Vučić o susretu Ugljanin - Kurti / ''Posledice će biti veoma ozbiljne, poješće jagnje više i to je to''

Beograd -- Predsednik Srbije prokomentarisao susret predsednika SDA Sandžaka Sulejmana Ugljanina i lidera Pokreta Samoopredjeljenje Aljbina Kurtija. "Našla krpa zakrpu".

vucic ugljanin 2 696x469

Prema rečima Aleksandra Vučiča, taj susret neće dovesti ni do kakvih ozbiljnih posledica. "Posledice će biti veoma ozbiljne, poješće jagnje više i to je to", ironično je rekao Vučić.

Dodao je da drugih posledica neće biti.

"Našla krpa zakrpu...", rekao je Vučić uz opasku -vratimo se na ozbiljnu temu", rekao je Vučić.

Sinoć je iz Samoopredeljenja saopšteno o susretu Ugljanina i Kurtija, kao i da je Ugljanin informisao Kurtija o zahtevu za poseban status Sandžaka, te da je na sastanku je bilo reči o situaciji u Sandžaku, položaju tamošnjih Albanaca i Bošnjaka, kao i njihovim težnjama da rade i razvijaju se ka dostojanstvenom životu i "životu bez diskriminacije od Beograda".

Komentari  
+14 # Buljo 2019-11-22 13:38
Suljo sarlatan obicni, neka se sprdaju sa njim, drugo nije ni zasluzio.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Hugo 2019-11-22 13:47
Pojesce mutavi cevapa a stradace i janje
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Saša 2019-11-22 15:09
Hugo- Nema gore "pište" od pojedinih Bošnjaka, kao npr. što si ti, dok je takvih Bošnjaka, nisu nam potrebni Srbi kao neprijatelji, oni mogu mirno da posmatraju kako sami sebe "uništavamo", nije im bila potrebna Srebrenica uopšte, jer da nije bilo rata, bar pola Bošnjaka bi do sad bili Srbi, oni su samo sebi napravili problem u međunarodnim odnosima.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # NP 2019-11-22 21:16
Hugo pišta što te napominje o korupciji a oni iz SDA, na čelu sa ljiderom, nisu, jel ???
DOKAZANO je da su pojeli TONE ćevapa na račun opštine - tj poreskih obveznika.
Zar si zaista senilan i sa delimičnom amnezijom pa se ne sećaš nikakvih afera vezanih za SDA pa i ove "ćevap"?
Čoveče,
to su utvrdile nezavisne inspekcije i revizori i sve su to javno objavljena dokumenta.
Što se praviš lud?
Suština tog krivičnog dela nisu tone ćevapa, već ono drugo - evo ti lova preko računa a ti meni daj keš.
To je bio cilj.
Ali....
Da ja ne bih ličio na tebe, moram reći da ovo "lova na račun - lova na ruke" nije dokazano (a svakom pametnom insanu je jasno da je to bio cilj) ali i bez toga je sramota za vlast da "pojede" tone ćevapa a da niko ne odgovara.
Odgovori | Prijavi moderatru
-11 # Olivera 2019-11-22 16:56
Nije valjda da voli više šćiptarske ćevape od čuvenih pazarskih? I to mi je neki ljider, umesto da promoviše i konzumira svoje, on ide da se nakrka tuđeg i još će da ih hvali na sva usta. Jedino mi žao jagnjeta, ni krivo ni dužno stradaće od strane samoprdeljaša, kako sandžačkih, tako i šćiptarskih.
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # NP 2019-11-22 17:39
Sendvic za gospodju.
Odgovori | Prijavi moderatru
-10 # Olivera 2019-11-22 17:44
Kradljivče nika, pogledaj se. Ako si ti sendvičar, ja nisam. Vidi se da si Suljkov pristalica i po pameti i po vokabularu.
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # Pera kad ti ga zater 2019-11-22 18:06
Ja bih tebe Karao gospodjo i za sendvic.
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # NP 2019-11-22 20:46
Hahahahahahaha
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Pera kad ti ga zater 2019-11-22 18:09
Pojedes ti mutavom J A J A
Odgovori | Prijavi moderatru
+13 # Saša 2019-11-22 15:04
Ako baš hoćemo po toj staroj "našla krpa zakrpu", Vučiću, cijela ti je vlada u tom fazonu.
Odgovori | Prijavi moderatru
-7 # Olivera 2019-11-22 16:33
To kažeš zato što tvog Suljka nema u njoj. E pa neće ga ni biti. Najbolje bi bilo da i ostane kod Kurtija i bude mu savetnik. Svima bi svanulo.
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # Saša 2019-11-22 16:52
Oliva- Vala bi bio u "sposobnoj i međunarodno uglednoj" vladi, ćuti ne dipr svi vam se u okruženju smeju, sve birate gore i gore, jedino Miloševićeva je možda bila gora zbog ratova koje je vodio, zapamti, kad ovi padnu, a najzad će pasti, od Srbije će ostati samo ljuštura.
