Današnji ALO: ''Muftija ujedinio Bakira i Dodika''

Dnevne novine Alo od 26. septembra 2019. godine na strani 4 donose tekst pod naslovom „Muftija ujedinio Bakira i Dodika“.

zukorlic izetbegovic dodik 

U tekstu se navodi da je kandidatura muftije Muamera Zukorlića za vrhovnog poglavara Islamske zajednice i njegov eventualni odlazak u Sarajevo doveli su do toga da se dogodi nešto ne moguće – po prvi put u historiji BiH, navodi se u tekstu, u nečemu su se usaglasili lideri Srba i Bošnjaka Milorad Dodik i Bakir Izetbegović.

ALO saznaje i jedan i drugi najstrašnije se bore protiv dolaska sadašnjeg narodnog poslanika a nekada glavnoga muftije Mešihata IZ-e u Srbiji na tako važnu poziciju, reisu-l-uleme.

Kako se navodi u tekstu, izvor ALO-a navodi da se Bakiru od same pomisli da bi Muftija mogao biti Reisu-l-ulema, diže kosa na glavi, a glavni razlog tog negodovanja jeste Muftijina politička saradnja sa Aleksandrom Vučićem, uz napomenu da je Bakir itekako blizak sa Kavazovićem, aktualnim reisu-l-ulemom. 

Sa druge strane, piše ALO, Dodiku ne smeta Zukorlićeva politička saradnja sa Vučićem, ali se plaši njegovih izjava dok je bio Muftija, kao i njegovog uporišta u Bošnjačkom nacionalnom tkivu, te se boji njihove još veće poslušnosti na sve aktivnosti za koje ih Zukorlić sa pozicije Reisuleme pozove.
Kompletan tekst pročitajte u nastavku.

asdfghjgfdsasdfghjk

Komentari  
-1 # Nur-Bec 2019-09-26 16:08
Evo ovog skart srpskog rezimskog medija kako spinuje i laze.Toboze predstavljaju zukija kao velikog dodikovog protivnika sto je cista laz.Zamrznuti jeste govorio protiv njega dok je bio muftija,ali to je bio samo dio igre.Otkako je politicar nikad vise nista nije zucnuo protiv njega ili nekog drugog srpskog politicara osim protiv Rasima.Sa ovim srbende samo zele da mobilisu Bosance da bas njega biraju,jer toboze ce stati na crtu Dodiku.Hoce vala,isto kao sto je stao na crtu ratnom zlocincu seselju pa postao njegov najbolji pajtas.
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # NP 2019-09-26 16:56
RE Nurka - dežurni pljuvač po Zukorliću
"Otkako je politicar nikad vise nista nije zucnuo protiv njega (Dodika)"
)))
Ko ti je kriv što si neobaveštena ;)
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Olivera 2019-09-26 19:26
Obaveštena je ona, ali kad je Muamer u pitanju sve shvata pogrešno.
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # polat 2019-09-27 17:30
ali zato ti ne shvatas nista pogresno,dosad si rasima uzdizala jer je dobar sa vasarskim seljoderom dodikom,a sad je to muftija,i sad ga hvalis na sva zvona,e kako ste licemjerni,e zato vas je Kavazovic provalio i mufto izvisio za rejsa u BIH ,a izvisio je mufto i u Sandzaku za BNV,Suljkan mu ga zavuce do koske..a ti im i dalje drzi jajca...oljiverka
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Zulfikar 2019-09-26 17:38
Ljudska nakaza,kuja,kucka,nacionalisticki isprdak ,produkt takozvane "SDA" NURKA ZVANA SOCIJALA,laze i maze i dokazuje da je na strani cetnicke propagande protiv muslimana! Desice se ono sta bude Allah Uzviseni htio da se desi ! Jesu ti to sicijalu smanjili pa svoje frustracije prosipas prema coveku koji vise dobra je ucinio sa bosnjake Sandzake nego sto i kose imas na toj praznoj tintari!
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Olivera 2019-09-26 19:29
Da nije Nurka možda neka Muamerova davna ljubav koju je brzo zaboravio? Zaista ne znam kako da tumačim toliki animozitet prema njemu. I ja sam ponekad ljubomorna na Muamera jer je uspeo u tri navrata, ono što ja godinama ne uspevam, ali to nije razlog da budem kivna na njega. Šta mi vredi kad je NP naklonjeniji njemu nego meni.
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # Samir 2019-09-27 08:17
To je Klown nad Klownovima, putijuci Cirkus koji ismejava srz Sandzacko-Bosnjackog nacionalnog bica. Potrosio je milione na samopromociju svog egoizma od Dijaspore do Malezije, naravno tudjeg novca koji bio namjenjen u druge svrhe a njegov Sharlatanizam.
Udbaska medijska nomenklatura se iz petnih zila trudi da ga namjetne boshnjacima bas kao sto su bili uspjeli sa Cericem da ga uglave u sve pore Boshnjackog korpusa kako bi efikasno opstrusali Boshnjacko nacionalno bice. Obavjestajne za neobavjestene da su pali i on i Ceric i njihova klapa, sledi ozbiljna cistka u IZ i politickim tjelima Boshnjackog korpusa. Stizu higijenicari iz UQK da dezinfekuju tu kontaminaciju. Toliko od mene...a vi Sandzaklije otvarajte oci i ne dopustite da vas slatkorjecivi instrumentalizuju!
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # Olivera 2019-09-27 18:12
Šefe, da vi niste bili specijalni dijasporski islednik za praćenje novca kojim je raspolagao Muamer? Ili ste ipak kao što ste priznali, samo jedan od bivših a možda i sadašnjih pripadnika UQK koji još živi u 1999. godini? I ako mislite da ste dobri u dekontaminaciji, onda bi mogli sa svojim saveznicima da dekontaminirate malo i Kosovo, jer medicinske ustanove u Srbiji su prilično posećene od kosovskih šćiptara obolelih od raka izazvanog radijacijom kojom nas je častio nemilosrdni anđeo.
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Samir 2019-09-27 22:19
Vama Olja u Srbiji treba 24/7 dnevno emitovati reprizevasih dnevnika i npr reprize tv Zagreba, Sarajeva, Prishtine i Tirane da shvatite proporcije vase nezrelosti i kratkovidosti. Posezali ste za tudjim teritorijama a bioloski nesposobni da napune sto imaju? Zbog sitnih dusa unesrecili sve balkanske na rode pa i sami sebe zbog Sovinizma. Pa bolje i da smo radioaktivini nego ta trpimo Srpski Aparhejd? Uozbilji se sekretarice i uclani se u SDA da te malo pripitome.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Saša 2019-09-27 18:41
Nur-Beč- Njegovi zaljubljenici su govorili; sad će imati neko ko će se suprotstaviti Šešelju, kad ga je Vučić odveo pod svoje skute, kad ono, šta da vidiš, oni jednom dušom dišu, što bi rekao naš narod, "u jednu prdu".
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Svi za Muftiju 2019-09-26 16:18
Ajmo Bosanci svi za jednog muftija za sve.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Olivera 2019-09-26 19:37
Muamer je čovek koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Od Nurke i šefa koji ga ne podnose, pa do NP koji ga stavlja na pijedestal, kada je reč o ovom portalu. U političkom životu regiona vidimo da su oba lidera BiH dobila određeni zort od Zukorlića. Muamer je definitivno čovek za velika dela, a sada se bore duhovnost i svetovnost na koju će stranu njegov angažman prevagnuti. Ako bude reis, ceo islamski umet će imati svoj svetionik i stožer na balkanskom poluostrvu. Ako pak ostane političar, vidimo da može da parira rame uz rame i Bakiru i Miloradu.
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # NP 2019-09-26 20:12
Tvoj šef je prepun bolesne mržnje prema Zukorliću a Nurka ništa nije bolja i prati gs u stopu.
Ako Samir, da bi blatio Zukorlića napiše pored ostalih laža, da ima banku u Maleziji a ja odgovoeim činjencom da Zukorlić nikad nije bio u Maleziji - po tvome ja veličam Zukorlića ili samo iznosim argumente?
Ili ako Nurka napiše kao što je napisala da je Zukorlic oteo 100.000 e Hukiću prvaku u boksu i plus ga prebili njegovi telohranitelji ... i bla bla ...a ja ne odgovorim zato što je to nevidjena laža i kleveta za koju bi moglo da se zaglavi u ćorku, a ja čekam pogodan trenutak da napišem banalnu istinu o tome - da je do razlaza došlo prilikom ženidbe Hukića koji je na svadbu pozvao tada aktuelnog Zilkića i Zukorlića itd - po tebi ja veličam ili branim nekog?
A toliko spletkarenja i niskih udaraca ja u životu nisam ni video ni čuo kao što je kod ovih SDA bolesnika kojih uhvati besnilo pri pomisli da Zukorlić ostvari neki svoj cilj.
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # Olivera 2019-09-26 20:33
Mogu SDA bolesnici da se još više porazboljevaju, čak i da zapene više nego što inače pene, ali trebaju da znaju jednu stvar. Njihovo i njihovog ljidera polako ali neminovno prolazi. Pred Zukorlićem su velike mogućnosti koje će on svakako znati iskoristiti na najbolji mogući način. Samo strpljenja i neka glava bude hladna. Treba nesposobnjakoviće i smutljivce poslati u istoriju i na margine gde im je i mesto. Jer za neka velika dela u Sandžaku je potrebno ipak neko drugačije ozračje, okrenuto prema građanima i njihovim stvarnim potrebama, uopšte boljem životu. Mir, stabilnost, red i rad koji Suljko nikad nije potencirao. Možda bi Muameru moglo da uspe ako bi pre toga Sandžaklije promenile malo i sebe.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Samir 2019-09-27 22:26
On je i Srpski diplomatski pasos uzeo da lakse transportuje novac covijece...a ima i kurire svoje medju tim svoji bradicama...?
Sve cemo vas pohapsit kad dodje vrijeme
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # NP 2019-09-26 20:23
Medjutim ni ti nisi ništa bolja.
Pobesniš kada ti se nešto lepo napiše o albancima itd.
U tvojoj glavi ne postoji mesto ni za nekog dobrog albanca niti za nešto lepo o njima.
Tvoje otrovne strele pogadjaju i muslimane.
Pogotovo u tvojim ranijim izdanjima.
Itd.
U poslednje vreme pišeš ružičastije pa nekad ne mogu da te prepoznam. 3x kucnem u drvo, pljunem preko ramena ... samo što ne znam preko kojeg treba.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Olivera 2019-09-26 21:07
Ja nisam ništa bolja??? Posle svega, mene stavljaš u isti koš sa šefom i Nurkom? Slušaj NP, toliko sam besna zbog ovog tvog komentara, da zahtevam momentalno izvinjenje ili ću preispitati svoja osećanja prema tebi i zauvek prestati da komuniciram sa tobom na ovom portalu.
Ovo je moj poslednji komentar za večeras. Ukoliko mi se do sutra ne budeš izvinuo, za mene više nećeš postojati, pa makar opet promenio nik.
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # NP 2019-09-26 22:56
)))
Što se tiče osećanja - preispitaj ih.
I onako sam ja deo vox populisa prema kom ti gajiš odredjena osećanja koja zaista treba da preispitaš
Nego
Nisam imao nameru da te uvredim već da ti ukažem na neke nepravilnosti u tvojoj percepciji odredjenih stvari.
Nije svaka kritika loša - samo da znaš
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # Olivera 2019-09-27 18:20
Glupane, zar zaista misliš da mogu gajiti ista osećanja prema npr tebi i onoj pokvarenoj zunzari ZZ? Uopšte ne želim da vas izjednačim samo što ste obojica Sandžaklije, jer to je isto kada bih u istu ravan stavila jednog pametnog i kulturnog čoveka sa jednim ograničenim likom i uz to prostakom. Zato, nepravilnosti nema u mojoj percepciji, već dobre procene pre svega. I da, svakom po zasluzi. Pa pošto nisi vičan da kažeš jedno - Izvini kad povrediš nekog, zaslužio si da te ignorišem.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # zz 2019-09-27 20:48
OLJIVERA: Selam ti poslase ova dva brata,Hajdemi Popusi i Hajdenam Popusi.Izjednacila si ti ove Popusi,pa ti je svejedno da li je Hajdemi Popusi ili Hajdenam Popusi.
Odgovori | Prijavi moderatru
-8 # ISTNA ALI ONA PRVA 2019-09-26 19:57
NP luda Sam Za tobom i kolko puta Sam Ti To purucila a Ti me Ne primecujes.Ovo Sto pisem Za Zukorlica pozitivno je da bi samo tebe pridobila .
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Turkiye 500 tdi 2019-09-26 21:24
sad bi fino dodo trebao da doda na onu svoju recenicu''da mi imamo rasima ovde,e sad jos da mi imamo muftiju,lako bi sve bilo''...ali bosanci nisu tako naivni...muftija je izgubio nevinost u Beogradu i sad bi malo kao iskusan da pametuje i po Bosni...e nece moci..
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Живојин 2019-09-26 23:49
Све ће то војвода санџачки да увакуфи, па и малог Баку Живколвића и побратима му Милета, у СУС, само док постане војвода свебошњачки! ;-)
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Brada 2019-09-27 20:57
Kako je spinovan i namesten tekst sa dobro iskontruisanom lazi,ali i ova LAZ je dobro placena parama od zekata i vitrova.

Svetom Zukimiju je bitno da se dokazuje po medijima kako je stvarno neki faktor i to na regionalnom nivou,a nikako ne moze da skapira da je postao samo jedan obicni klovn iz Seseljevog cirkusa.

Sveti Zukimije ima samo zadatak od srpskih sluzbi da na bilo koji nacin pokusa podele u Bosni kao sto je napravio u Sandzaku.No,ako dobro pamtimo isti zadatak je imao sveti Zukimije i u Crnoj Gori sa onim njegovim 'Asbijom,ali je 'Asbija dobio pusaonu od Mila.
I ovo su poslednji trzaji svetog Zukimija,a posle bi bilo vreme da ga narod upita kako se trose pare os Vitrova i Zekata.
Sledeca funkcija mu je kod nas za Pomocnika-DRVOSECU.Tu cemo ga primiti na utovar i to sa titulom AKODEMEKA.
Odgovori | Prijavi moderatru
Napiši komentar
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Vijest5

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari