Džaferović: Pokušaj zloupotrebe moje posjete Sandžaku

Šefik Džaferović, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, oglasio se saopćenjem za javnost a u vezi sa kritikama koje su upućene na njegov račun nakon što je proteklog vikenda posjetio Sandžak. 

zukorlic dzaferovic 3 696x469 

U vezi sa pokušajem zloupotrebe moje posjete Sandžaku 11. i 12. maja ove godine, a kako bi se spriječile sve dalje nedoumice, obavještavam javnost o sljedećem, navodi Džaferović u saopćenju koje u nastavku prenosimo u cijelosti: 

“Posjeta je obavljena na poziv Bošnjačkog nacionalnog vijeća, kao zvanične institucije bošnjačke zajednice. Povod je bio obilježavanje 11. maja, Dana bošnjačke nacionalne zastave. Obratio sam se na Svečanoj sjednici Bošnjačkog nacionalnog vijeća kojoj su prisustvovali vijećnici iz svih političkih stranaka izabrani na izborima za to tijelo.

Tokom posjete sam imao susrete sa gradonačelnicima Novog Pazara i Sjenice. Također, odvojeno sam se sastao i sa svim političkim predstavnicima Bošnjaka koji su tražili susret, odnosno sa Sulejmanom Ugljaninom iz SDA i Rasimom Ljajićem iz SDP-a. Predstavnici ostalih političkih partija, čiji prvaci sada pokušavaju zloupotrijebiti ovu posjetu, nisu pokazali interes da razgovaraju sa članom Predsjedništva BiH. 

Moji odlasci u džamiju, koji se pokušavaju zloupotrijebiti, bili su isključivo u svrhu obavljanja vjerske dužnosti, te se ne bi se smjeli nikako drugačije tumačiti, pogotovo ne od vjerskih službenika.

Moj stav je oduvijek bio da vjerske institucije Bošnjaka muslimana u Sandžaku i cijeloj Srbiji trebaju biti organizacioni dio Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini.

Ovaj stav, kao i poziv na političko jedinstvo Bošnjaka u Sandžaku, izrekao sam tokom svih susreta i razgovora sa svim akterima političkog i vjerskog života.

Ne želim ulaziti u to da li iza pokušaja zloupotrebe moje posjete stoje određene politike u Srbiji i Sandžaku ili možda lični interesi, ali te zloupotrebe svakako neće doprinijeti prijeko potrebnom jedinstvu Bošnjaka”, zaključuje Džaferović u saopćenju.

