci od tog vaseg lajanja NEMAJU.
Prijavi moderatru
+5 # Samir_sandzaklija 2020-02-10 20:21
- Ko je kriv Zukorlicu sto je izgubio na izborima za BNV? Pa naravno..."kruv" mu je njegov,bošnjački narod jer ga nije htio zakvog kakav je...akakav je...nit je hodza,nit je politicar,nit je beogradski,nit je sandzacki,nit je bosanski...onje jefnom rjecju niko,ništa,nula...
E sad...ta takva nulapreko srpskih institucija zeli minimizirati i unistiti BNV...VINECE BOSNJACKOG NARODA...samo zato sto je izgubio izbore zato vijece. JEL VAM SADA JASNO KAKVA JE TO NULA,TAJ ŠARLATAN?!


.
Prijavi moderatru
-26 # Sesko Voja 2020-02-09 13:59
Jeste da ga nas Efendi-Vojvoda,'ODZA Zlukorle redovno do sada pusio od Mila,preko Sulja pa do Bakira,ali ipak mi Rladikali i nas Cetnicki Otadzbinski Savet pokusavamo da ga odrlzimo jos koje vrleme da bi mrsio konce ovim Mu'amedancima u Sandzaku i Bosni i zato ga sad odrlzavamo na infuziji.

I mi Rladikali smo ga prlocitali i zakljucili da je samo jedno obicno blebetalo i nista vise,jer da vrledi icemu on ga nebi ovoliko popusio kod svih.
Prijavi moderatru
+25 # Dzeno 2020-02-09 15:09
Stavi pravo ime Sda-ovce pa komentarisi. Isprdeli ste vi vase 30 god unazad. Sad ste odbaceni odprtci koje niko nece. Trazili ste da se Vucicu uvucete u gz prije izbor, pa kad ste vidjeli d avas nece onda je poceli Sandzak Republika, plavi sljemove i ugrozenim Bosnjaci. A prije toga ste tonu orfenja podijelili Kostunici i Tadicu. Rekord ste oborili u historiju skupstinu Srbije za 8 god nijednom lanula Sda nije da nesto pregovora i ucini za narod. Sarlatani jedni usmrdelii. Sad kao glumi te neke patriot koji nece toboze sa vucicem.Fujjj!
Prijavi moderatru
-22 # Sesko Voja 2020-02-09 15:14
Ja i moji Rladikali cemo se zaliti nasem Efendi-Vojvodi, za takvo vase ponasanje prema Vojvodinom sefu a i za ove minuse. Ukoliko se ovo i dalje nastavi od njegovih slepaca i serldara onda se moze desiti da Vojvoda popusi i kod nas.
Prijavi moderatru
0 # Dzeno 2020-02-10 00:25
Plitak si k'o Sda raspala partija. Kme kme nece nas vucic.. E sad cemo mi kme kme Vucicu Sda demokratija Sandzak republikaaaa.. I plavi sljemove kme kme..
Prijavi moderatru
-19 # Sabiha 2020-02-09 14:11
Bas sat popismo ja i NAFA kafu i malo procaskasmo o ovome bradonji,pa nesto gljedamo u ovu sliku od ovog bradonje orljsnskog i ibretismo se kad vidosmo kolko je bradonja pozuteo u lice.Ada on cehru izgubio i lici kao da zuticu neuzubilahi boluje.Subhanallah,on ako ne dobije izbore njega ce morati slati negde da mu neko nesto pise i otvori .
Ada upropastise ga one njegove hanume,one hoce lagodan zivot,a on jado vec iznemocao po tija sednica.
A vala i ona Suljo bi malo trebao da ga razume i da ga ne hrzumi bas toliko.Ada do izbora ce ovog insana nestati od sekiracije.
Prijavi moderatru
+8 # Sutnja je zlato 2020-02-09 14:25
Koliko imas prljav jezik vjerovatno nisi ni svjestan da ces za svaku rijec bit pitan,nego ti je bolje pokaj se i popravi malo svoj rjecnik a za pocetak sutnjaaa,i jedino vi iz sda vidite beljilo u licu sulja,treba uzivo da ga vidite,samo bi trebali da smanje onaj foto shop na plakatama doktora jer ga toliko nagrde da je smijesno
Prijavi moderatru
-5 # Ha 2020-02-09 14:29
....ne sviraj kuhrcu sa fotosopom.
