LJAJIĆ O IZJAVAMA UGLJANINA: Suljovo jeftino šibicarenje!

Jeftino šibicarenje i besmislene optužbe, tako je Rasim Ljajić, ministar i lider SDPS-a, okarakterisao zapaljive izjave lidera SDA Sulejmana Ugljanina.

ljajic ugljanin 2

On je napao i Ljajića rekavši da je uložio velike napore da sa dnevnog reda sjednica skupština u Novom Pazaru i Sjenici skine tačke dnevnog reda koje se odnose na promjenu ulica u ovim mjestima, a optužio ga je i da je pokušao da spreči posetu Novom Pazaru Šefika Džaferovića, bošnjačkog člana Predsjedništva BiH.

Ljajić je za „Alo!” ocijenio da su optužbe Ugljanina na njegov račun apsurdne, a njegove izjave je okarakterisao kao jeftino šibicarenje.

– Ako su nazivi ulica glavni problem u Sandžaku, onda to znači da smo mi Kalifornija – sve smo drugo rešili, samo je ostalo da nam ulice dobiju imena i prezimena. Valjda je važnije da stanovnici tih ulica imaju vodu, kanalizaciju, asfalt, nego kako se zovu. Kao drugo, ne možemo donositi odluke mimo svih procedura i bez minimalne saglasnosti između političkih stranaka, a posebno što u Sandžaku žive i Srbi i Bošnjaci. U takvim okolnostima, ovakve odluke se ne mogu donositi preglasavanjem – kazao je on i dodao da je još apsurdnija Ugljaninova optužba za dolazak Džaferovića.

– Pa ja sam se sreo s njim, imao vrlo dobar razgovor, što je on i spomenuo u svom saopštenju nakon posete Novom Pazaru. S obzirom na besmislenost optužbi, jedino objašnjenje za njih je u nameri Ugljanina da raskine koaliciju, a da druge okrivi da su to oni uradili. U suštini, radi se o jeftinom šibicarenju – zaključio je Ljajić.

Izvor.Alo

 

Komentari
+14 # Sandžak je vječan 2019-05-17 19:50
Svebošnjačko jedinstvo će se desiti kada okrenemo leđa svim strankama i idolima !
Prijavi moderatru
-5 # Sesko Voja 2019-05-17 21:00
Dok je naseg Efendi-Vojvode Zlukorla vi srbi mu'amedanske vere se necete nikada ujediniti.On zna dobrlo sta mu je zadatak,a mi Rladikali smo izuzetno zadovoljni radom Vojvode Zlukorla.
Prijavi moderatru
+5 # sda 2019-05-17 21:01
sta hoce ovaj srpsko politicki prevarant
Prijavi moderatru
+10 # banda 2019-05-17 21:03
Ljajić je za "Alo" izjavio ......

