Ljajić - Ne treba reagovati na zahtjeve koji predviđaju odlazak policije i vojske iz Sandžaka

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić odbacio je kao neosnovan zahtev predsednika Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Sulejmana Ugljanina i Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV) da Sandžak dobije specijalan status.

193969 0401 beta ls

Ljajić, koji je i lider Sandžačke demokratske partije (SDP) o Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS), rekao je za RTS da smatra da ne treba da se reaguje na takve zahteve, koji predviđaju i odlazak policije i vojske iz Sandžaka, i istakao da tom području Srbije treba normalan, a ne specijalan status.

„Potrebe i zahtevi treba da budu isti bilo gde - dobri putevi, bolnice, škole, institucije kulture, sportski sadržaji, da mogu da se zaposle bez diksriminacije. Protiv takvih zahteva niko nema nište, a ne vidim nikoga ko će ovakve zahteve (SDA i BNV) podržati”, izjavio je Ljajić za RTS, prenosi Tanjug.

Komentari
0 # 24 2019-06-02 19:21
Pa kako si ti u BGD,a posle i kako je dosao onaj 'ODZA,eto Sandzak dobi i puteve ,i skole i fabrike i centre kulture,bolnice u Uzicu i Kragujevcu,pa Sandzaklije dobise zaposlenje bez diskriminacije po Nemackim Baustellama,tako da ste vas dvojica izuzetno dobro uradili za Sandzak.E sto se tice igranja lopte tu ste se nesto zalozili,pa ispada kao iz onog vica kada doktor baca loptu iz aviona psihicki bolesnim ljudima da se igraju na livadi. Rimska inacica-hljeba i igara,a za ostalo ce imati u Nemackoj.

Sta god da se inicira u Sandzaku ,a za dobrobit Bosnjaka i Sandzaka tu ste ti i 'ODZA iz Orlja da to sabotirate.Pa da,to vam je i zadatak radi vasih fotelja.
Prijavi moderatru
-10 # Живојин 2019-06-02 19:39
Аууууу, а ја мислио да су ова двојица у коалицији!? ;-) ... илије то војвода санџачки погрешно превео са босанског? :-)
Prijavi moderatru
-2 # Ap 2019-06-02 22:18
Za ovakvu suljinu retoriku devedesetih pa kad je dosto gusto sulje je DB otpratio za tursku,a njegovim pristalicama lomio kosti poale suljinih prevedenih izjava. Tako da su kad suljo nema fotelju gde moze krasti poznati napadi histerije. Jer u bnv nemoze se puno jrasti mali je budzet
Prijavi moderatru
+2 # Sandzački Gaziya 2019-06-03 09:57
Kakav si ti nepismeni bolesnik?! Mrznja vam se u očima vidi! Tekst posvećen Rasimu Ljajiću i njegov osvrt na dogodjanja oko Sulja, a ti Bolesniče odmah ubacuješ Muftiju u priču! E dabogda oči povadili vi iz Kijamet koalicije. I jedni i drugi ste isti! Najvece zlo i poltroni Bg režima. Počeo strah od budućih izbora! Ada vama nema pomoci. Videcete kako cete da izgubite glatko i u Pazaru i u Sjenici.
Prijavi moderatru
+10 # Samir_sandzaklija 2019-06-02 19:45
-Ti Ljajicu.zbog svog ministrovanja hoćeš ovaj narod da svedeš na stoku...najedi ga,napij,aaflatiraj mu pit...i u šti,šta će stoci nazivi ulica koje bi obelezavale njihovu historiju i traadiciju,sta ce im nekakav specijalni status jer Boze...ne dolazi na u Drzavi Srbiji svakih 15 dana onaj Milorad Dodik koji daje imena studentskim domovima po zlocincu koji je osudjen za genocid uoravo nad tvojim narodom Ljajicu...pa sad bosnjacki narod u Sandzaku je potpuno siguran da takav neki Dodik opet nece napraviti genocid a mi opet ni tad kao ni sad necemo imati bilo kakav mehanizam zastite i sigurnosti bilo ko da dodje na vlast u Srbiji...
-Ma sram te bilo Ljajiću,ti si jedan najobičniji šibicar i pilicar,sram te bilo kad metav hladan mozes da kazes da Bosnjacima ne treba nista u Sandzaku,bez obzira sta su sve preziveli. Sram te bilo,podaniče i pilićaru najobičniji.
Prijavi moderatru
0 # Ivana 2019-06-02 20:01
Razumem da ste nezadovoljni i ja sam i sve sto vama smeta i meni smeta nije nista bolje ni u ostatku Srbije. Ali da podrzavate onog zubotehnicara iz SDA pa taj je napravio haos po Sandzaku da mu preti robija za narednih 100god. Pa put samo preko Peatera je radio bar 3puta mislim skupljao pare iz dijaspore. Sram ga bilo a puta nema. On hoce to da odvoji da ne robija sve se to zna
Prijavi moderatru
-9 # Olivera 2019-06-02 20:10
Šibicar i pilićar je Suljko. Rasim je ministar i potpredsednik Vlade. Pametnom dosta.
Prijavi moderatru
-3 # Za Bunar u Tutinu 2019-06-02 22:15
Tebe treba proglasiti samire za budalu decenije. Posto je ugljanin budala vijeka.
Prijavi moderatru
-13 # Sandzacki Srbin 2019-06-02 20:01
A gde to vladaju Bosnjaci a da je nama Srbima dobro???
Pa u Federaciji Srbi i dan danas nisu konstitutivni. O cemu pricamo bre?
Prijavi moderatru
-14 # Olivera 2019-06-02 20:13
Dobro zapažanje Srbine. Tamo gde oni vladaju Srbi su statistička greška.
Prijavi moderatru
+8 # ACO srbine 2019-06-02 21:18
Srpcicu, kao i obicno slabo si obavjesten. Srbi nisu konstitutivni u kantoma gdje vlada dodikov jaran - ustasa covic iz HDZ. ;-)
Prijavi moderatru
-5 # Hahaha 2019-06-02 23:29
Pa kako mogu da budu bilo sta u federaciji kad ih nema.
Prijavi moderatru
+3 # Sandzaklija xy 2019-06-02 20:33
Moze Ljajic da baljezga koliko hoce i ali Ugljanin inernacionalizuje prem Sandzaka i polozaj Bosnjaka punom parom.
Prijavi moderatru
-3 # arnaut sa pešteri 2019-06-02 20:55
Ova tri retarda iz Novog Pazara u životu drži Beograd da bih skrenuo paznju sa pravih problema i da bih se javnost bavila polu narodom.
Prijavi moderatru
+4 # Samir 2019-06-02 21:34
Ma to Rasim samo formalno, zna on da Erdgon sve prenosi Thaqiju i Rami. Ljajic se sa Kosovom dogovara na tajnim frekfencijama, a Suljo nam je zaduzen za otvorene duele...onako boxerserski. Otur borda Rasimefendi...
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click