Foto: Filip Plavčić/Facebook

Komentari
-17 # Samko 2019-05-13 14:48
Draga braco Bosnjaci, najveci problem i neprijatelj Bosnjaka balkana i evrope je SDA, tj. njihove vodje Bakir Izetbegovic i Suljeman Ugljanin koji rade na stetu BiH Sandzaka i Bosnjaka a za interese Bosnjackih dusmana i neprijatelja gde u tome oni i ostaju na vlast i pljackaju BiH i Sandzak. Mi Bosnjaci prvo se moramo boriti da unistimo stranku SDA a njihove vlastodrsce i izdajnike pohapsiti, oduzetihim sve stosu popljackali i staviti hi u prdekanu da tsamo bazde i pocrkaju sto i zasluzuju.kada se oslobodimo SDA i njihovih lopovskih vlastodrzaca, izdajnika, lopova nece nam ostali biti problem.Mi Bosnjaci moramo u svo narodu pocistiti sva govna koja smrde ( SDA,SDP i BBS) dabi Bosnjaci mogli disati normalno.
Prijavi moderatru
+1 # eso 2019-05-13 15:01
Ti pobi sve u Sandžaku i ostani sa Zukorlićem i Dudićem.Boža divanijo.
Prijavi moderatru
+8 # bmw 2019-05-13 15:57
treba ovoga pitati sto nije direktno otiso kod njihovog Reisa u beograd da se slika???????????
Prijavi moderatru
-1 # Samir_sandzaklija 2019-05-13 16:42
- Najveci oslonac i garant da ce Bosnjački interesi bit branjeni i odbranjeni...bilo u ovim mirnim,ili nekim drugim vremenima...je nasa,jedna i jedina,velika SDA....Ona je od svog postojanja pa do danas bila i ostala najveci oslonac nasem narodu. A to sto onaj šarlatan iz Orlja-srpski špijunčić vidi da je potpuno demaskiran i ogoljen kod svih Bosnjaka svijeta,a narocito Bosnjaka BiH i Sandzaka...pa sad nesto pokusava da se koprca...to je posebna prica.
-Nek mam je po jairu Bosnjaci ovo pokazano kedinstvo kada je dosao Predsjednik BiH.
Prijavi moderatru
+12 # BOT 2019-05-14 00:04
Velika Sda? :D
Pa toliko ste veliki da vam Rasim i SDP uze i kancelariju u centru NP. i vecina ni ne zna dje vi je sad stranka. Toliko ste veliki da izgubiste izbore u NP i jjedva sa Rasimom formiraste BNV.
Vase vreme je proslo sto cete videti na izborima.
Prijavi moderatru
-4 # Samir_sandzaklija 2019-05-14 10:52
- Velicina jednog covjeka...se ne gleda po njegovoj kilazi...razumije BOT? Velicina jedne politicke paretije se ne gleda po velicini prostorija u kojima je...,jer da se to gleda ona Zukorliceva partija bi bila najveca,ne u Sandzaku,nego na Balkanu,i sire.
- Velicina jedne politicke partije se gleda njenom ideologijom,i onim za sta se zalaze,a kud ces VECU ideju od one boriti se za svoj narod od svog postojanja. Da je to tako,da je VELIKA SDA...pokazali su i poslednji izbori za BNV. Gde je VELIKA SDA bila najaca politicka partija i u svom bosnjackom narodu.PO TOME JE VELIKA NASA SDA...,ZATO JE I SVI DRZAVNICI BOSNJAKA POSTUJU,OBILAZE,CIJENE...UPRAVO ZATO STO JE VELIAK PO SVOJOJ IDEJI.
Prijavi moderatru
0 # Aki 2019-05-14 11:29
Brate ti habera nemas.jos si neprosvijetljen covece bozi.sedi savise.
Prijavi moderatru
+3 # Sandzački Gaziya 2019-05-14 15:52
Vi Pučisti...dje ste to napredovali od oktobra 2007, pa do danas? Jeste li povećali brojno stanje dzemata? Jeste li UKRALI još neku dzamiju? Postojite, zato što vas prikriveno podržava ova četnička država, jer im odgovara podijeljenost Bošnjaka. Vi koja ste goveda, to ne shvatate!
Prijavi moderatru
+7 # King 2019-05-13 18:12
Ti bate ako postis..haj napi se sad vodeyhcb
Prijavi moderatru
+4 # TITO 2019-05-13 18:44
Nemo moj samko :)
Prijavi moderatru
+2 # Sandzački Gaziya 2019-05-14 07:22
Dzaferovicu....da je hteo tvoj Gazda BAKI, mogao je da utiče na mutavog Sulja da uz pomoć države Srbije ne razbija Islamsku Zajednicu. Namece se logični odgovor da je BAKIR prećutao sva ta dešavanja. U drugo...ako se to vec desilo bez znanja Bakira, zasto taj isti sada ne utiče na Sulja da se mane pogrešne politike u razbijanju bošnjačkog korpusa u Sandzaku i ne vrši pritisak da dišemo istim plućima? Zaključak je jasan...SDA u globalu više nije kao nekad bošnjacki pokret, nego su oostali dnevnopolitička sttanka sa raskusurivanje sa srpskim strankama po Bosni i Srbiji za svoj sitni ćar.
Prijavi moderatru
0 # Sandzak 2019-05-14 08:40
Kakav ti crni gazija, musliman ili Bosnjak. Da imas gram imana ne bi nikada a kamoli u Ramazanu tako pisao. Da ti se Allah smiluje i tebi slicnim.
Prijavi moderatru
+1 # Samir_sandzaklija 2019-05-14 13:20
-Islamsu zajednicu na cijem je celu bio Zukorlic,niko nije razbio...razbila je bahatost i nacin na koji je njom upravljao Zukorlic sa nekolicinom svojih pajtasa,koji su od nje,od nase IZ napravili privatnu prciju za bogacenje porodice Zukorlic i nekoliko njegovih poslusnika.
-Toj i takvoj IZ du Bosnjaci rekli NE tada 2007.godine. A da su ispravno postupili pikazali si i ovi poslednji izbori za BNV gde su Bosnjaci najvecu podrsku dali nasoj SDA...a politicku partiju koju je podrzala ta IZ o kojoj pricate,je dobila jedva 30% glasova Bosnjaka...Eto...sada,znajuci sve to bosnjacki clan Predsjednistvo je dosao i obisao LEGITIMNE PREDSTAVNIKE BOSNJAKA I LEGITIMNE ISLAMSKE ZAJEDNICE.
Prijavi moderatru
+2 # Sajo 2019-05-14 18:20
Sandžački gazija- SDA nije bošnjački pokret zbog izdajnika koji su u njoj bili, i služili razbijanju bošnjačkog jedinstva, a time i srpskim interesima, još od ranih 90-ih, (a znamo ko je uvodio Miloševićeve prljave i okorele neprijatelje i učesnike u zločinima nad Bošnjacima, koji su za te zločine osuđeni, npr. Marjanović, u džamije, njegovo ćutanje tokom činjenja a i kasnije, svih zločina nad Bošnjacima, o tome je počeo da govori tek kad je uzdrman i gotovo smenjen, da bi nekako privukao deo Bošnjaka, koji su lakomisleni jer se uplašio za svoju poziciju).
Prijavi moderatru
+2 # Sajo 2019-05-14 18:34
Sajo- (nastavak) Tu je i Ljajić koji je odlaskom Ugljanina u Tursku a posle prijetnje hapšenjem od strane Miloševićevog genocidnog i zločinačkog režima, a po nalogu istog, pokušao da preuzme SDA i skrene je sa kursa Bošnjaštva i odbrane bošnjačkih prava i interesa, ali je u tome sprečen od strane mnogih koji su tada bili u rukovodstvu SDA, međutim Ljajić na tome nije stao već po uputstvu srpskog režima osniva SDP, po istom nalogu iz Beogradu, da bi oslabio uticaj SDA kod Bošnjaka Sandžaka, i razbio bošnjačko jedinstvo, a tako se najlakše manipuliše nekim manjinskim narodom, (razbiješ ga, i rešio si sa njim sve"probleme"), a pošto sa Ljajićem srpski režimi nisu uspeli u potpunosti da sruše SDA i Ugljanina, to isto poslednjih godina pokušavaju i uz pomoć Zukorlića, koji osniva razne organizacije (BKZ, BDZ, a sad i nekakvu SPP navodno stranku, koja je samo još jedan srpski satelit i pomagač u razbijanju bošnjačkog jedinstva).
Prijavi moderatru
+9 # eso 2019-05-13 14:57
Prilikom diznje zastave Bošnjaka Sandžaka i intoniranjem himne,prestavnici SPP neznam kakvu imaju listu a prepoznati po stranci bojkotovali su intoniranje himne i napustili svečanost.Etosa kim mi živimo.Kad je Boris Tadić mirno stajao i slušao himnu Bošnjaka Sandžaka ova grupacija nemogu drugačije da ih zovem nego izrode bojkotovali su podizanje zastave na jarbol i intoniranje himne.
Prijavi moderatru
+8 # Bosnjak 2019-05-13 18:38
Sa vama se uklapaju Tadic i ovi nazovi Hodze. Vi dobro znate da vam SPP I legitimni predstavnici IZuS nece sa tim propalim hodzicama privatnim i onda treba da birate ili para hodze ili legitimne predstavnike IZ. I sve to predstavljate kao uspeh eto vam ga uspeh i vama i ovom iz BiH sta ocekujete da nasi vijecnici sede zajedno sa Halitovicem nema sanse ali vama je to uspeh i eto vam ga slavite uspeh i vi i Dzaferovic
Prijavi moderatru
0 # Sajo 2019-05-14 18:39
eso- Znajući Zukorlića još od 90-ih, ne znam šta si uopšte od njega očekivao?
Prijavi moderatru
+11 # Sandzaklija do Koske 2019-05-13 15:16
"Moj stav je oduvijek bio da vjerske institucije Bošnjaka muslimana u Sandžaku i cijeloj Srbiji trebaju biti organizacioni dio Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini."