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # Olivera 2019-11-22 17:41
Srbija je večna, Suljkov blejaču. Vlade se menjaju (iako u njima Rasim uvek ostaje), a Srbija napreduje i na čelu je regiona u svakom pogledu. Pa i ova jednog dana kad ode, ostaviće nekoj drugoj Vladi prosperitetnu i razvijenu Srbiju, atraktivnu celom svetu.
Nije Srbija poput sandžačke političke scene, da se zadovoljava čovekom koji se isključivo ronđao 30 godina. Srbija uvek bira najbolje, da bi i njoj bilo bolje. U njenoj ljušturi se stvaraju najbolji biseri, kao zamajac svetlije budućnosti. Zato, budite srećni što ste deo Srbije.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # NP 2019-11-22 22:25
Olivo opet si preskocila terapiju :)
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Olivera 2019-11-23 03:22
Ako je ti redovno dobijaš, ne znači da svi imaju terapiju.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Samir 2019-11-22 17:08
Realno ocekivana poseta, Samopredeljenje je dodirna tacka oba politicka bloka koji ce sinhronizovano da u duhu reciprociteta rijesavaju sve politicke nesporazume na Balkanu. Sandzak mora u sendvichu Srpskog i Albanskog Romantizma imati svoju Kantonalnu Autonomiju koja ce absorbovati sve regionalne Romantizme i ekonomsko politicke interese u progresivnu energiju za unapredjenje i medjudrzavne i medjuetnicke saradnje svih naroda i drzave s kojima se Sandzak teritorijalno granici. Vucic veoma dobro zna da ce mu Kurti biti mnogo ozbiljniji sagovornik od Thaqija i da ce sjever Kosova definitivno biti integrisan u drzavu Kosovo tokom Kurtijevog mandata bas kao sto ce i Sandzak u skladu sa svim normama i ustavno i zakonski morati da ima svoj status u Ustavnim promijenama koje predstoje Srbiji bez obzira na ishod sa EU pregovorima.
Odgovori | Prijavi moderatru
-7 # Olivera 2019-11-22 17:20
Kurti će biti mandatar bez mandata. Ništa on neće doneti dobra šćiptarima, već naprotiv. jer ne pita se samo on. i neće se ni pitati. Šefe, zašto vas je sramota da kažete svoj horoskopski znak? Nije valjda da ja tu životinjku često spominjem u kontekstu Suljkovih glasača?
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Muamer 2019-11-22 17:40
Neznam Olja jesil gledala pre neki dan Zukorlica na Hapy.Sva trojica gostiju su negirali bosnjacki narod,jezik i u istva muslimana u srbiji.Ja kao neopredeljen (ponavljam po ko zna koji put) sam video po ko zna koji put da Srbija nema pomaka po pitanju suzivota sa nama.To je zalosno
Odgovori | Prijavi moderatru
-9 # Olivera 2019-11-22 17:50
Kako nema? Pa ja sam godinama sa vama i ne bih menjala sandžački portal za nijedan u regionu. Vi ste toliko inspirativni i magnetični. Svako normalan itekako može sa takvim ljudima i da živi i da komunicira.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Saša 2019-11-22 18:36
Muamer- Srbija samo zna za otcepljenja, ona ne želi suživot ni sa kim, zato se svi otcepljuju.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Samir 2019-11-22 17:46
Sekretarice...bez obzira na tu vasu astrolosku dimenziju, ja sam i Alfa i Omega za politicki epilog u Sandzaku. Ja jesam ovan Ali ne onaj kurbanski vec onaj koji ce da vas uputi na nuzne civilizacijske promijene u Srbiji.
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Olivera 2019-11-22 19:52
Kurbanski niste, ali nadam se da ni Suljkov niste, mada ga uvek afirmativno pominjete.
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # Muamer 2019-11-22 17:34
Nije problem u Suljku.Njega odavno vise be traga.Problem je u vucku sto na svaki korak ignorise nas sandzaklije.Ignorisanje,sprdnja i ekonomsko zaobilazenje investicija u Sandzaku tera nas i sto nismo ni za jednog od ove troice politicara da se dobro razmislimo kuda sve ovo vodi.Bosnjaci ce se ujediniti inshAllah za to se ja ne sekiram al sta kako ce tadasnji predsednik objasniti nama sandzaklijama zasto smo ignorisani u svakom smislu.Vucicevim sarkazmom?
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # Olivera 2019-11-22 18:08
