Zukorlić pozvao Ugljanina i Ljajića da zajedno nastupe na republičkim i lokalnim izborima

Bilo da se radi o određenim dobrim potezima koji su se nekada dešavali ili o greškama, promašajima, sukobima i problemima, lider Stranke pravde i pomirenja akademik Muamer Zukorlić poziva stranke u Sandžaku da ostave po strani sve što se dešavalo u protekle tri decenije i naprave zajedničku bošnjačku listu sa kojom će izaći na predstojeće izbore.

EL2A7579 

„Mislim da je kucnuo čas, čak se bojim i da kasnimo da otvorimo jednu novu stranicu gdje ćemo, prije svega mi političari od ključnog uticaja na prostoru Sandžaka smoći snage da otvorimo jednu novu stranicu, gdje ćemo sve ovo što se dešavalo tri decenije pokušati iskoristiti kao energiju koju treba investirati u budućnosti. Sve se probalo i što valja i što ne valja, mislim da više niti imamo vremena, a pogotovo nemamo prava ni pred Bogom, ni pred historijom, ni pred ovim napaćenim narodom da lične partijske ili neke druge partikularne interese stavljamo ispred.“

Smatra da su naredni izbori šansa koja će ukoliko se dobro iskoristi biti novi iskorak.

„Želim da pozovem prije svega još dva ključna, dominirajuća faktora u Sandžaku da sjednemo za sto i zajednički dogovorimo nastup na narednim izborima, tako što ćemo ponuditi zajedničku bošnjačku listu i time pokazati političku zrelost, političku snagu i sposobnost da zapravo sagledamo stanje u kome se nalazimo, sposobnost da konstatirajući to stanje kako jeste a ono je loše, pokažemo da smo sazreli političari.“

Ukoliko, kako kaže, ovako nešto ne bude napravljeno, dolaze godine u kojima će izgubiti smisao svaka politika, ostaće mali broj ljudi i sve borbe i svaka trvenja više neće imati smisla.

„Zato je neophodno dok imamo vremena i dok imamo kome biti predstavnici, pokazati ovu snagu i ovu svijest. To nije nemoguće, potrebno je samo izdvojiti nekoliko ključnih stvari oko kojih treba da se saglasimo, to ne znači gubiti svoje identitete, političke i partijske, jednostavno se okupiti oko osnovnih načela prije svega vezanih za Sandžak, vezanih za status Bošnjaka u ovoj zemlji i vezanih za Islamsku zajednicu kao nesporne kategorije jedinsta koje ni kroz povijest, ni kroz cjelokupno naše iskustvo nikada nisu bile sporne.“

Sve ostalo, poručuje, participiranje u vlasti, podjela vlasti, sa strane Stranke pravde i pomirenja bit će manje važno, bitno je pokazati svijest i velikodušnost.

