Medžlis Bayern na usluzi svim stanovnicima Bavarske

Vođeni hadisom Poslanika s.a.w.s. “Najbolji čovjek je onaj koji pomaže ljudima”, imami Medžlisa Bayern pokrenuli su sa svojim aktivistima akciju pružanja pomoći starim i bolesnim osobama kako bi lakše došli do prehrambenih namirnica i lijekova.

C8DF957B E499 469A B48E 15C920024B86 424x600 

Starije i bolesne osobe su najviše pogođene pandemijom Coronavirusa i zbog svega toga u potpunosti stavljamo naše resurse na raspolaganje u cilju što boljeg i bezbolnijeg prevazilaženja ovog iskušenja s kojim smo suočeni. Sad je vrijeme da pokažemo solidarnost jednih naspram drugih.

Posebno apelujem na sve članove naše zajednice da ukoliko u vašim zgradama stanovanja imate starije i bolesne osobe da im pokucate na vrata i upitate ih dali im je potrebna pomoć.

Došlo je vrijeme da mi muslimani a posebno Bošnjaci pokažu svoje pravo lice i da ovim našim dobrim komšijama djelom potvrdimo da smo mi izvor dobra a ne straha kako nas drugi žele prikazati.

Autor: Glavni imam regije Izet ef. Bibić

 

Komentari  
-4 # !!!! 2020-03-19 19:42
Odmah se aktiviraju ovi dokolicari koji toboze zele oni da pomognu.
Samo vi sedite i nista ne cinite,jer od kada su na scenu uzjahali ovi takozvani vernici od tada je ovaj svet zadesila svakakva nedaca.
Kako su hodze i popovi poceli previse da palamude,a da voze najnovije djipove i da zive luksuzno od tada je svakakva kazna od Boga stigla na zemlju.
Prijavi moderatru
+1 # NP 2020-03-19 19:57
Umesto da pohvališ svaki dobar potez, ma od koga dolazio, ti se specijalizovao za pljuvanje po IZ, Zukorliću .... itd.
Zašto?
Otkud tolika mržnja kod tebe, čoveče?
Pa sad je vanredno stanje, ljudi umiru u svim zemljama, u Italiji ne stižu da ih pokopaju, Španija, Švajcarska... pitanje je vremena kad će sve to da dodje kod nas.
Hoćeš li se radovati ako ti umre komsija koga nisi simpatisao, rodjaci sa kojima ne pričaš, prijatelj, političar koga ne voliš...?
Ako oboli pola Sandzaka hoćeš li biti srećan?
...
Preispiraj se brate.
Ovoliko mržnje ti ne valja.
Nećeš ti našteti Zukorliču niti bilo kom sa tolikom mržnjom, već najpre sebi.
Prijavi moderatru
0 # TITO 2020-03-20 08:24
Prvo neznam dal je licno pomenuo Zukorlica, ti se odmah stavljas u odbranu a možda nije na njega mislio, mozda je mislio na Kacavendu:) Al znaš situaciju pa "za svaki slučaj" da mu se nades u odbrani.
Drugo ovaj sa znacima uzvika(!!!) nije u pravu i , ja mislim kad bi svi citali islamske knjige (jok slušali pojedine lazove sa ahmedijama) i "živeli Islam" to jest praktikovali sve bi drugačije bilo. Gledao sam obraćanje člana Dzemata iz Austrije u autobusu koji je zaglavljen na granici. Karatko bih to komentarisao jednom rečenicom ODRŽALI SU PREDAVANJE SVIMA NAMA I, ZADALI DOMACI SVIM DIJASPORCIMA U NEMACKOJ.Odusevljan sam Allah im vratio dobrom.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Vijest5

 1. Najnovije
 2. Najčitanije
 3. Komentari

Najbolje ocijenjeni korisnici

 • Malo Morgen
  52 ( +195 )
 • Face
  19 ( +194 )
 • Beli-beg
  2 ( +136 )
 • Sulejman Veličanstveni
  28 ( +96 )
 • Sejo
  9 ( +81 )
X

Right Click

No right click