THZJUKIJHGFDFDFDGFDDFDF 

Ronaldov boravak u Dubrovniku je pod velikom zaštitom njegovih čuvara koji nijednog trenutka ne dopuštaju da se bilo ko nepoznat približi Portugalcu, bilo da se radi o djeci ili fanovima koji žele autogram ili slučajnim prolaznicima koji i ne znaju o kome se radi. 

Kada je Ronaldo izašao na ulice Dubrovnika, brojni fanovi pokušali su doći do njega kako bi dobili autogram ili napravili fotografiju, no to nije nije uspio osim dvojice braće s Lopurda koje je nogometaš Juventusa oduševio svojim potezom.  


"Ronaldo je krenuo prema molu čim smo ga mi vidjeli. Njegov security je zaustavljao ljude jer su se htjeli slikati s njime, a on to nije htio. Vidjeli smo da je slobodan prostor na plaži i čim je došao na mol, dao nam je znak da mu dobacimo loptu, potpisao nam se na njih i bili smo jako uzbuđeni zbog toga", rekli su za RTL Danas Luka i Leo Pulić.

Ronaldo i Georgina su u Dubrovnik stigli prije tri dana, a vjerovatno će u toku današnjeg dana ili najkasnije sutna napustiti Hrvatsku jer Portugalca očekuje derbi protiv Intera koji se igra za vikend.

Izvor:klix