Vučićev sarkazam se ne odnosi na Sandžaklije, već na ljidera jednog dela Sandžaklija. Ne treba imati puno mozga pa to i zaključiti. A taj ljider se baš trudi da skrene pažnju i kako vidimo, tek se sad oglasio i predsednik, a odavno su trebali tužioci da odrade svoj posao da mene neko pita. Dobar je Vučić, niste ni svesni. Samo što ste vi razmaženi i navikli da ste u centru nečijeg interesovanja i da vam drugi rešavaju sve probleme. Mene bi bilo sramota da mi dolaze ljudi iz drugih sredina da bi kupili smeće po Sandžaku. A vi ste to doživeli. Stalno očekujete od nekog da vam pomaže. Od dijaspore, lokalne samouprave, države, Turske, "prijatelja" Sandžaka, ....... Trgnite se već jednom i dođite k sebi da bi došli i k drugima. Nije ni čudo što je Suljko zaradio penziju vukući vas 30 godina za nos. I posle kriv Vučić, što hoće da vas otrgne iz osmanskog sna, dovodeći vam Turke koji su odavno postali privrena sila, jer su se okrenuli radu a ne ispraznim snovima i maštanjima.
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Np glas 2019-11-22 20:10
Gospodjo ili gospodjice niste u pravu izvinite...vi ne zivite u gradu koji je bio centar tekstila dok kinezi nisu dosli na trziste sa svojom prljavom robom koju prodaju jeftino a pritom ne placaju porez na uvoz...iako kvalitet pazarskog dzinsa je barem 5 puta bolji i sad su prilicno izjednaceni sa cenama...drzavna politika je unistila domace trziste tekstila a pritom lokalna vlast pod komandom drzavne ima ulogu da otera svakog investitora koji dodje u sandzak metodama plati ovoliko za razgovor plati onoliko za dozvolu klasicno reketiranje...pritom pazar ima status grada a zeleznicu nema dok raska koja je bar 3 manja od pazara ima a udaljeni su svega 17 km jedno od drugog...a autoputu da ne govorim...a tek sjenica i tutin koliko su zaboravljeni o tome ne mogu da pronadjem ni rec da to opisem
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Saša 2019-11-22 18:33
Oliva-Sreći nikad kraja, kad živiš u ovakvoj zemlji, a atraktivna je samo kad inostranom ulagaču pokloni sve, i još uz to plati po 10 000 eura po radnom mestu, a čovek koji je "ronđao" 30 godina nkoga nije ni ubio ni zaklao, niti je podstrekavao druge na to, za razliku od onih koje ti hvališ, on je samo tražio i uspeo u tome da Bošnjaci ne idu u bratoubilačke ratove, koje su ovi tvoji vodili 10 godina proriv dojučerašnjih komšija.
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Olivera 2019-11-22 19:58
A zašto ih je onda naoružavao devedesetih, ako nije hteo da idu u bratoubilačke ratove? Da bi vodili ratove protiv komšija Srba? Kad je Suljkova ličnost u pitanju, mene ne zgražava to što je podstrekivao i naoružavao Sandžaklije, već što im je uzeo lovu za to, a onda ih ocinkao i pobegao za Tursku. Da sam Sandžaklijka - bilo Bošnjakinja, bilo šćiptarka, tu činjenicu mu nikad ne bih oprostila. On se baškario po Turskoj, a mnoge naivčine dobile po grbači. Zbog koga? Zbog jednog političkog šarlatana koji ih je plašio, naoružavanjem izmamio novac i onda elegantno predao službama. Fuj, fuj, fuj.
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # Buljo 2019-11-22 20:33
Moram da se slozim sa ovim komentarom. Zato je suljo vas a ne nas. I nemoj da se nerviras puno oko nega, vodi ga za BG. Zar nije rekao cveti sava je moj a ne vas?
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Olivera 2019-11-22 21:16
Bojim se da nije ni naš, ni vaš, već šćiptarski. Zato bi bilo najbolje kada sledeći put bude otišao kod Kurtija, da tamo i ostane. To bi bilo najispravnije njegovo samoopredeljenje.
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Saša 2019-11-23 12:13
Oliva, prvo, ako je naoružavao Bošnjake, naoružavao ih je da bi se branili od četnika koji su u hal savili cujelu bivšu Jugoslaviju, drugo, ti ne možeš nikad biti Bošnjaka jer je to za tebe nedoatižan cilj kao takvu, zadojwnu nacionalizmom, fašizmom i mržnjom prema svemu bošnjačkom, treće, po grbači niko nije dobio zbog Ugljanina, već zato što je Bošnjak, svi Srbi su bili do zuba naoružanu u Sandžaku, pa niko nije zato dobio po grbači, i ne pravi se blesava kad sve znaš.
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Olivera 2019-11-23 14:06
