Sestra Alena Kučevića (24) koji je sa svojom verenicom Medinom Bjelak (22) poginuo u saobraćajnoj nesreći u nemačkom gradu Langen, tužnom objavom na društvenim mrežama oprostila se od nastradalog mladića

fdgfhgjzgfdfsdfdgfhgj

"Čuli smo se skoro i kažem mu kako sam izabrala haljinu za njegovu svadbu, a on se nasmejao i rekao mi kako ćemo se zajedno veseliti još mnogo puta... Znaš li brate da sa tobom odlazi i jedan moj deo? Bio si mi brat od tetke a volela sam te kao da si rođeni. Nikad ti direktno nisam rekla da te volim, a znala sam da ti to znaš. Nikad nećeš biti prežaljen ni zaboravljen. Da ti dragi Alah podari najlepše mesto u Dženetu", napisala je tužna sestra iznad Alenove fotografije.

Mladić i devojka iz Srbije, koji su se nedavno verili, tragično su stradali kada je na njih naleteo policijski automobil pod rotacijom.

Nažalost, Alen je svojim "opelom" počeo da pretiče vozila i, kako su nezvanično preneli nemački mediji, verovatno zakačio neki automobil. U tom trenutku je iz suprotnog smera velikom brzinom išao policijski automobil koji je jurio ka mestu gde se neposredno pre toga srušio ruski avion. Policijski auto i Alenov "opel" direktno su se suradili.

Tako su Medina i Alen, umesto u svoj budući stan, otišli direktno u smrt. Izdahnuli su na licu mesta, dok su trojica policajaca iz drugog vozila teško povređena. Oni su helikopterom prevezeni do najbliže bolnice i prema poslednjim informacijama nisu životno ugroženi.

Porodice Kučević i Bjelak sada su zavijene u crno.

Takođe, veliku pažnju javnosti privukla je jedna fotografija sa Alenovog Fejsbuk profila koja, pod ovakvim okolnostima, izaziva jezu.

To je naslovna slika na kojoj su mladić i devojka na vozačkom i suvozačkom mestu u automobilu koji se kreće velikom brzinom. Iako je najverovatnije da na fotogorafiji nisu Alen i Medina, uzimajući u obzir način na koji su nastradali, nesumnjivo je da ova objava, najblaže rečeno, jeziva.

 

Izvor:Blic