Uhapšen Tahirović osumnjičen za ubistvo u Studentskom centru u Sarajevu (VIDEO)

Deset minuta iza ponoći na području Ilidže uhapšen je muškarac inicijala S.T. koji je osumnjičen da je jučer u JU Studentski centar u Sarajevu ubio svog nadređenog na poslu, saznaje Klix.ba.

dssfdgfhjklikjhgfdfghjklkjhgfdghjklkjmhgfd 

"On je smješten u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode te će nakon kriminalističke obrade u toku dana biti predat u nadležnost Tužilaštva KS", rekao je portparol MUP-a KS Mirza Hadžiabdić.

Kako saznajemo policija je nakon ubistva, koje se dogodilo u četvrtak prije podne, osiguravala više lokacija za koje se raspolagalo saznanjima da se na istim osumnjičeni može nalaziti ili pojaviti.

Dvojica sukobljenih uposlenika Studentskog centra u Nedžarićima su ranije bili u lošim odnosima i poslije određenog vremena su se pomirili. Zbog toga je, smatraju uposlenici, ubistvo bilo iznenadno. Zaposlenik koji radi kao ekonom je nožem napao svog nadređenog, šefa smještaja, nanijevši mu jednu povredu nožem. Kada je povrijeđeni počeo bježati, zadobio je udarac sleđa. Navodno, ponovo nožem.

Ubistvo se desilo neposredno prije sastanka koji je trebao biti održan u Studenstkom centru i kojem su obojica trebali prisustvovati.

Izvor:Klix

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Vijest5

 1. Najnovije
 2. Najčitanije
 3. Komentari

Najbolje ocijenjeni korisnici

 • Malo Morgen
  155 ( +690 )
 • banda
  76 ( +452 )
 • Sandžak je vječan
  43 ( +363 )
 • NP
  197 ( +290 )
 • mikla
  44 ( +199 )