Ljajić: Neću u vladu, hoću ministarsko mesto za stranku

Potpredsednik Vlade Srbije i lider Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić izjavio je da neće biti u kombinaciji za mesto ministra posle sledećih izbora, ali da će za svoju stranku svakako tražiti ministarsko mesto.

Rasim Ljajic

Ljajić je za današnji Kurir rekao da on i njegova stranka ulaze spremni u izbornu godinu. „Svakako će naš prvi razgovor biti sa SNS kao našim sadašnjim koalicinim partnerom. To je naš stav, a videćemo šta oni kažu”, rekao je Ljajić.

„Od mene i SDPS ništa ne zavisi. Već smo ušli u izbornu godinu i za stranke je sada već prilično svejedno da li će izbora biti u junu ili na proleće sledeće godine. Već počinju pripreme za izbore”, naveo je Ljajić.

On kaže da niti izlazi iz politike, niti ide iz vlade da se nikada ne vrati. „Odmoriću se od ove dnevne politike i verovatno ću se posvetiti stranci, koja ima perspektive da se znatno osnaži”, rekao je Ljajić.

Komentari
-2 # Samir 2019-04-01 20:07
Mislim da ce u medjuvremenu promijenit misljenje. Rasim ima najbolje predispozicije da postane novi ministar MUP-a jer je ovo ministarstvo i ministarstvo pravosudja najvece usko grlo za prosperitet Srbije. Obzirom da je dosad imao znacajne rezultate u svim resorima trebao bi da u ovoj epizodi zavede red i MUP-u. Nadam se i otvaranju prve policijske akademije u Sandzaku koja treba da bude preteca za Kantonalni MUP i rendzerske brigade koje ce kontrolisati kriticnu granicu Srbije i Kosova.
Prijavi moderatru
0 # Dijaspora 2019-04-01 21:23
Laze ko pas vec 30godina jos nista nije ispunionsto je obeco
Dovodi erdogana da ga miri sa suljom ovaj njega vodi da pokupi glasove do bosnjaka, ali tajp ovaj put lose proso na izbore
Prijavi moderatru
-8 # Rasim 2019-04-01 21:50
Svi smo mi Rasim
Prijavi moderatru
+4 # Dr 2019-04-01 22:05
Hahahah dobar vic ali već poznat
Prijavi moderatru
+2 # Sandžak je vječan 2019-04-02 02:08
Ljudi koji ne drže do riječi treba izvadit ckaru i pop.šat ih a ond ih istim mlatit po glavi.
Prijavi moderatru
+1 # Dedo 2019-04-02 10:59
Nemo bogati a kako će ovi tvoji da se k... Če poslje a djekica mirso namirisao to mesto pa mu glava viri iz tvoje g... Ce a pljuvali ste se ka jadi šta radu lova buši gde brgije nemore
Prijavi moderatru
+1 # Jahnija 2019-04-02 15:34
Penzija rasime
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click