Odlicno Dzaferovicu. A sad lijepo objasni Sandzackom ogranku SDA da ukinu Prosrpsku versku tvorevinu koju su osnovali
Prijavi moderatru
+7 # Mire 2019-05-13 15:32
Prvo, u BNV nema stranaka, vec predstavnika gradjana bosnjacke nacionalnosti u Srbiji, a drugo je to sto su pojedine stranke iznele izbornu kampanju. Drugo, ovde je rec o islamskim zajednicama, plus, Dzaferovic je gost, i bio je pozvani gost BNVu, prosirio je to i na posetu opstini... neprirodno je da neko ko je pozvan da bude gost na necijoj svadbi bude pozvan da gostuje i na drugoj, osim ako to GOST ne trazi, a Dzaferovic je gost ranga koji je trebalo to da trazi, a ne da ceka da ga pozove druga zajednica ili politicaka stranka... predstavnik je bosnjaka, pa zato...
Prijavi moderatru
+3 # Hasko 2019-05-13 15:48
Jedini koji je zloupotrebio i podmetnuo Šefiku Dzaferoviću je Sulejman Ugljanin, koji ga poveo u otetu Bor dzamiju i tu mu doveo službenike paralelne srpske Islamske zajednice Demirovića i Halitovića. Ali kakav je to bošnjački član predsedništva i taj njegov šef protokola i to njegovo obezbedjenje i obaveštajne službe kad jedan mutavi Ugljanin može da radi šta hoće sa vama da vas podmeće izdajnike, dobro vas nije poveo u Petrovu crkvu. Posle ovog saopštenja umesto da kriviš Ugljanina koji ti podmeće,tebi Zukorlić i muftija Dudić krivi,sad više ne mislim da si neinformisan nego zlonameran, pa ne treba tebe da poziva niko da posetiš Zukorlića,Muftiju Dudića,legitimnu Islamsku zakednicu koja nije izdala Sarajevo i zbog toga stradala i bila napadana od Beograda preko Ugljanina,ti si trebo da odeš da im odaš priznanje što su ostali patriote i na pravom putu a Ugljanina da ga prevaspitaš
Prijavi moderatru
-1 # TITO 2019-05-13 18:54
Nisam ničiji BOT
Nisam.ničiji BOT
Nisam niciji BOT
Nisam ničiji BOT
Nisam.ničiji BOT
Nisam niciji BOT
Nisam.ničiji BOT
Nisam niciji BOT
i ne prodajem se mogu da vas prc*m kako hoću i Mufta i Sulja i Raska i koga gid osetom da je fukara....
Prijavi moderatru
+7 # BOT 2019-05-13 23:53
Uzmi crvenu tabletu za iftar a zelenu na sufur a ne obratno i dodji sutra za sendvič
Prijavi moderatru
+2 # Sandzački Gaziya 2019-05-14 10:22
Bravo za komentar....Sve Oni (SDA) to dobro znaju. I sa ove, a i sa one strane Drine. Svesni su da rata ne moze da bude, ali uvijek igraju na tu kartu. Zatežu dok navodno ne treba da pukne, ali sve u dogovoru sa.srpskim strankama koje imaju ISTU PRIČU., jer na taj način drže svoje zaludjeno biračko tijelo. Ne razumijem samo sandzaklije, koji važe sa intelektan narod, da im istu priču provlače kroz noge Milion puta!
Prijavi moderatru
+2 # Sajo 2019-05-14 18:45
Sandžački gaziya- Bez rata u BIH nema rešenja, neko mora da preovlada državom, jer ovako nikad neće biti prava država, zašto takav sistem ne uvedu druge zemlje, da se svi narodi koji u njoj žive, jednako pitaju, zašto Srbija ne uvede takav sistem a u BiH ga podržava, da se pitaju i Mađari, i Bošnjaci, i Srbi, i Albanci pitaju podjednako?
Prijavi moderatru
+1 # Sajo 2019-05-14 18:52
Hasko- S tobom je najveća glupost ulaziti u bilo kakvu polemiku, jer si neuk, zaglupljen, ne govoriš "muslimanski" već glupački, nevaspitano i uličarski.
Prijavi moderatru
+13 # Bosnjak 2019-05-13 18:44
Postim i kunem se Allahom da je najvece zlo Bosnjaka Sandzaka, Sulejman Ugljanin a cisto sumnjam da je podmetnuo Dzaferovicu oni smatraju tu SDA kao za vreme Tita komunisticku partiju i ona je vaznija od svega. Uzivajte Ugljaninu i Dzaferovicu u pokusaju razbijanju Islamske zajednice ali narod Sandzaka zna ko su mu legitimni predstavnici IZuS
Prijavi moderatru
+1 # eso 2019-05-14 07:34
Dilejo mnogo si se zanio pa 20% maksimalno podržava tu i takvu IZ.Nekolicina sličnih zanesenjaka koji slepanu vojvodi od Orlja slijepo veruju.Ti bi sve da proteraš da pobiješ samo da bi ostao ti tvoj faraon Muamer i nekolicina slični tebi.