Ali po grbači nisu dobijali ni oni Bošnjaci koji se nisu talili sa Suljkom oko oružja, moraš priznati. Braniš ga Saša, a i sam znaš da vam ljider ne valja ni pišljiva boba. Ja ga se lično gnušam što je zaveo naivan narod, uzeo im pare, dao oružje i onda ih potkazao, a on zapucao za Tursku. Ne moram biti Bošnjakinja, to je moje moralno osećanje kao ljudskog bića da ovakav čin osudim a njegovog glavnog aktera prezrem. Fuj.
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Np glas 2019-11-22 19:59
Ma ja ne znam ko vise ovog Sulja uzima za ozbiljno..kad on samo gluposti prica kako bi nekako pridobio narod u pazaru ko sto je uradiou tutinu...to je jedan nepismen i nekvalifikovan covek za bilo sta...pokusava da udara na emocije sa pricom o bosnjacima nezavisnoscu itd..ko sto je radio 90-ih ko sto je radio 2000-ih...a sta je ystvari uradio nikad nista.
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Olivera 2019-11-22 20:12
Kako ne kapiraš, pa Saša mu je ovde portparol, a onda i onaj NP koji je prisvojio nik jednog divnog i pametnog komentatora, da je isti morao da uzme drugi nik. Samo takvi, koji znaju da uzimaju, grabe, podmeću, lupaju gluposti ...... su ljiderova ciljna grupa.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # NP 2019-11-22 20:59
Haha ... divan ?
E baš sam pocrveneo.
Ni ova kopija nije od glupih (za divno čudo) već dobro odradjuje zadatak.
A za nick me zeznuo SL namerno ili ne, to ne znam. Registrovao sam se po njihovim upustvima... i sad ne mogu da ga koristim jer je kao zauzet. Mora da im se svideo pa rešili da ga zadrze :)
PS
Nadam se da si zapamtila onaj naziv e-maila gde me javno ocinkao/la admin?
Ako nisi - zapamti pls.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Sead 2019-11-23 10:40
Kod brata po vjeri i krvi,kod onog što kaze sarajevo i beograd nisu isto,koji kaze da se u srebrnici desio genocid,a ovaj AV AV je 2008 lijepio plakate bulevar ratka mladića pa nećemo valjda da idemo ondje gde je tebi cetniku milo?.Dje je muamer da kaze zapalicu vam srbiju do cacka
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # NP 2019-11-23 11:45
Pitas - Dje je Muamer?
Evo ti odgovor, sve same cifre i 100 % tacne sa sajta RIK-a - pa bujrum proveri.:
Izbori za predsednika Srbije 2017
Rezultati:
Opstina Tutin:
- Seselj - 60 glasova
- Bosko Obradovic - 41 glas
- Vucic - 10.316 glasova (da ti napisem slovima?). ili 75 % (tacnije 74,93 %)
A isti taj Vucic u opstini Raska za ove iste izbore dobio je 8.742 glasa ili 67 %.
Znaci da je Vucic dobio vise glasova u Tutinu nego u Rasku.
Znaci da Vucica vise vole u Tutinu nego u Raski.
A u Tutinu je SDA bio 100 % na vlasti.
...
Ako nisi razumeo da ti prevedem:
- SDA javno napada Vucica a tajno ga podrzava i glasa za njega.
To ti je sustina politike SDA pa bujrum i dalje glasaj za njih.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Saša 2019-11-23 12:17
NP- To je tačno, samo nisi trebao da prećutiš 20 miliona eura, koje je Tutinska opština dobila za te glasove, uostalom tako Vučić pobeđuje u celoj Srbiji.
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Olivera 2019-11-23 12:46
Bogami Saša, koliko god da me je oduševio pravi NP sa svojim komentarom, ti si poentirao sa priznanjem da Tutinska opština na čijem čelu neprikosnoveno vlada SDA, se prodala kao ulična prostitutka za novac. Suljko & Co su se samoopredelili za 20 miliona EUR. U tom samoopredeljenju ustvari leži zec, jer ruku na srce da se 30 godina aktivno insistiralo na statusu, možda bi ga i bilo, bar dok CG nije istupila iz državne zajednice sa Srbijom. Suljko lovu u džep i onda nam s vremena na vreme glumi ljidera koji kao nešto se brine o Bošnjacima i o Sandžaku. Znači za sledeće izbore Vučić da spremi 26.691.579 EUR i opština Tutin će obezbediti be 74,93%, već 100% podršku.
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Olivera 2019-11-23 14:09
I najlicemernije mi je kada pripisujete Muameru da je zaljubljen u novac. Suljko je više, smela bih da se kladim. Muamer je konstruktivan, stvaralački raspoložen, Suljko nesposoban za išta korisno narodu i destruktivan.
Odgovori | Prijavi moderatru
Napiši komentar
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click