Jusufović (SDP): Evidentno da je u toku orkestrirana kampanja pojedinih tabloida na ministra Rasima Ljajića

Iako je poslednjih dana evidentna bogata diplomatska aktivnost potpredsednika Vlade i ministra Rasima Ljajića, pojedini beogradski tabloidi stavili su ime osnivača SDP-a pored još četiri ministra iz Vlade Srbije u tekst pod naslovom “Ko će prvi izdati Vučića”.

Mirsad Jusufović član Predsedništva SDP a 

 

Reagujući na ovaj tekst član predsedništva Sandžačke demokratske partije Mirsad Jusufović kaže da je evidentno da je “poslednjih nekoliko meseca na snazi orkestrirana kampanja na sve ono što je i što i dalje radi potpredsednik Vlade Rasim Ljajić kao i da o njemu najbolje govore njegova dela i kontakti koje je Srbija uspostavila sa brojnim zemljama zahvaljući upravo njemu.

U tekstu pod nazivom “Ko će prvi izdati” Vučića Srpski telegraf pored slike potpredsednika Vlade i minstra Rasima Ljajića stavio je i fotografije ministara Ivice Dačića, Aleksandra Vulina, Nenanda Popovića i biznismena Bogoljuba Karića. Na naslovnoj strani ovaj tabloid konstatuje i da su tri koaliciona partnera pod kontrolom stranaca. Iz Sandžačke demokratske partije reagovali su na pisanje tabloida konstatujući da ih ovakve naslovne strane ne čude mnogo. 

“Ko malo bolje prati politiku može da primeti da je u poslednjih nekoliko meseci na snazi orkestrirana kampanja od nekakovih petparačkih medija kojima se pokušava diskreditovati politika Rasima Ljajića. O njemu najbolje govore njegova dela. Najzaslužniji je za uspostavljanje kontakata sa Saudijskom Arabijom s akojom niko ni u bivšoj Jugoslaviji nije imao kontakte. Predsednik Azerbejdžana je veliki prijatelj sa Ljajićem i zahvaljujući tome mi sa tom državom imamo odlične odnose. Da ne objašnjavam koliko je Ljajić zaslužan za odnose sa Turskom koji nisu nikada bili bolji” – objasnio je Jusufović.

On je istakao i da je Ljajić najzaslužniji za potpisivanje Sporazuma o slobodnoj trgovini sa Turskom, o uspostavljanju ekonomskih odnosa sa turskim privrednicima, o dovođenju investija u Srbiju.

Izvor:Rtvnp

Komentari
+7 # Drmrpr 2019-06-06 18:08
E vala kad ga ti šućur braniš onda je sigurno tako
Prijavi moderatru
+3 # Semir 2019-06-06 23:14
Mirsad ljajic,nikola jolovic,muamer zukorlic,ubijaju ovaj narod bez puske i pistolja znamo da je vama par desetina super vi ste u vladi namestate tendere,podižete cijenee a sta je sa nama rajom?napravili ste stadion davimo se po josanici i raski nema.korita,nema.parking mesta prave se zgrade sa 80 stanov i vise nema.20 parkin mjesta,pricaj malo o tome kako nemamo osnovne uslove za zivot postacemo jos malo ko BOMBAJ ima da seremo jedni drugima na glave.Sta glumis sa tim.naocarama intelektualca dvolicni ljigavcr gadi mi se kad tebe vidim.Koji napad na koga ?sta je sa napadima na obicne gradjane i ubistva fahrudina skarepa ?
Prijavi moderatru
0 # Realno 2019-06-07 00:20
Izvini, malo si pobrkao lončiće. Trebao si da staviš SDA umjesto muftije Muamera Zukorlića. Ako se ne sjećaš SDA je na vlasti sa Rasimom u Pazaru, tako da su oni odgovorni za te probleme, a nikako muftija, koji je pravi predstavnik Bošnjaka, i koji se zalaže da se ti problemi riješe.
Prijavi moderatru
+2 # Princip 2019-06-07 01:43
Ene,ponovo se javlja ova gnjida od čoveka I nekada glavni predizborni pljuvator drugih stranaka ispred SDP-ea ! Jedan od mnogih partijskih go...ra !
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click