Pešter: Dedo zaigrao na vašaru i oduševio prisutne (VIDEO)

ASSDFGHJKL 

Izvor:Sandzacka Tv Mreza

Komentari
+3 # REALNOST 2019-05-07 18:54
BRAVO! Napredujete u vasim finim druzenjima, kulturnim manifestacijama. Pozitivno je to sto imate ideja kako prosiriti i napraviti, odnosno organizovati jos bolju sadrzajniju manifestaciju koja cuva vasu tradiciju. Pokusajte ukljucivati i vase supruge, sestre u kulturna dogadanja tih manifestacija, kao na primjer u rucnim radovima, kulinarstvu, dobroj poeziji, nekoj kratkoj pozorisnoj predstavi koja je protkana vasom Sabdzackom tradicijom, da pocnu da pisu knjige itd. SAMO NAPRJED, druzenje je najbolji lijek, koji osvjezava svakoga.
Prijavi moderatru
+4 # 24 2019-05-07 19:53
Dobra su ova okupljanja i to treba podrzati,ali ovaj snimatelj Baltic bi malo trebao da se edukuje sto se tice snimanja,pa kada vec snima onda neka snima celovitost kola,a ne prvu trojicu ili prve tri koje igraju a ostalo se nista ne moze videti. Onome sto zeva na onom mikrofonu i dernja se koliko je ko od tafredzija dao eura bi najpametnije bilo da cuti i da ne kvari muziku,jer od njegove dreke o eurima se ne moze cuti sta se svira. A ovi sviraci,ako sviraju kolo onda neka bude kolo i neka ne dozvole onome sto se dernja-toboze peva, da uz lepo kolo koje se igra brzo, razvlaci neke pesme koje veze nemaju ni sa kolom ni sa melodijom.
To za organizovanje cuskija i kamena to cete lako,ali ovamo sto se tice tradicionalne muzike,nosnje ,igre i pesme e tu povedite racuna.A za cuskiju ih ima dosta.
Prijavi moderatru
+1 # Sara 2019-05-07 22:31
Odabkle je ovaj dedo ziv i zdrav 100 godina
Prijavi moderatru
+1 # Edooo 2019-05-11 09:44
Dedo je iz sela Raduhovaca i ime mu je Avdija
Prijavi moderatru
0 # Litl horn 2019-05-15 08:49
Za njih je kultura ubica naroda a istina laz.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click