Ekskluzivu za "čuveni" Alo ima Zukorlić. ,,,,Počeli su da puhaju neki novi koalicioni vetrovi. Ada svi vi šibicarite i to 20-30 godina a sebe ste jako dobro materializovali. Ada ne verujem više nijednom od vas ništa pa da nam pragove zlatite. Klasični ste primeri porodičnog biznisa zvanog politička stranka. Upotrebljavali ste ljude u raznim vremenima i kad ih iskoristitite odbacili ste ih ko upotrebljene kurtone. Vaše stranke se svode na vas i vašu užu rodbinu. Sve ostalo je za jednokratnu upotrebu, osim onih ogoljenih poltrona i podguznih muha koji ostaju nešto duže
Prijavi moderatru
+6 # Nur-Bec 2019-05-17 23:40
Aferim Banda!
Prijavi moderatru
+6 # TITO 2019-05-17 22:20
Ko prati moje komentare vidi da nemam dlake na jeziku, uglavnom sam kritokovao Muftiju jer sam imao pravo svi vidino sta radi (ne vide par zaludjenih budala i ono koji vide al imaju korosti pa ćute) oszaki svi vidimo i krotokovao sam Zukija, cesto i Sulja, dok, Rasima nisam ili vrlo malo, cak sam i bijo na mitingu u bioskopsku salu zadji miting ored izbore BNVS i secam se da je rekao glasajte i za SDA samo nemojte sa Sarlatana iz Orlja.. secam se jos sta je rekao za Muftiju i cekam da vidim da li ce sa njim da pravi koaliciju... ako ti bude znaci kurva ka i svi i zavesio je sa mnogima biracima...
Prijavi moderatru
0 # Sajo 2019-05-17 22:37
TITO-Ako je 2008 formirao vlast uz pomoć radikala, da bi srušio Sulja, zašto ne bi uz pomoć Zukorlića, to mu sad dođe isto, opet rušio naivnog Sulja, Zukorlić je sa Šešeljem u nezvaničnoj koaliciji.
Prijavi moderatru
-9 # Olivera 2019-05-17 23:06
Za vas Sandžaklije bi bilo najbolje da se udruže dva pametna i sposobna čoveka - Rasim i Muamer. I za kratko vreme bi svi osetili boljitak u svakom smislu. Suljko je odavno ispušena muštikla, a Rasim mu je koalicijom samo produžio politički život. Da je Rasim pametan pa da ga šutne tako da više ne baljezga protiv svega i svakoga, najlogičnije bi a i najbolje bilo. Jer, jebeš koaliciju koja će se raspasti zbog šćiptarskih naziva ulica po sandžačkim gradovima. Da su se sukobili oko investitora, oko projekata, oko nečega značajnog za život ljudi, to bih i pozdravila. Ovako, što se pre raspadne, pre će i ljider biti arhiviran.
Prijavi moderatru
+2 # Sajo 2019-05-18 09:30
Olivera-Ako neko ovde baljezga, onda si to ti, pa vidiš jado jadna, da 30 godina svi u državi, počev od svih Beogradskih režima, pa do lokala pokušavaju kako ti reče, da od Sulja naprave "ispušenu muštiklu), ono gle čuda, on na svakim izborima najači, i okani se više ćorava posla.
Prijavi moderatru
-2 # Nur-Bec 2019-05-17 23:47
Nije moguce Tito da si njega smatrao nesto boljim.U toj predizbornoj kampanji za BNV izbore je taj Rasim cak citirao i hadise pljujuci po zukiju,a zuki njega nazivao najvecim narko bosom i ratnom zlocincu seselju platio da napise knjigu o njemu.E vidjeces sad kad se ta dva necovjeka udruze protiv sda,a sve po vuckovoj naredbi.Ni trohu obraza nemaju ta tri lidera,odnosno ta tri jahaca sandzacke apokalipse.
Prijavi moderatru
+2 # MrX 2019-05-18 00:53
Ko se god udruzi protiv SDA taj je necovek?
30 godina na vlasti - malo li je?
Sta smo to dobili za tih 30 g vlasti SDA?
Ili ti verujes da smo neki boljitak i napredak postigli?
Dovoljno ti govore puni autobusi za Zapad i Sandzak bez ijedne fabrike.
Koliko je meni poznato da Zukorlic nije bio na vlasti . Ne razumem taj strah, osim kod onih koji su imali privilegovane polozaje i koji ce iste izgubiti bilo kojom rokadom. Ako takvi nesposobni kadrovi izgube vlast desice se kijametski dan? Ili pak nesto novo, jer od najgoreg gore ne moze biti.
Prijavi moderatru
0 # Sajo 2019-05-18 09:39
Mrx- A ko je to bio 30 godina na vlasti? Koliko znam, SDA je bila od 2000 do 2007 godine, i u vreme Miloševića 2 godine, kada ih je srpska policija palicama isterala iz opštine, i najpre razmisli, pa nešto kaži, ne laprdaj gluposti, kao da smo svi glupi koliko ti, pa će mo ti pored svojih ušiju i očiju poverovati u te gluposti.
Prijavi moderatru
-1 # MrX 2019-05-18 10:48
A danas niste jel?
Čak i po ovome se vidi da lazete.
Ko je to drugi vladao ovolike godine, recimo u Tutinu, Sjenici... i (sa manjim prekidima) u Novom Pazaru??? Sta si ti imao iz matematike?
Kako vas nije sramota da sad perete ruke od toga jer nemate u sta da uperite prst i kazete - to smo mi ostavili za 30 godina.
Prijavi moderatru
+1 # Sajo 2019-05-18 16:07
Mrx- "Sa manjim prekidima" od 2007 do danas 2019-e, i od 90-e do 96 mislim, i od 96 do 98, baš su to "mali prekidi", a na vlasti su bili 9 godina od tih tvojih 30 koje si im natovario, što se tiče sadašnje vlasti, SDA u vlasti nema 3 čoveka, sve je ostalo isto kao i pre ulaska u koaliciju sa SDP, u Pazaru, Tutin je druga priča, zato je SDA od Tutina koji je bio pre 30 godina manji i manje razvijen od Sjenice bar dva puta, sada došlo do toga da je Tutin za Sjenicu El-dorado zato što je u Tutinu na vlasi SDA konstantno još iz Miloševićevog vremena, a u Sjenici isto kao i u Pazru, vladaju razno probisveti i razne koalicije, (interesne grupacije) koje samo kradu i pljačkaju, niko živ ne zna koliko je Pazar zadužen, kažu imaju nekoliko računa, mute ga ubi bože.
Prijavi moderatru
+4 # Hodza 2019-05-18 07:17
Hajde ne pametujte,nego muskadija pasos u ruke i mars na nemacku baustelu a zenskinja u staracki dom da peru ono od cega se gade...Svi pricaju protiv ovih izdajica a glasaju za njih vec 30 godina..zato su vam vrata otvorena dobili ste sto ste trazili.
Prijavi moderatru
+2 # New World 2019-05-18 08:18
Praznoglavni ljudi, misle jedan je bolji od drugog ili trećeg, a oni vas vec decenijama guze na redaljku... Ni ovce vam nisu ravne.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click