Kosovo: Thaci tražio pomoć od Erdogana u suzbijanju širenja Covid-19

Kosovski predsednik je na društvenoj mreži Tviter napisao da je realizovao telefonski poziv sa predsednikom Erdoganom sa kojim je razgovarao o bilatelarnoj saradnji i od koga je tražio pomoć za suzbijanje širenja COVID-19 na Kosovu

thumbs b c 868b55d7fde1534ec684a62cc2e2fbcc 

Predsednik Kosova Hashim Thaci saopštio je da je telefonom razgovarao sa predsednikom Turske Recepom Tayyipom Erdoganom od koga je zatražio pomoć u suzbijanju širenja Covid-19 na Kosovu, prenosi Anadolu Agency (AA).

Kosovski predsednik je na društvenoj mreži Tviter napisao da je realizovao telefonski poziv sa predsednikom Erdoganom sa kojim je razgovarao o bilatelarnoj saradnji i od koga je tražio pomoć za suzbijanje širenja Covid-19 na Kosovu.

"Kosovo uživa veliku korist od Turske operativne i logističke pomoći u naporima da se porazi Covid-19. Neizmerno sam zahvalan Turskoj i predsedniku Erdoganu na podršci", napisao je Thaci.

Na Kosovu je do danas ukupno 20 zaraženih korona virusom i svi u stabilnom stanju, a predsednik Thaci je pre dva dana objavio da će od Skupštine tražiti proglašavanje vanrednog stanja zbog širenja epidemije Covid-19. (AA)

Komentari  
+1 # Olivera 2020-03-20 11:04
A od Amera-šipak. Tako sam i mislila. Situacija i pre ove pandemije je to nagoveštavala. I sada maltretirate Sultana koji ne zna na koju će stranu pre. Razapet na tri kontinenta - ratovi, migranti, virus korona, zemljotres, obaveza prema Bošnjacima koji su mu ostavljeni u amanet..... I onda se pojavljuju šćiptari, da se i oni prikače na tursku sisu.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Vijest5

 1. Najnovije
 2. Najčitanije
 3. Komentari

Najbolje ocijenjeni korisnici

 • Malo Morgen
  52 ( +195 )
 • Face
  19 ( +194 )
 • Beli-beg
  2 ( +136 )
 • Sulejman Veličanstveni
  28 ( +96 )
 • Sejo
  9 ( +81 )
X

Right Click

No right click