SANA – Adaleta Sejdović-Hamzić / FOTO – SANA 

Komentari  
+21 # Sandzaklija xy 2020-01-28 18:42
Konacno. Samo naprijed. Ko ne pristupi zajednickoj listi, koja se treba dogovorno formirati, ocito radi za Vucica a treba se kazniti na izborima. Ugledajmo se na Albance Presevske doline i Srbe na Kosovu.
Odgovori | Prijavi moderatru
-9 # Boss 2020-01-28 20:18
Auuuuuuuuuuu sveti Zukorlije koje si licemerstvo prosuo sada, kao zoves na ujedinjenje a postavices uslove koje niko nece prihvatit, tvoji islovi ce biti da si ti glavni u svemu i ponizavaces ostale da si ti kao najaci sa glasacima sto nije istina a trazis najvise tako da od te ljubavi nema nista jer si previse licemjeran
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Jašim 2020-01-28 22:45
Boss sta misli ovaj muftiguz da je neko ovca namontiro ga vucko da i ovde pokusa da razbije Bosnjake. Misli on neko je glup sa njim ne bi mogli napravit nista u Sandzak i vucko bi postavio svoje smradove. I tu bi izgubili Bosnjacke predstavnike i predsednike nasih opstina
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Boss 2020-01-28 23:16
Ima brate i ovaca koje ce Zukorlije da posisa, ima i ovnova koji mu i dalje veruju
Odgovori | Prijavi moderatru
-6 # TITO 2020-01-28 20:38
Dok je imao dijasporu nije tražio Uljanina i Ljajica. Kad je to ozgibijo nadao se na Šešelja. Nego ono i tu je ispusio. Onda je probao da se nametne u BiH u Rijaset kad je i tu ispusio, onda ne ostaje mu ništa drugo nego Suljo i Rasim.Dijaspora ga pročitala, Šešelj odjebo, Kavazovic ga procitao tamo je nekad imao leđa sad ni tamo nema,i šta mu je ostalo???? Nije teško pogoditi, Suljo i Rasim. E pa može al da nisi ti kandidat. Jednostavno ako misliš dobro Bošnjacima dokažu tako što ćeš ih podržati a nećeš se mešati. Na svim frontovima si gubio. I za predsednika, i za gradonačelnika BG, i u BNVS, i za Rejsa, i svugde. Potpuno jasno zbog čega se sad nudis Sulju i Rasimu.
Odgovori | Prijavi moderatru
-8 # Semir 2020-01-28 20:51
Tako je preko SDA doso da bude muftija,pa je zabio nož u ledja toj istoj SDA,bar to priznaje sam da je preko SDA doso na funkciju.Zbunjujuce je koliko on zeli da je aktuelan da je kao jelena karleusa u žiži javnosti,automatski stavi ahmediju,sutra jaše kobile,treci dan vežba u tererani,akademim na nekim akademijama.Jednostavno previše željan vlasti nezna koja funkcija bi ga zadovoljila,poslanik a ima obezbedjenje?nijedan poslanik ga nema sem njega,a on i privatno i drzavno,cega li se to plašiš muamere?
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # Живојин 2020-01-28 22:26
А може ли да се постане муфтија без политике, онако чисто верски на муфте? Чинимисе да немере!? :o
Odgovori | Prijavi moderatru
+22 # Riječ 2020-01-28 18:43
Ja mislim da bi bilo vreme da se vec jednom ujedinimo i imamo 10 svojih poslanika u skupstini Srbije i nepostavljanje uslova neka bide sve na 3 dela, na celu svi trojica ali da imate jedan cilj a to je DOBROBIT NARODA
Odgovori | Prijavi moderatru
+13 # Riječ 2020-01-28 18:46
Valjda bi bilo vreme i pravi trenutak da se jednom ujedinimo i zajedno sa 10 poslanika u skupstini Srbije imali ozbiljnu politiku u drzavi a uslovi su jasni. Aferim Mufty
Odgovori | Prijavi moderatru
+9 # Olivera 2020-01-28 18:55
Predlog dostojan divljenja, obzirom na političke prilike u Sandžaku. Bravo, Muamere. Međutim, sumnjam da će matora raga pristati i predati primat mlađima kako u stranci tako i na ovoj bošnjačkoj listi. A onda tu je i Rasim koji najavljuje da je došlo vreme da se odmori od ministrovanja u Vladi. Pa ako se vrati u rodni kraj pun ideja, a i dalje moćan i uticajan, sumnjam da će političkom "novajliji" prepustiti primat. Ja da sam na Zukorlićevom mestu, kao duhovni čovek koga je ipak muka svoga naroda naterala da postane političar, predložila bih Rasimu da bude prvi, ali da se zajedno radi na svim projektima koji su od koristi za građane Sandžaka. Tu bi Muamer bio veliki u očima svih trezvenih Sandžaklija, kao i u Allahovim očima.
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # Bg 2020-01-28 19:36
Čuj ti nje ZUKIJA natetala muka naroda da postane politicar.
Upravo suprotno,od kako se on pojavio narod pati od njegove pohlepe,lazi,podjela,zavada.......
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Olivera 2020-01-28 19:47
Ipak je NP mnogo kompetentniji da te demantuje Bg. Zukorlić nije vladao da bi narod Sandžaka od njegove vladavine patio. Suljko vas 3 decenije vuče za nos, a Rasim ipak nije Saibaba da od ničega stvori nešto.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Damir 2020-01-28 18:57
I ako me raduje poziv na jedinstvo bošnjaka Sandzaka, šta god da se iza tog poziva krilo, duboko sam uvjeren da naredne izbore treba bojkotovati. Našim izlaskom na izbore dali bi smo legitimitet jednoj nacionalističkoj autokrativnoj vlasti na čelu sa daklarisanim četnicima oličenim i okupljenim i SNS-u. Do sadašnje iskustvo je jasno pokazalo da su bošnjaci malobrojni i nemoćni da bilo šta u Srbiji promijene. Naprotiv, više su korišteni u svijetu kao marionete za ispunjenje interesa isključivo pro-srpske politike. Vjerujem da postoje moralne norme ispod kojih se ne moze. Ili ćemo biti partner u kreiranju politike regiona iz kojeg dolazimo i drzave u kojoj zivimo ili ćemo pokazati obraz i pokazati crveni karton politici poltronstva i ponizenja.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Malo Morgen 2020-01-28 19:08
Slazem se da je ova vlast nikakva ali sam misljenja da bosnjaci trebaju ucestvovati u izborima. Ova se vlast nista drasticno losije odnosi prema bosnjacima od ranijih vlasti, cak je u nekim malim, simbolicnim, potezima i bolja od ranijih.