Prijavi moderatru
-4 # Живојин 2020-02-09 21:25
Фотошоп је харам, то је муслиманима строго забрањено!
Prijavi moderatru
-3 # Tudjinac 2020-02-09 14:50
[censored] ti Nafu, hadalju :)
Prijavi moderatru
+9 # Sabiha 2020-02-09 15:00
Eh ko da bi te htela Nafa,hadalju.
Prijavi moderatru
-6 # Semir 2020-02-09 14:15
Pa vidi se ko mu jr najbolji prijatelj,da ih niste culi da nešto kazu za AV AV,za spp pisman hodze je to zabranjena intimo zona,al.zato su pljuvali po svim bosnjacima,po kavazovicu,mujkiju,bakiru,komšiću,fejziću,i da zaboravio sam na obećanje da ce da zapusi usta šešelju al od toga nista sem da mu je platio knjigu da ištampa randi i o pazarskim biznismenima.Meni on i njemu slicni nemogu da budu ni hodze ni muftije a ni reisovi,maske su pale odavno se znaju njegove ambicije,nikad nikome nije opravdao pare iz islamske zajednice,fondacije,otimanja od ljudi,prodaja vakufske imovine koja je prodavata licno preko njega i licno njemu pare na ruke davate,pare od islamskog centra u petnici je uzeo a ljudima.je uradio od tih para plocu 50x50 i njegova stara prica pare su ulozeno u drugi hairli objekat.
Prijavi moderatru
-8 # DP 2020-02-09 14:27
A kada je to Zlukoman nesto uradio za Bosnjake ? Za Bosnjake on ima samo IFTIRU,MUNAFIKLUK,SPLETKARENJE,laganje,blacenje svih vidjenijih Bosnjaka,a o institucijama da i ne govorimo.Vise on voli seselja nego ceo i sandzak i bosnu,jer jedino je tako seljacic mogao steci priliku da se sepuri na hipodromu.
Prijavi moderatru
+13 # Pester 2020-02-09 14:32
Vidi ti ovog licemjera od Imamovica a 2010 god kad Muftija osvoji vecinu u vijecu tada vam valjao rezim srpski plus imate u sve gradove u Sandzaku lokalnu 0 da smo zaboravli kolko je osvojio vucic za predsednika u TT cuti jado i vozi bicklo jedino sto i znas :D
Prijavi moderatru
+3 # Enver 2020-02-09 14:34
Botovi SDA na aparatima :lol: :lol: :lol: :D
Prijavi moderatru
-3 # Dijaspora 2 2020-02-09 14:37
Pa ako su ovo stvarno sve botovi suljovi i ako ga podrzavaju,onda sarlatan iz orlja nema sta da trazi na izborima.Ni seseljbeg mu ne moze pomoci.
Prijavi moderatru
-5 # Dijaspora 2020-02-09 14:35
Zukoma je na udbaškom zadatku,kad je razbio Islamsku zajednicu i dzemate njemu nema ništa sveto,Politička ništarija.
Prijavi moderatru
+2 # eso 2020-02-09 14:38
Orljanin preko nacionalnih interesa gazi da bi ostvario svoj neki šićar,da bi se uvukao Vučku u analni otvor.Ova moralna gromada koja izlazi iz analnog otvora je Sejdo Bajramović Bošnjaka.On bi da proda BNV i rasturi sva NV samo da bi zaradio za sebe neku korist.Većeg izdajnika Bošnjaci nisu imali niti će imati.Nek on nama lijepo ostane u Beograd sa Šešeljem,Vučkom i njegovom bratjom Kačavendom.Marš izmetu.
Prijavi moderatru
+5 # Krmadin 2020-02-09 14:38
Ugasili komentare za Edisa Fetica.Hahahaha.
Prijavi moderatru
-3 # Dijaspora 2 2020-02-09 14:41
Bolje sto su ugasili,jer bi se onda morala otvoriti peticija i za sve ucesnike rijaliti programa a tu bi se nasla i Pinkova starletica iz rijaliti programa sa seseljom,zvana Orljansko seljace.
Prijavi moderatru
+3 # Olivera 2020-02-09 16:17
Ispade da je ovaj Edis najgori. A toliko se govori o kriminalcima , narkodilerima i narkobosovima koji uništavaju omladinu. I niko se nije setio da pokrene peticiju protiv njih, već protiv ovog nedozrelog Edisa. Jeste, najviše on sam sebe bruka, a time povređuje svoju zakonitu suprugu i uskraćuje sebe kao oca svojoj deci na jedan veoma loš način. Edis će svoje grehe platiti, ne trebaju Pazarci još da mu staju na muku koja je neizbežna. Nego, ako su Pazarci toliko drčni, hrabri i pravedni, zašto ne pokrenu peticiju protiv onih koji čine mnogo gore stvari od jednog preljubnika koji se za pare javno i pokazuje kao takav.
Prijavi moderatru
-10 # Samir 2020-02-09 15:06
Zukorlic je nazalost covijek sa psihijatrijskom dijagnozom i pataloskim defektima koji motivisu njegovu narcisoidnost. Super opasan profil u kombinaciji sa instrumentalizam koji sprovodi u IZ i tumacenju Islama prema njegovom nahodjenju. Nazalost dobar deo naseg nepismenog i polupismenog naroda nasjeda na njegove politicke igre. Vrijeme je preduzeti nesto konkretno protivu sabotera Sandzackog institucionalizma i kvislinga te najgore vrste. Nadam se da je i vama polupismenima sada jasno zasto doticnog kvislinga cuvaju Cetnicke Kobre i koliko dugo on spletkari u sabotazi Boshnjackog korpusa. Covijek bez karaktera i rijeci nije covijek...vec zaledjeni snesko bijelic...misli ni da mu autogen nemoze nista... Svjezati ga u ludacku kosulju i baciti kljuc u Josanicu.
Prijavi moderatru
+3 # Enes 2020-02-09 17:15
Sjecam se jos prije 10-tak godina isti ovi botovi na famozni snadzaknwus,iste price,izdajnik,gotov je,lopov,ode na smece historije,kad ono nije kako je receno nego kako je sudjeno.Suljko polako ali sigurno klizi ka smecu kao izdajnik svega bosnjackog sto je do sad uradio.Ovaj munafik Imamovic nema obraza,jer daga ima nebi svaki put lizo ono sto pljuje,neka vrati malo sjecanje par godina unazad kad smo imali sva moguca prava,kad nam je bilo med i mlijeko a Suljko sa lopovima jeo cevape za nekoliki hiljada eura
Prijavi moderatru
+4 # Sulejman Veličanstve 2020-02-10 20:49
Enese, mnogo brate lažeš i munafičiš, kad si ti video Sulja da jede ćevape, ja sam sticajem okolnosti u centru grada prisutan zadnjih 30 godina, i nikada ga nisam video da uđe u neku ćevapdžinicu. E sad ko gde klizi videli smo do sada, a videćemo i od sada, do sada je Zukorlić klizio ka dnu, što se nebi moglo reći za Sulja, i pored toga što je sva Srbadija navalia na njega od 90-e, a boga mi i glupi Bošnjaci nemali broj.
Prijavi moderatru
-3 # Olivera 2020-02-10 20:55
Znala sam da si uličar, ali da imaš baš tako dugi staž od 30 godina, to nisam mogla pretpostaviti. Čim ti znaš ko u Novom Pazaru jede ćevape a ko ne, to znači da ne izbivaš iz čaršije.
Prijavi moderatru
+2 # Muamer 2020-02-09 16:23
Sta je ode hadaljevaaaaaaa majko moja
Prijavi moderatru
+4 # mikla 2020-02-09 18:04
"HADALJEVI,"
VIDITE LI DA VAM JE JEDINO OVAJ SAJT OMOGUCIO DA KOMENTARISETE SVAKOG VASEG LJIDERA.OVO KOD SAJTOVA VASIH LJIDERA NEJMA.IMA CENZURA KOD SVIJU,AKO NE PISETE ODE RADOSTI VOLJENIH VASIH LJIDERA.KUKALA NAM MAJKA SA NJIMA A I SA VAMA. :D
Prijavi moderatru
+8 # banda 2020-02-09 18:16
Ko se ne srami imena nacionalne manjine kojoj pripada, ta politička partija nosi i njeno ime. Ako ste pristali da u državi Srbiji budete nacionalna manjina i pripadate korpusu političkih stranaka nacionalnih manjina, nosite u svom nazivu i ime te manjine licimeri. Zašto se Mađari u Srbiji ili Srbi u Hrvatskoj ne srame a Bošnjaci se srame. Bem ti takve naše lidere i stranke. Ovo mi liči na onu: htele bi da se j... a da ostane devojke. Ovo se odnosi na sve političke stranke nacionalnih manjina
Prijavi moderatru
-7 # TRZN 2020-02-09 18:25
Da budem i ja iskren,Imamovicu,mogao si obrijat bradu,u nju ti se popiskim...
Prijavi moderatru
+3 # Brada 2020-02-09 18:43
Ponovo ova sveti Zukimije. Rahat coveka,nista ne radi nego samo palamudi.A ja i Nuradin se slomili na utovaru drva.
Prijavi moderatru
-3 # NP 2020-02-09 19:09
Brado
nisi ni pogledo naslov. Od umora verovatno. :) Ovde Imamović "palamudi" i to debelo.
Prijavi moderatru
+9 # Brada 2020-02-09 19:47
A nema potrebe ni da gledam ni da citam.Znam napamet sve.Zukimije se uvlaci,ovi mu ko bajagi ne daju,a meni ne gine bukovina i menjanje alnasera na traktorcadima.
NP; Hoces li i ti u poslanike,posto ti Zukimija samo to interesuje i nekako da se uvali u neku ministarsku fotelju,a i ti mu se nesto slihtas kao i kvisko? Vidi zameni onog kviska i dajte ga vamo nama za utovar bukovih balvana.
Prijavi moderatru
-9 # NP 2020-02-09 20:40
Ma jok brado.
Ja sam ti niži rang.
Ali napredujem.
Ranije sam lepio plakate a sad za kutije :))))
A drugo i ne želim.
Prijavi moderatru
+3 # Sulejman Veličanstve 2020-02-10 20:52
NP- Sedi di si, ni za di si nisi.
Prijavi moderatru
-2 # Olivera 2020-02-10 20:58
Za ulicu nije, za razliku od tebe.
Prijavi moderatru
+12 # Fuck 2020-02-09 18:45
Tuga i politicka bijeda na ovim prostorima..ista ghovna,srpski ili bosnjacki politicar...valjda ovaj vazduh ili kakav svinjski virus zarazio sve redom..
Dako vam taj virus dosmdje glave da ovaj jadni i bijeni narod napokon odahne
Prijavi moderatru
-5 # NP 2020-02-09 19:00
Da citiram Imamovića:
"Čovjek je u stanju da političkim akrobacijama sa Vučićem ruši najvišu nacionalnu instituciju Bošnjaka ...bla bla"
...
Pitanje za Imamovića:
- Da li je po Statutu BNV u njegovoj nadležnosti da izdaje potvrde o (ne)pripadnosti neke partije Bošnjačkom korpusu?
Odg.
- Nije i nikad nije ni bilo!
A što je pa sad Laki malo nervozan?
Pa zato što je Zukorlić ovim izbegao da na kolenima ispred BNV čeka tu potvrdu.
...
Možemo da se lažemo koliko god hoćemo al8 svi znamo da BNV nikad i nikad ne bi Zukorliću izdalo tu potvrdu!
Cela histerija Imamovića i njegovi napadi na Zukorlića su samo zato što je Zukorlić izvegao da bude u nemilosti BNV i da od njih zavisi.
Bravo Zukorliću!
Ovim si izbegao konfliktne situacije koje bi usledile.
A zbamo da ste to želeli isto kao prvog dana formiranja BNV.
BRAVO JOŠ JEDNOM
Prijavi moderatru
+6 # Brada 2020-02-09 19:52
NP: Svetom Zukimiju je mogao Tandrcak da izda i halal sertifikat i cega se on plasi.No sada ozbiljno: Ne branim ja ni jednog od ova tri zajhebanta ovdeka kod nas,ali najvece zlo je ova sveti Zukimije,to ti brada kaze i glavom i bradom.Polako ces ti otvoriti kad tad oci,jedino ako si kod njega na pipi pa moras da ga branis ili ocekujes da i ti odes u poslanike,?
Prijavi moderatru
-8 # NP 2020-02-09 20:49
Brado
moja politička karijera vrtoglavo napreduje - od lepljenja plakata i sad se završava za biračkom kutijom.
:)
To je to brado.
Nemam ja političke ambicije ali zelim da SPS dodje na vlast. Da vidimo i njih.
Nisu imali vlast i ne znamo da li su bolji od drugih. Treba ih podržati, glasati za njih i dati im mogućnost 4 godine da se dokažu.
