Autoput koji ide prema Sanžaku - Pogledajte kako izgleda spojeni most Moračica

swdefrgthwergthzjujkh 

Most Moračica je  najveći pojedinačni objekat na prioritetnoj dionici auto puta Bar-Boljare. Most je visok 175 metara (od dna korita Morače do kolovoza od 205 m), širok 23,4 metra , i dug 960 metara.

Krajnji rok za izgradnju autoputa je 30. septembar 2020. godine.

Izvor:Sehara

Komentari  
-3 # Olivera 2019-10-13 13:05
Sve čine Crna Gora i Srbija da auto putevi koje grade se sretnu baš u sred Sandžaka i postanu jedna važna saobraćajna deonica u budućnosti. Tada će i Sandžaklije imati adut manje da vrte ploču kako su skrajnuti sa važnih koridora. Sve će učiniti i Srbija i CG, a i Turska samo da vas zaposlimo i da mislite o poslu a ne da tražite dlaku u jajetu. Međutim, dajem vam za pravo da ponekad ukažete jasno i glasno da želite, više, bolje, brže. Da želite da se ubrza ritam jer niste za uspavanke, već za malo brži ples. Auto put se gradi, konzul dolazi..... Bolja vremena su pred Sandžaklijama, pogotovo severnim.
Prijavi moderatru
+4 # Turkiye 500 tdi 2019-10-13 18:50
toliko najavljujete da ide ka Sandzaku,na kraju ce bit izgubio se bez traga
Prijavi moderatru
0 # Olivera 2019-10-13 21:05
Na kraju će se auto put zagrliti posred Sandžaka na radost svih nas - i Crnogoraca i Srba i Bošnjaka. U tome je poenta - graditi, povezivati, razvijati ..... A onda moje Sandžaklije i severne i južne, pokažite šta znate i umete. Približite svoj kraj i investitorima i turistima.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click