Razlika je ovaj put u tome da srbi pocinju ocjecati dio represije koja je do sada bila rezervisana za manjine. I to je cak i dobra vaspitna mjera za raznorazne srbende, nek vide kako je nama bilo svo ovo vrijeme.

Zato moj glas ide za jos vucica - srbiji je to neophodno zarad postizanja katarze!

:-)

A bosnjaci treba da ucestvuju i zauzmu sto bolje pozicije i time poboljsaju svoju situaciju - a za to ce biti prilike narocito ako usmrdjela opozicija izbore bude bojkotovala.
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Malo Morgen 2020-01-28 19:02
Eh ovo bi bilo pozitivno da je ozbiljno zamisljeno.

Ko jos misli da je moguce nakon teskih rijeci tek tako napraviti zaokret i integrirati se do te mjere da se zajednicki izadje na izbore?

To je proces koji nije za potcjenjivati i koji pocinje od izgradnje povjerenja kroz razlicite poteze koje idu ka smirivanju tenzija. Sve to zahtjeva i odredjeno vrijeme.

Ako se ovaj proces zanemari - to znaci samo da je prijedlog neozbiljan.

A zasto je ovako neozbiljan prijedlog pokrenut bas sada?
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # NP 2020-01-28 19:25
Zašto donositi prerane zaključke?
Ideja je tek plasirana.
Sačekaj da je svi malo "svare"
Lično mislim da bi ovo donijelo političku korist svakoj partiji.
Sinergija ... eto šta bi to bilo.
Svi dobijaju, drugim riječima.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Malo Morgen 2020-01-28 19:30
Mozda za neke tamo buduce izbore. Za ove predstojece ova inicijativa dolazi prekasno i u sijenci zukorlicevog fijaska u zadnje 2 godine pa je s toga i njena tezina nikakva. Najvise lici na davljenika koji se pokusava uhvatiti za neku slamku spasa. Bilo kakvu.
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # Boss 2020-01-28 20:26
Zatvori u tor lava,vuka i hijenu pa mi reci jesu li se ujedinili, e tako se mogu ujedinit i nasa tri politicara?! Daj NP svi znamo da se nemogu ujedinit ni pod razno, jer njima ne odgovara da se ujedine a ni narod im ne odgovara ako se ujedini, uzeli su Americki sistem ZAVADI PA VLADAJ
Odgovori | Prijavi moderatru
-11 # Haha 2020-01-28 20:32
Pa kad ste tupavi ahahaha.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Emir 2020-01-28 19:05
Jedinstvena prilika da bosnjaci postanu nesto, ovako ih razjedinjene ne ferma niko ni 2%.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # NP 2020-01-28 19:07
Iskreno se nadam da će ovaj poziv makar biti razmatran i da će u glavama koje odlučuju o našim sudbinama, pojaviti misao da je ovo dobro za sve - i za njih i za nas.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Malo Morgen 2020-01-28 19:10
Na zalost ovo je na neki nacin iznudjen potez od strane zukorlica kako bi se - nakon sto se sa ama bas svima zavadio - predstavio u nekom pozitivnijem svijetlu. Ni sam zukorlic u ovo ne vjeruje niti je ovo ozbiljno zamisljeno. Jer da jeste drugacije bi se sprovodilo.
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # Enes 2020-01-28 19:55
Umri [censored]e od zlobe i zavisti prema Zukorlicu,cuj treba dase osmisli pa tek onda da se predlozi,pa sigurno jos 20-tak godina treba razmisljat i smisljat pa tek onda oredlagat,on je ponudio pa bujrum,ni sa cim nije uslovio toje bitno i samo pravi neprijatelji roda svoga i uskostranacki dupelisci i interesdzije nece uzet ovo u ramatranje.Daje srece ko sto nije koja bi mi tek snaga bili
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Malo Morgen 2020-01-28 21:00
Ok, da ti sad dodje cigo sa zlatnim zubom i nudi ti mercedesa sa 30 hiljada predjenih km - za 20% od uobicajene cijene - ti bi to objerucke prihvatio?