Prijavi moderatru
+3 # Sabiha 2019-05-13 18:44
A sta i ocekujes Dzaferovicu od sejtan i kukolj hodza? Oni su najbolji za modne revije.No kod nas se kaze ne obracaj uvek paznju kada cuke laju.
Prijavi moderatru
+1 # Bosnjak 2019-05-13 18:48
A moj bivsi drug Halitovic iz dana u dan me sve vise podseca na Zilkica. Pitanje za Halitovica sta si govorio za Zilkica i otpadnike tada meni? To si bivsi druze sada ti. JAD kako te nije sramota da izadjes iz onog stana
Prijavi moderatru
+1 # Sesko Voja 2019-05-13 18:48
Nas Efendi Vojvoda Zlukorle je izvrsno odradio zadatak koji smo mu mi Rladikali zadali.OMALOVAZIO JE OVU POSETU I STAVIO DO ZNANJA DA JEDINSTVO BOSNJAKA NE MOZE BITI:ISTO TAKO,NAS VOJVODA ZLUKORLE JE OVIM UVELIKO PODRLZAO NASEG DODIKA SRLPSKU RLEPUBLIKU.
JOS SAMO IMA ZADATAK DA PRLIKUPI PARE OD ZEKATA I DA NAS RLADIKALE PLATI:BOLJI NAM JE ON VOJVODA OD TOME.
Prijavi moderatru
-2 # Mediteraneo 2019-05-13 18:50
Gospodin Dzaferovic daje legitimitet zajednici koja se odvojila od njegove Islamske zajednicu u Bosni i odrekla Sarajeva kao duhovnog centra. Mi Bosnjaci smo neprevazidjeni talenti za samounistavanje. Seme zla koje je SDA Sandzaka posijala ovde nam je doslo glave, politicki i ekonomski su unistili ovaj kraj, a verski su podelili i to malo ljudi sto praktikuje Islam.
Prijavi moderatru
+5 # MašoVučićLove 2019-05-13 19:30
Kada je Vučić skoro dolazio u Tutinu, Mašo je ceo Tutin izlijepio dobrodošao predsedniče a sad Dzaferović dolazio u Pazar i Sjenicu nigde nema dobrodošao predsedniče. Pitanje za vas clanove SDA ko je vama predsednik? а) Vučić b)Dzaferović ???
Prijavi moderatru
+4 # Abaz 2019-05-13 19:59
Vučić
Prijavi moderatru
+5 # Rudonja 2019-05-13 20:05
Nama muslimanima nema spasa,sejtan nam usao u dusu pa se svaki dan koljemo ko bijesna pascad.
Prijavi moderatru
+4 # Nur-Bec 2019-05-13 21:07
Dzaferovicu,jos vi ne znate ko je manipulator zuki i njegova svita.Na manipulacijama,lazima i prljavim intrigama bi mu pozavidjeli cak i Srbi.Drago mi je sto vi iz Bosne sve vise uvidjate sa kojim faraonom mi imamo posla.Cak i Ceric se distancirao od njega.Svi ga zaobilaze u sirokom krugu,a on i dalje intrigira.Ne shvata covjek da neko ko hoce u dzamiji da obavi svoju vjersku duznost svejedno mu je koja je to dzamija.
Prijavi moderatru
+5 # eso 2019-05-13 21:22
Džaferović je došao na poziv BNV ,njegovo mišljenje je kako bi trebalo da izgleda IZ kod nas i to je legitimno.Ali Džaferović nije upznat da je IZ u Srbiji privatno preduzeće jednog čovjeka.IZ BiH danas je uvidela to i više ne priznaje ovu privatnu IZ.Zbo g čega?Ovu odmetnutu IZ koja ima poseban ustav mimo ustava IZ BiH neće više štititi tako da IZ u Srbiji više nije dio IZ BiH.Ne priznaju se ni Dudići ni onaj Rožajac.Posredno je priznata IZ Srbije na čelu sa Rejsulemom Seada Nasufovića.Muamerovi fanovi Rejsulema Kavazović kao normalan čovjek neće se mješati u ono što je realnost.IZ u Srbiji podržava ne više od 20% Sandžaklija.
Prijavi moderatru
0 # RE 2019-05-13 23:50
Da ides u dzamije i da klanjas te da pricas sa dzematlijama znao bi istinu.
A istina je jedna:
- IZUS je legalna islamska zajednica i nju podrzava apsolutna vecina Bosnjaka.
Svi drugi su mozda i bolji ALI su nelegalni i nikad nece biti NAŠI predstavnici.
To je tako pa svidjalo se tebi ili ne
Prijavi moderatru
+3 # Sajo 2019-05-14 18:58
eso- Rekao si sve kako jeste, a ovi Zukorlićevi neka se koprcaju koliko hoće.
Prijavi moderatru
+3 # Nur-Bec 2019-05-13 22:22
"Predsjednik Bošnjačke kulturne zajednice (BKZ) u Luksemburgu Asmir Bihorac u komentaru fotografije koju je objavio u Facebook grupi “Za Muftiju” napisao je da je član Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda Šefik Džeferović “razbijač Islamske zajednice i bagra gora od Dodika i svakog ratnog zločinca”.

Pogledajte braco Bosnjaci koji ahlak,tolerancija i ljubav izbija iz muftijinih ljudi u ovom mubarek mjesecu.Pogledajte im samo vokabular i vulgarno vrijedjanje!! Da li jos iko normalan moze da slijedi Zukorlica i ove njegove sejtane?
Prijavi moderatru
+1 # Ene 2019-05-13 23:42
Da baš podržavam žestok rečnik Bihorca - ne podržavam - pogotovo u Ramazan - zelim da tu budem jasan, ali je cinjenica da je sve napisano istina.
Podrzati paravjersku tvorevinu koja se odrekla Sarajeva i stoluje u Beogradu, sastatuise sa njima i dati im legitimitet a zaobici legalnu IZ koja je deo Rijaseta BiH je u najmanju ruku izdaja Islamske zajednice i interesa Bosnjaka, kao i interesa Rijaseta BiH. Sve receno pada u vodu kada se zvanicnik Bosne i Bosnjaka sastaje sa onima koji bi da im je Beograd centar (i tamo im je parareis) a zaobilazi onu legalnu IZ koja se deklarisue kao deo Rijaseta BiH a sto pise u najvisim aktima islamskih zajednica kako u BiH tako i u IZuS
Prijavi moderatru
-8 # Живојин 2019-05-14 01:29
Ене, Шојићу Бушњачки, џаба се набацујеш, јер неЈће те Аида, а неЈће те ни Босна ни Бошњаци!? ;-) И ето,остаде ти мали бушњак хоџица, да по наопаком постању бушњачиш по порталима у време Рамазана!? :-|
Prijavi moderatru
-3 # eso 2019-05-14 07:43
Sve manje će dolaziti podrška paravjerskoj kukolj IZ koju predvodi Zukorlja Momir dete sa beogradskog asfalta.
Prijavi moderatru
+1 # El chapo 2019-05-14 00:34
Divanije gledaj te seriju ODBARANA ISLAMSKE ZAJEDNICE pa da vidite ko i kako ide pravim putem a ko prica laz odma bi ovi kontrirali sa nekom drugom emisijom ali istina ne moze da se pobije.. Tako moji suplji muslimani koji imate koristi od vaseg suljka i raljka otvorite oci i to malo mozga i razmislite. A ralja ako vam pada pada pola pazara tako potkupljeni ljudi seli te se on vec pada
PS. Klupko se razmotava
Ponesite cebat celije su hladne
Prijavi moderatru
+2 # El chapo 2019-05-14 00:39
Nur-Bec.... Dzaba ti je ovako lepa gramatika u pisanju al si tocak ovaj zarez tacka i sve ostalo sve ti je to dzaba kad ti je obraz kaljav toliko kaljav da cisto kad cisto vidim tvoj komentar ko teb podrzava nek im je na cast ali Allaha ima sve vam to vidi i pogledaj te vase privatne zivote pa vidite da Allah sve vidi i ume bas da kazni nevernike a samo pogledaj te vase privatne zivote pa vidite dokle ste zaglibili
Ps.klupko se odmotava
Prijavi moderatru
+1 # Nur-Bec 2019-05-14 02:58
Jak ti komentar :P Sta ti znas o mom privatnom zivotu? Ne zavisi mi sreca od toga da li cu kritikovati tvoje bozanstvo zukija. Ljudima treba otvarati oci na svakom koraku.
Prijavi moderatru
-2 # El chapo 2019-05-14 03:31
Nur-bec gledaj ovo mozes ti lagat narod da velicas ove tvoje lidere suljka i raljka ali neke ne mozes jer neko ko sve zna i ko je sve video njega ne mozes da obmanes.. E sad latis neki narod koji nista ne znaju i tako pricas neke nebuloze a to Allah sve vidi i tako da kad on hoce da kazni tesko tom coveku. Hajde da baca direktno u iskusenje takve kao ti on i baca u iskusenje al kad se covek ne opameti i posle tog iskusenja onda zbog takvih kao sto si ti cela familika dodje u iskusenje.. kucni se u tu mahnitu glavu razmisli dobro istina se lako uocit...
Prijavi moderatru
+2 # Nur-Bec 2019-05-14 11:18
Ne vrijedi raspravljati sa nekim ko je na tvom intelektualnom nivou.Toliko ste iskljucivi i ograniceni da je to strasno.Pa ne znaci da neko ko kritikuje vaseg Zukija da je odmah za Rasima i Sulja.Obojicu sam kritikovala kada su god bili za kritiku i nisam clan nijedne partije.Ruku na srce zadnjih godina je kritiku najvise zasluzio ovaj tvoj idol sto zloupotrebljava IZ-u.Ne zelim da raspravljam sa tobom i necu te vrijedjati kao ti mene,jer meni Ramazan puno znaci.A i da nije Ramazan ne bih te tako vrijedjala.Trci ti za tvojim idolom,a ja cu ostati objektivna.Mubarek ti ramazanski dani!
Prijavi moderatru
-3 # El chapo 2019-05-14 03:34
I jos jednom ponavljam skloni tu tvoju prljavu mrznju i imadi snage odgledaj samo kako se odbranila sad ova jedna jedinstvena islamska zajednica na koji nacin se branila i to da Allah nije stao uz narod nebi se nikad mogla odbranit jer cela drzava ka srbija ka turska ka crna gora su pokusali pa ti vidi dali moze jedan covek bez pomoci svevisnjeg moze to da izdrzi
Prijavi moderatru
-2 # El chapo 2019-05-14 03:39
A onak ne moze nikad da otvori coveku oci onaj koji je placen za to on to ne radi zbog naroda nego zbog novca konjino jedna.. Dobro znamo da je onaj vas ralja je javno izjavio da morate da napadate bilo mediski ili kako god.. znaci vi to radite zbog interesa a tesko nama ako ljudi kao ti sto si potkupljeno magare pocne nama ovi da otvara tebe to placaju ne radis to od srca.. ali znas ono...
Ps. K’upko se odmotava i velike su hladne ponesite cebat
Prijavi moderatru
+4 # Rudonja 2019-05-14 06:38
Kakvi komentatori takvi i njihove politicke vodje...pokvareni do koske.
Prijavi moderatru
+6 # Sandžak je vječan 2019-05-14 08:23
Svebošnjačko jedinstvo će se desiti kada okrenete leđa strankama!
Prijavi moderatru
-3 # Semso 2019-05-14 14:49
Muftija je u pravu. SDA-ovci su cafiri izdajnicki. Pazar za muftiju!
Prijavi moderatru
+1 # Sajo 2019-05-14 19:01
Semso- Vi Zukorlićevi kerovi i on, ste ovlašćeni od allaha džš. da određujete ko je ćafir a ko nije, jel tako? Teško vama.
Prijavi moderatru
-2 # Sandzacki Srbin 2019-05-14 19:08
Suljo pravi IZ u kako kaze "fasistickoj tvorevini".
Ko ovde moze jos da se snadje.
Prijavi moderatru
0 # Haso 2019-05-15 13:01
Trebosi gospodine da odes i izljubis ruku VOJVODI ZUKORLICU
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click