Alija Fatić: ''Ako Srbija bude igrala u Palama, mi ćemo u Pazaru protiv Kosova''

Predsjednik Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine Alija Fatić žestoko je reagovao na najavu odigravanja prijateljske utakmice odbojkašica Srbije i Azerbejdžana u Palama i poručio da će, ako se to zaista desi, selekcija BiH tražiti da igra u Novom Pazaru protiv Kosova ili Turske.

sdfghjkhgdsfghjk

– Niko nas nije kontaktirao, niti smo mi dali bilo kakvu saglasnost. Ja sam predsjednik Saveza za cijelu BiH i tako se ponašam. Imam odličnu saradnju s klubovima iz Srpske, ali ovo što sada stiže iz Srbije nije dobra stvar, izjavio je Fatić.

On je dodao da OSBiH neće dati saglasnost, ali i ukoliko se utakmica odigra – spremiti odgovor.

– Ukoliko se ta utakmica odigra, mi ćemo zakazati utakmicu u Novom Pazaru protiv Kosova ili možda Turske. Da vidimo kako će se tada osjećati Zoran Gajić i Odbojkaški savez Srbije, koji nam se uopšte nije javio, poručio je Fatić, piše srpskainfo.
Odbojkašice Srbije biće na pripremama u Palama od 4. do 18. jula i zakazale su prijateljsku utakmicu protiv Azerbejdžana.

To nije prvi put, pošto su prošle godine u Republici Srpskoj, u Banjaluci, odigrale utakmicu protiv Bugarske, s tim da tada nije bilo “zamjerki” iz Odbojkaškog saveza BiH. 

Izvor:Source.ba