Ili je ponuda previse dobra da bi bila istinita, da nema neke kvake? Da mu kilometraza mozda nije vracena? Da nije udaren i lose popravljen?

Najprije ce biti da tvoja bradata starletica opet potcijenjuje bosnjaka, misli da ce nasjesti na njegove prozirne fore i fazone. Pa ni u orlju te njegove fore ne prolaze, kud ces dalje? :lol:
Odgovori | Prijavi moderatru
-10 # Sandžak je vječan 2020-01-28 19:47
Potez za pozdravit.Prvo time što je priznao da je krohiro,da se patosiro,da je propao skroz.Drugo što je uvideo da nemože ja pa bog pa do boga ja.
I treće što jedinstvo ma kakvo bilo je bolje od razjedinjenosti.
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Muamer 2020-01-28 19:51
Najzad!Allah zna nijet svakoga.Molim Allaha da je iskreno i da ovi drugi prihvate poziv i najzad pokazu svima da nismo na prodaju.Verujem da ce ovi drugi pokazati malo mudrosti i nastuoiti zajedno.Ako se to desi ja him HALALIM ovih 30 godina.Suljo i Rasime ako ovo citate kojim slucajem razmislite da popravite sve sto smo vam ovolike godine zamerali.Svi pod jedan bajrak
Odgovori | Prijavi moderatru
-6 # Olivera 2020-01-28 19:58
Ako budu stali pod isti bajrak, treba čestitati Aleksandru Vučiću pre svih.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # banda 2020-01-28 19:59
Ovo je samo predizborna blef priča MZ. Bez obzira koliko je politika prljava rabota, on dobro zna da od toga nema ništa. Rasim Ljaijć će biti iz skute AV ukoliko ga ovaj ne odj..., kao što bi i MZ bio ali ga je izgleda kod AV popu... bez obzira koliko mu se u šupak uvlačio.
Suljo čeka ustoličenje Samoopredeljnja u Prištini i instrukcije SDA iz Sarajeva da kontrira vlasti AV i ima sigurno glasačko telo za 2 do 3 poslanika Ovaj novopečeni političar, prijatelj Šešelja najradije bi se udružio sa njim i imao bi siguran prolaz u Skupštinu ali za to ipak nema mu.., mada nikad ne reci nikad
Bez obzira kako se udruživali sa njima troijicom ovaj narod boljitka imati neće i ove izbore treba maximalno bojkotovati i na republučkom i na lokalnom nivou. Ali narod je čudo., lako ga je nasamariti
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Olivera 2020-01-28 20:14
Zaista su poletele vrane naopako. što bi rekla SL mudrica NP. Banda hoće da bojkotuje izbore jer nema poverenja u nijednog sandžačkog lidera, a ja hoću da dam glas SPP baš zato što u Muameru vidim čoveka koji i hoće i može da čini velika dela. Obaško što ću biti tim glasanjem i vakif. Banda, izašao ili ne izašao tvoj glas će otići već nekom. Bar su tvoje Sandžaklije majstori izbornih brojanja. Suljko nikada ne bi grejao fotelju BNV da nije pre toga izbrojao u svoju korist i kada to narod baš i nije tako izglasao. Zato izađi banda, pa makar dopisao nekog svog kandidata koji nije na listiću.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # banda 2020-01-28 21:43
Da, u ovakvoj državi i ovakvoj vlasti je sve moguće što se glasova tiče. Ali se nadam da neće baš te komisjje biti toliko složne da se masovno kradu glasovi i da bojkotom treba staviti do znanja da se ne slažete sa postojećim stanjem. A stanje je jedno veliko sranje u mnogim sektorima gde stranke na vlast postavljau svoje "debile", čiji je jedini kvaltet odanost svom vođi. I ne znam čemu onoliki poslanici, odbornici i sva ta sranja čiji je jedini zadatak da izglasaju ono što im se kaže.
Kako recimo bedno izgleda danas Skupština Srbije, gde nijedan razuman glas iz opzicije se do kraja ne može čuti. kako je ono ogavno.
Možda je za Bošnjake ovo šansa da pređu cenzus od 3% koji će biti usvojen i da imaju veći broj poslanika, ali moj stav je bojkot iz razloga koje sam izneo, a ima ih još stotine
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Fuck 2020-01-28 20:10
Odnijo djavo salu,vidijo pisman Hodza da ga sve manji broj Sandzaklija podrzava pa da preduhitri svoj poraz pokusava opet rodoljuba izigravati..pih
Odgovori | Prijavi moderatru
-10 # Haha 2020-01-28 20:22
Sve raske cetnicki vojvode na jednoj listi. :-)
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # Samir 2020-01-28 20:25
Boshnjaci trebaju zajednicku politicku platformu Ali ne sa minerima njihove politicke buducnosti. Zukorlic je isuvise kompromitovana licnost koja bi sad da svoju prostituciju legalizuje kroz tzv Politicko Jedinstvo. On treba samo da napusti javni zivot Sandzaka i da ostavi na miru mlada pokoljenja u Sandzaku da se bez njegovih manipulacija oprijedele. Boshnjaci treba da se samo pridruze politickoj platformi albanaca u Presevskoj dolini i zajedno sa njima kreiraju zajednicki stav za Kantonalna rijesenja i ustavne solucije koje ce omoguciti ravnopranost u multietnickoj Republici Srbiji. Dakle samo kroz taj politicki sekularizam je moguce ostvariti gradjanska prava autohtonih manjina u Srbiji. SPC i ostale vjerske institucije svesti na nivo koji imaju i u drugim drzavama EU.
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # Olivera 2020-01-28 20:31
Hvala na savetu Bošnjacima Srbije, ali oni ipak imaju svoje vizije kako treba da se vodi njihov politički život. Kao Albanac bolje bi bilo da savetujete političare u južnoj srpskoj pokrajini da bar sklepaju neku svoju vladu. Što vreme prolazi, sve nam više potvrđuje da je Kosovo izgubljeno u prostoru i vremenu. Biće spaseno kada ga Srbija bude vratila u svoj državni prostor kroz izvesno vreme.
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Samir 2020-01-28 23:45
Naravno...u dogledno vrijeme bice i Srbija u nasem vilajetu... Ali tek kad se dobro otreznite od te sovinisticke brlje...i pijuckate Albanski konjak u umjerenim kolicinama
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Nn 2020-01-28 20:49
Pesterci bi rekli :
" Savila orla zla godina..."
Mislim da je ovim sve receno.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Malo Morgen 2020-01-28 21:05
+1

