Prijetnje i četničke pjesme: Vjernici izvrijeđani uoči početka ramazana (VIDEO)

Vjernici u mjestu Obradovac kod Bosanske Gradiške danas su, iščekujući početak ramazana, izvrijeđeni na nacionalnoj osnovi. Informacija o ovom sramotnom činu objavljena je na Facebook stranici džemata.

dzamija bosanska gradiska 696x469 

Kako su izjavili za Klix.ba, ovaj incident desio se u poslijepodnevnim satima, a incident je zabilježio videonadzor ispred džamije.

“Pred prvi ezan za početak ramazana naše pojedine komšije nam upućuju ‘srdačne’ čestitke povodom našeg najvećeg mjeseca urlajući uz četničke pjesme, psujući nam balijske i muslimanske majke, mahajući zastavama uz gromoglasno uzvikivanje balije na kolac, porušit ćemo sve džamije i poubijati sve muslimane. Kako se može vidjeti na snimku pojedini su izlazili iz auta uz simbolično upiranje ‘oružja’ na džamiju i ‘pucajući” na nju. Mi vjernici u velikom strahu dočekujemo ramazan”, naveli su u ovom džematu, te su priložili dio snimka.

Istakli su da su prepušteni sami sebi, te da policija u u vezi s ovim događajem ništa ne poduzima. 

Komentari
+9 # Gazija 2019-05-06 00:03
Cetnicko prdoslavna sekta je produkt pijanih lojavih krmaka sa karpata!
Prijavi moderatru
-3 # Bosnjak 2019-05-06 11:12
Ne preostaje nista drugo nego da pijane lojave cetnicke i ustaske krmke iz Republike Srpske i Herceg Bosne gledamo kako se odvajaju od Bosne a mi ostajemo u polovini polovine virtualne drzave,zvane medjunarodni protektorat.
Prijavi moderatru
+5 # O kafiri srpski 2019-05-06 02:54
Mnogo dokaza je pred nama da cemo kad tad morat da razbodemo sa cetnicima genocidnim. Mi u ime Allaha Silnog, a vi genocidasi u ime cega? brlje.
Prijavi moderatru
+5 # Peceni Kadaif 2019-05-06 02:54
Dalji je zivojin bio u ovu grupu zivina koji se ne kupaju :P
Prijavi moderatru
-8 # Живојин 2019-05-06 10:53
Балијандерска глупа пропаганда, пијани бушњаци глуме Србе, а онда оригиналну вест "video u kojem muškarac izlazi iz automobila i simbolično pokazuje pucanje iz oružja na džamiju" prenose kao "upiranje ‘oružja’ na džamiju i ‘pucajući” na nju". Мада, поред толико муслиманских бушњака, ништа чудно да се нађе и по неки српски бушњак. У сарајевском санђакату и диљем Педерације на православне празнике бушњаци неЈмају кога да вређају јер тамо више неЈма Срба!? :sad:
Prijavi moderatru
+1 # O kafiri srpski 2019-05-06 14:18
Nigdje vas bit nece..........
Prijavi moderatru
-5 # Ceda 2019-05-06 21:01
Pozdrav bivsem Srbinu iz Srebrenice(Republike Srpske).
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click