Hajrudin zaklao suprugu i legao na bombu, Edin istrčao ispred zgrade i vikao: ''Spasite mi brata!''

Komšije u šoku ispričale kako je unutrašnjost satana bila sva u krvi

fdghdrt67565

Nezapamćena porodična tragedija dogodila jutros u tuzlanskom naselju Paša Bunar. Pod nerazjašnjenim okolnostima Hajrudin Zahirović je nožem nasrnuo na suprugu Dženitu, kojoj je zadao nekoliko smrtonosnih povreda, a potom je aktivirao bombu i oduzeo sebi život.  

Prema preliminarnim rezultatima istrage Hajrudin je legao na bombu i raznio se tako da su istražitelji dijelove njegovog tijela tražili po stanu u kojem je živio sa suprugom te sinovima blizancima Edinom i Adnanom.

- Čula sam da je nešto puklo, ali sam mislila da je nekom nešto palo u stanu. Ubrzo sam ispred zgrade ugledala Edina, koji je zapomagao: "Spasite mi brata!" – kazala je Emina I., stanovnica naselja Paša Bunar.

Nije vidjela ko je prvi utrčao u stan, ali su Adnanu, kako saznajemo, pomoć ukazali ljekari Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, poslije čega je smješten na UKC Tuzla.

- Znamo ih cijeli život. Edin i Adnan su super mladići. Ne znamo kako će sve ovo preživjeti – govore nam njihovi vršnjaci koji su s nevjericom gledali obavljanje uviđaja.

I ostale komšije su u šoku. Ne mogu vjerovati da se u njihovoj zgradi ponovo dogodila tragedija. Naime, prije šest godina samoubistvo je skokom sa zgrade počinio Emir Mustafić (34).

- Izašao sam iz ulaza prije tragedije. Kada sam se vratio čuo sam šta se dogodilo i nisam mogao vjerovati. Meni su bili odlične komšije, ne znam šta bi mogao biti razlog – kaže Sead Jogunčić.

Isto si potvrdile i druge komšije, a neke od njih koji su zavirili u stan porodice Zahirović na trećem spratu, prije dolaska istražitelja, kažu da je unutrašnjost bila sva u krvi i da se takav prizor može vidjeti samo u filmovima strave i užasa. (Dnevni avaz) 

Komentari  
+7 # Savet 2019-10-11 17:41
Vaš portal je veona negativan, konstantno objavljujete slične članke, kao da ste crna hronika.
Napišite neki pozitivan tekst, baš nas briga sta se desava u Tuzli...
Prijavi moderatru
+4 # United Force 2019-10-11 19:51
Pa navikli ljudi da sire mrznju,to im je normalno.
Prijavi moderatru
0 # Olivera 2019-10-14 14:30
U pravu si, dovoljno ima crne hronike po Sandžaku, da bi se još pisalo o istim u regionu. Možda je Jusuf i upravu. Neka redakcija ponekad napiše i nešto iz istorije na temu polanika i njegovih prvih sledbenika. Bolje da se produbljava opšta kultura, nego da se potresamo sa vestima iz crne hronike.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click