Ne budu li valjali - mijenjaj.
To je prost recept.
Prijavi moderatru
-3 # NP 2020-02-09 20:51
SPP - pardon
T9
Prijavi moderatru
-12 # Olivera 2020-02-09 20:59
Kolike su dnevnice? Meni nudio jedan poznanik da budem za biračkom kutijom i kaže da bi zaradila 3.000 dinara.
Prijavi moderatru
+4 # zz 2020-02-09 21:08
OLJIVERA; Hajdemi Popusi ce ti dati 4.000 a Hajdenam Popusi ce te josm castiti.
Prijavi moderatru
+9 # zz 2020-02-09 21:11
OLJIVERA; Hajdemi Popusi ce ti dati 4.000,a Hajdenam Popusi ce te jos castiti.Pa moze i za kutijom,i ispod kutije i iza kutije,kako god ti odgovara.
Prijavi moderatru
-5 # NP 2020-02-09 21:19
Verovala ili ne - ja ih se uvijek odričem pa i ne znam kolike su.
Prijavi moderatru
0 # Живојин 2020-02-09 21:21
Шојићу, у име овог нашег непријатељског портлског дружења, имај ме у виду бар за неку пристојну опЋинску плату наредне 4 године док се не снађем или устоличим, а онда нека мањају. "To je prost recept." ;-)
Prijavi moderatru
+2 # Живојин 2020-02-09 21:30
..."od lepljenja" ..."mijenjaj" на екавској ијекавици матерњега босанског језика, иди бре ј.бо те у сред Бегиша...! :-)
Prijavi moderatru
-3 # NP 2020-02-09 21:35
'oću.
Prvo kod brade na balvane jedan mandat, da očistiš tu mentalnu prljavštinu, pa posle će da vidimo za neku fotelju.
I onako 2/3 svih fotelja dje je makar slovo od "v" (vlast) je vaše.
Prijavi moderatru
+3 # Brada 2020-02-09 21:42
NP:Zasto saljes tog Zivojinka kod nas na balvane.Pa mi imamo dovoljno konjske snage za izvlacenje iz potoka,tako da bi nam on bio viska.
Drzi ga na tastaturi dok Osmo odradi posao sa onom u helancice.Zna Zivojinko koja je dobro.
Prijavi moderatru
-9 # Olivera 2020-02-09 22:12
Neka Živojina na espresu. Ipak on i Brada nisu nivo. Živojinko opslužuje dobre komšinice, dok drvoseča u predahu, krave na pašnjacima Golije, a verovatno i Hajle.
Prijavi moderatru
-5 # Живојин 2020-02-09 23:09
Брадати братски пумпа Осма на тракторској гуми придржавајући Пениса Немањића и чудећи се како војвода санџачки са истом брадом има 4 ханумице и 4 џипа, а Шојић им дови, док се ханумице код "Ж" сладе српским продуженим еспресом после горке каХве из малих бушњачких филџана! ;-)
Prijavi moderatru
-3 # Olivera 2020-02-09 20:48
Upravo tako, bravo za Muamera što je prozreo prave namere SDA gospodara Bošnjačkog nacionalnog veća i uspeo da izdejstvuje njihovu nenadležnost da cene koja je partija bošnjačka a koja ne. Evo ja tvrdim da je SDA Sandžaka više šćiptarska stranka, nego bošnjačka. I kada bi njima neko trebao da da potvrdu onda bi najpošteni bilo da je dobiju od albanskog NV iz Preševa.
Prijavi moderatru
-5 # NP 2020-02-09 21:06
Zaista pišem onako kako mislim.
Pa molim da me neko ispravi ako grešim
- Imamović je bijesan samo zato što sto je izmaklo BNV (čitaj SDA) da daje "ćahat sa pečatom" ko je Bošnjak a ko nije.
- Ja mislim da je ostalo da BNV odredjuje ko je Bošnjačka partija a ko ne - Zukorlić je nikada ne bi dobio iz čiste mržnje prema njemu.
- Zukorlić ne mora da kleči pred BNV i moli za potvrdu a Imamović pobesneo zbog toga?
I ko je ovde lud, zbunjen... itd.?
PS
Brado skoro sam bio na jednu lekarsku komisiju i imam crno na belo da ja nisam tako da komentariši - ako možeš realno ovu ujdurmu sa ćahatom i pečatom.
Prijavi moderatru
-1 # mehmed 2020-02-09 19:54
Zukurlc jednom dobro rece : SDA je nastala u Sandzaku...tu ce joj se i dzenaza klanjati... Odgovorni su : Ugljanin, , Imamovic i njima slicni...
Prijavi moderatru
+6 # Sesko Voja 2020-02-09 19:58
SPP je nastala kod nas u BGD e pa tu cemo joj i opelo odrzati samo ako Vojvoda 'ODZA Zlukorle ne bude izvrlsavao postavljene mu zadatke,a ne da na svako mesto popusi.
Prijavi moderatru
+1 # Sulejman Veličanstve 2020-02-10 20:55
Mehmed- SDA nastala u Sandžaku reko Zukorlić, a ja mislio u BIH? HAHAHAHAHAHAHAHA
Prijavi moderatru
-7 # Olivera 2020-02-09 20:41
Pogledajte na You tube TV FACE ESKLUZIVNO 2017. godine - Saša Janković od 36:20 do 38:20. Sandžaklije, svi vi za koje je Saša Janković kazao da ZNATE, neka vam ovaj Enis objasni ova dva minuta o kojima je Saša pričao. A Enis je bio zdušno za Jankovića i verujem i iskreno. I šta bi od toga na kraju? Ljider je sve prodao. O tome Enise pričaj, ostavi se Zukorlića, on je kao i Ljajić bar iskren, a Suljko je maramica sa više lica. Banda, molim te da prokomentarišeš ova dva minuta Sašinog izlaganja.
Prijavi moderatru
-10 # Живојин 2020-02-09 21:14
И Јопет Немањићи нападају војводу санџачкога! :-) Али, Пенисе, џаба вам, јер је практично показао колико је паметнији од вас,кад је за три године стекао колико ви нисте успели за тридесет, плус 4 ханумице, плус 4 џипа, плус 4 дипломе интернационалне, па бање вакуфске итд, итд. А изгледа да му се смеши и она министарска фотеља која се вама измаче у оном "геноцидном" Београду у који тако жестоко хрлите! ;-)
Шојићу, где си да му запеваш ону нашу - "...могу само да нас мрзе они штонасне воле...!?
Prijavi moderatru
-5 # NP 2020-02-09 21:30
Rekoh ja bradi, ne idi tamo po onoj mećavi, tamo je medjed.
A on kaže - nešto smrdi, mora da je Životinjko. Gre'ota, kaže, da se smrzne.
I otkopa te.
E sad ... brada je kriv što će ćeš ponovo da seru*ckaš ovde i zabijaš nos dje mu nije mesto.
Prijavi moderatru
-5 # Olivera 2020-02-09 22:26
Zašto ti NP misliš da mi nesandžaklije zabijamo nos đe mu nije mesto kad smo na SL? Nije to pitanje samo za tebe, već za još neke koji kad nemaju argumenata, teraju sa portala kao sa svog vlasništva. I što sada podilaziš tom bradatom drvoseči koji kad se ne obraća Živojinu, onda drvlje i kamenje na Muamera, od čega je tebi verovatno nebrojeno puta skočio pritisak. Živojin je ovde rado viđen gost, od toliko gostiju. Da njega nije, ne biste znali ćirilicu, odnosno bosančicu, a kao neki ste Bošnjaci.
Prijavi moderatru
+8 # Brada 2020-02-09 21:37
Zivojinko,pa gde si ti Kucukoglu? Pa Zivojinko bezi jadjo sa ovija portala jer onaj Osmo je veliki maljer.Danas dodje u kahvu na Jarutu i prica da si juce pisao neke duge komentare,pa ti se Osmo zahvaljuje,jer je mogao serbes da ti radi po toj zenskoj celjadi.Kaze dok si ti pisao neki dugi komentar on ti sada zgrabio onu sto redovno ide u onim helankama.Kaze da je mogao na tenane da je "dere" dok si ti pisao komentare.A vidis da te ovi od svetog Zukimija namerno zadrzavaju radi Osma.Belaj je ona Osmo i to veliki.Dobra ti ona sa onim helankama.Sta ti je ona,snaha ili sta?
Prijavi moderatru
-6 # Riječ 2020-02-10 09:38
Napisao Penis Imamovic “ da budem iskren “
Hahahahahahah
SDA smecarija kako u Sandzaku tako u BiH
MUFTY je kralj
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Vijest5

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari