LIKVIDACIJA ANELA PAPIĆA: Osumnjičeni bračni par odbacuje optužnicu

Dve godine posle brutalnog ubistva Anela Papića održano pripremno ročište supružnicima Muberi i Senadu Muhoviću. Tvrde da nisu ubice i da će sve što imaju reći na suđenju

12 osum 620x0 

Na pripremnom ročištu supružnici Mubera i Senad Muhović, optuženi da su ubili Anela Papića (32), izjavili su "da u potpunosti odbacuju navode iz optužnice", kao i "da nisu ubice" i da će sve što imaju reći na suđenju. Njih dvoje se terete da su pre dve godine u selu Ponorac kod Sjenice tupim udarcima skoro ubili muškarca, a potom dok je još davao znake života - zapalili ga.

Mada su za ubistvo, koje se dogodilo 23. juna 2017, odmah osumnjičeni, a mesec dana kasnije i uhapšeni supružnici iz Sjenice, optužnica protiv njih potvrđena je tek nedavno. Ako ne bude novih odlaganja, proces bi trebalo da počne krajem ovog meseca. U očekivanju suđenja Muhoviću su već 23 meseca u pritvoru. Prema navodima iz optužnice, njih dvoje su se sa Anelom Papićem, koji je navodno bio Muberin ljubavnik, sastali u selu Ponorac, gde su se Anel i Mubera ranije često tajno viđali. 

Upravo tu je Anel ubijen sa 27 udaraca tupim predmetom, najverovatnije kamenom, u predelu glave i tela. Dok je još davao znakove života, Anel je, potpuno unakažen, zapaljen, a zatim je njegov leš odvučen do obližnjeg šumarka, pored puta gde je pronađen dan kasnije. Muhovići su u međuvremenu otputovali u Nemačku i vratili su se početkom jula, nakon što su se na Horgošu dobrovoljno predali pravosudnim organima Srbije.

Ahmo Papić, otac ubijenog Anela, kaže da je njegov sin bio u ljubavnoj vezi sa Muberom Muhović, što je "znala cela Sjenica". On je uveren da su Mubera i Senad imali jednog ili više saučesnika. Sa nestrpljenjem očekuje suđenje i nada se da će Anelove ubice stići ruka pravde.

Izvor:novosti

Komentari
+5 # Tutinac 2019-05-24 15:22
Pa kad covek sebi unisti zivot zbog jedne kurve
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click