Bas u tom grmu lezi zec!
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Olivera 2020-01-28 21:05
Ta pešterska uzrečica se ne odnosi na Muamera. Bliža je Suljku, i to ne zla godina, već zle godine, da ne kažem decenije. Muamer ima viziju, svestan je da jedna zajednica ne može ići napred kao duboko suprostavljena kako na svetovnom tako i na duhovnom planu. On želi jedinstvo koje bi donelo dobra većini građana Sandžaka. Sadašnja situacija je takva da to ne može doneti jedna politička opcija. Potrebno je da se najznačajnije stranke ujedinje oko ključnih pitanja za društvenu zajednicu i da svojim delanjem daju doprinos izgradnji sandžačkog društva u svim oblastima života i rada. Imali smo tzv kijamet koaliciju i znamo da je to bila simbioza dve političke stranke da bi bile na vlasti kako u najvećem sandžačkom gradu tako i u BNV. Da li su Sandžaklije imale sreće sa tom koalicijom? Po pitanju BNV ubeđena sam da nisu, dok je vladavina u NP ipak bila u rukama SDP, dok su Suljkovi uhljebi zauzeli fotelje i tako vegetirali u vlasti.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Riječ 2020-01-28 21:11
Vakat je bar da probamo jer mi narod obicni 99% to zelimo samo maloumnik je protiv ujedinjenja i da naprave nesto za nas i Sandzak stojimo na raspolaganju za ovu ideju mi iz dijaspore to željno iščekujemo i vjerujemo ovom coveku
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # Riječ 2020-01-28 21:14
Nadam se da ce Rasim kao mudar i pametan politicar ovo razumeti najiskrenije i da je bolje da ovog puta ide u koaliciju sa Bosnjacima
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # NPl 2020-01-28 21:29
Ovim dobijaju svi. Ali zaista svi.
Niko ne gubi - svi dobijaju.
Samo ovi komentatori-inadzije ne žele da podrže ovu ideju koja nema štete za nikog.
Ako mi neko ukaže da ovde postoji nešto loše za bilo koga - evo i ja ću biti protiv.
Čak se može dogovoriti da izabrani poslanici mogu u nekim situacijama glasati drugačije.
To bi smanjilo tenzije i na lokalu.
Obrni okreni - ovo je najbolja ideja u zadnjih 30 godina (ako ne i više)
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # banda 2020-01-28 21:53
Muamer Zukorlić je sa pozicije Muftije trebao pozivati Bošnjake da se udruže i da zajednički nastupe u izborima. Na prošlim izborima je bio poleteo i takve priče nije bilo. Posle onog angažovanja Šešelja da napada Sulja i Rasima u Skupštini Srbije ova mu priča nije trebala. Izgleda da je u velikom škripcu i ovom pričom želi da se dodvori naivnim biračima. Ali sve je manje naivnih efendija Zukorliću. Mnogo si bio poleteo da si čak i IZ BiH napao. Nije ti to trebalo "političaru"
Odgovori | Prijavi moderatru
-7 # Живојин 2020-01-28 22:27
Па је ли код вас муфтија политичка функциј кад је "sa pozicije Muftije trebao pozivati Bošnjake da se udruže i da zajednički nastupe u izborima"? :cry:
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Olivera 2020-01-28 21:29
Tako je. Nek da šansu i Bošnjacima, kad je mogao sa Suljkom i njegovim šćiptarima.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # SOKO 2020-01-28 21:19
Tačno savila orla...,jer raskalašeni Zukoman gubitnik na svim izborima i u BG,I u CG,i u BiH,dobio šut,pa bi licemer sa svojim udbaškim podvalama o ujedinjenju.Ko je bio na čelu Islamske zaj, kad je razbijana pre petnestak god.Zukorlić,Šta je uradio da da reši problem.Pobegao u politiku za zaštiti bogastvo i lažne titule i diplome.Politička karijera je pljuvačina po bošnjačkim političarima i biznismenima da su narkodileri.Ovo je vapaj da ga spasu iz političkog gliba u kojem se valja.Udbaš.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Pešter 2020-01-28 21:32
Zukorlić je najveći politički promašaj na ovim prostorima.Napada ugledne Bošnjake,zavađa ljude,čak je otišao da unese nemir u Bosni i u CG.Nisi ti za politiku.Ako se zaista zabrani kupovina glasova Zukova spp dobiće veliku nulu glasova.SPP UDBAŠKA SEKTA.
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # NPl 2020-01-28 21:33
Ovo je dobro je ZA SVE stranke, baš zbog zajedničkog nastupa, jer se tu pojavljuje - sinergija!
A sinergija je zbir energija kojem partije animiraju svoje birače plus dodatna energija (čitaj - dodatni glasači)
Kao kad baciš kuglu kroz prašinu i za kuglom ide oblak (novi glasači)
Ovo se odnosi na parlamentarne izbore.
Dobio bi se (u zbiru) možda i dva poslanika više od one "prašine" glasača. Poslanici bi verovatno mogli i delovati samostalno.
Znači da ne postoji baš ništa što bi štetilo nekoj od partija već postoji čista dobit za sve.
A na lokalu kako bude.
Bar bi spale tenzije i to je nešto što bi mozda pokrenulo nova razmišljana u politici i nove pravce delovanja.
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Sali 2020-01-28 21:37
Ujedini harem i telohranitelje pa na izbore.Odreši vreču para pa halači za glasove.Razbežali se ljudi od spp sekte.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Sandzacki Srbin 2020-01-28 21:41
Ima smisla jer bi onda imali dovoljan broj poslanika da naprave poslanicki klub, kao Madjari na primer. A poslanicki klub ti donosi vise kancelarija, vise drzavnih sluzbenika, vise novca od drzave,, vise vremena za diskusiju, vise uticaja. Sve govori za to, samo je pitanje, da li se oni mogu objediniti politicki, to je druga pesma.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Soko 2020-01-28 21:56
Zkorlić sve što je bilo jedinsteno je razbio.Hoće da se ujedini a on posle da cepa po njegovoj meri.Čuvajmo se dokazanog prevaranta.Politički rezultat mu je nula pa daj da nešto izmišlja da bi se javno pojavljivao.Sramotno .
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Живојин 2020-01-28 22:18
Праведно и помирљиво понуђена једна фризура шишање заједничког стада, а ко неЈће биће увакуфљен у Санџачко Приватно Предузеће да преде вуну! ;-)
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # Nur-Bec 2020-01-28 23:39
Ova ponuda znaci samo jedno,a to je da je zuki na samom dnu.Sa svima se posvadjao, a kulminacija svega je njegov napad na reisa Kavazovica i drugu uglednu ulemu.Vidio je da je izgubio na svim izborima, izgubio podrsku dijaspore i ovo bi trebala biti slamka spasa. To bi bila zaista dobra ideja da nije iznijeta pet do dvanaest i u trenutku kada on gubi na svim poljima. Ko zna sta opet smjera taj covjek? Ja licno mu ne vjerujem.
Odgovori | Prijavi moderatru
-6 # Jedinstvo 2020-01-28 23:58
Braco moja samo zajedno na izbore da se ujedinimo to je najprece
Odgovori | Prijavi moderatru
-6 # bb 2020-01-29 06:05
Sanjam taj dan kada ce se sva trojica ujediniti za dobrobot naroda.Hrabro ,ponosno i odlucno ici u svetliju buducnost. Podrzavam jedinsto a ne razilazenje , zajedno smo jaci. Ujedinimo se !!!
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # Semir 2020-01-29 14:03
Ujedinjenje sa 1000 uslova,AV AV mu bacio kosku haj fora ti zovi na ujedinjenje
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # Basa 2020-01-29 15:08
Nemoze nam covek ugodit nikako(kad se pozove na jedinstvo ) vecini ne pase,muftija ovo muftija ono,suljo jedan dan kurton drugi dan nije los,rasim , danas je izdajnik, rahman morina, sutra najvise glasova dobija.
Ima li neko ovde za jedan pametan
Predlog ili misljenje.
Svi se ujedinjuju jedino mi se napadamo izmedju sebe usta ve [censored].
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Bas tako 2020-01-29 17:23
Narod Zukemija procitao i okrenuo mu ledja a ovim pozivom pokusava da se vrati na mala vrata i kao da nista nije bilo.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Soko 2020-01-29 19:30
Zukomane kako da ujediniš kad si Islamsku zajednicu uprljao politikom,kad si sa Bosnom u svađi,kad si sa hodzama u svađi,kako jedinstvo sa švrcerima pušaka,sa narko dilerima objasni kako jedinstvo hoćeš .SPP -STRANKA PODVALA I PREVARA.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Brada 2020-01-29 19:35
Tebi sveti Zukimije jedino preostaje da potrazis jedinstvo sa listom nase Matice Drvoseca.No,kao sto si svima presao preko "one stvari" tako si i nama,a to znaci da tebe i tvoje serdare treba zaobici u sirokom krugu.

Ti nikako sveti Zukimije sa toliko titula i zvanja ,ne mozes da skapiras,da sve sto vise izlazis sa tim tvojim gafovima da sve vise tones.Ovo ti je jedan od najnizih,ali nadajmo se i poslednji tvoj glupi gaf.Izuzetno podla ponuda,jer od tebe se moze ocekivati samo podlost.

Problem je Sveti Zukimije u tome ,sto tebi vise ama bas niko nista ne veruje,jer su te svi procitali da si samo jedan obicni sarlatan,vlastoljubac i zaljubljenik u raskalasen zivot.
Ova dvojica su isto jedni od jahaca sandzacke apokalipse,ali tek bi propali ako bi usli u bilo kakve zajdnicke politicke igre sa tvojom politicckom opcijom,jer bi nam onda Seselj bio sef svima.Ovako nekaga Seselj tebi,pa neka ti salje soder za puteve a ti se slikavaj pored bagera i lazi balöjove.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Brada 2020-01-29 19:38
Juce smo sveti Zukimije prosli onom autostradom na kojoj si se ti slikavo pored onija bagera i lagao baljove o asfaltu i mozemo ti reci da tuda jedva mogu proci i nasi traktori od blata.A od tvog asfalta nema nista.I tvoja slika je izbledela.
Odgovori | Prijavi moderatru
Napiši komentar
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari