Zagrebačka policija potvrdila je jutros oko 4:10 sati da je šesterostruki ubica počinio samoubistvo. On je odlučio sebi oduzeti život prilikom hapšenja.

gthzjukiujhgfdsdfrgthzjuki 

Tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dijete ubijeni su u četvrtak navečer u Ulici Radoslava Cimermana na zagrebačkoj Kajzerici u jednom on najstrašnijih zločina od hrvatske nezavisnosti, piše Jutarnji list.

Muškarac koji je počinio nezapamćeno krvoproliće nakon masakra dao se u bijeg, a policija je nakon višesatne potrage potvrdila da je lociran na području Brezovice gdje je počinio samoubojstvo.

Počinitelj je pronađen nedaleko od Gvozda, ali zasad nema detalja o okolnostima u kojima je okončana potjera, u koju su bile uključene brojne policijske snage, a zbog koje su neki od ključnih punktova u hrvatskoj metropoli bili pod strogim kontrolama službenika naoružanih dugim cijevima. 

Na mjestu zločina na Kajzerici u petak ujutro i dalje traje uviđaj, a hrvatski mediji saznaju, tri žene i 10-godišnje dijete ubijeni su ispred kuće, tijelo jednog muškarca pronađeno je u sobi, a drugog u hodniku kuće. 

Nezvanično, jedna ženska osoba je bila bivša supruga muškarca koji je počinio krvoproliće.

Sedmomjesečna beba koju je policija zatekla na mjestu zločina, kako je tokom noći potvrdio šef zagrebačke policije Marko Rašić, zbrinuto je i nepovrijeđeno.

Izvor:Jutarnji list/Klix