Zatvorene granice Crne Gore za strance, zatvaraju se hoteli, kafići, tržni centri, kladionice

Radi širenja korona virusa u Evropi nove mjere obuhvataju zatvaranje granice za strane državljane, kao i zatvaranje ugostiteljskih objekata, hotela, kafića, restorana, kladionica i kasina, odlučilo je večeras

thumbs b c 93fe1be44fa6c377ac7805c00592a35d 

Nacionalno koordinaciono tijelo za borbu protiv zaraznih bolesti Crne Gore donijelo je večeras nove mjere u cilju protiv širenja korona virusa, javlja Anadolu Agency (AA).

Nove mjere obuhvataju zatvaranje granice za strane državljane, kao i zatvaranje ugostiteljskih objekata, hotela, kafića, restorana, kladionica i kasina.

„Uvodi se zabrana ulaska strancima, osim onima sa boravkom u Crnoj Gori i osim za promet robe. Uvodi se obavezna samoizolacija putnika iz inostranstva. Takođe, uvodi se zabrana ugostiteljskih usluga u hotelima, osim za prijavljene goste, zatvaranje disko i noćnih klubova, kafića, kafana, kafeterija, restorana, barova, dječjih igraonica, fitnes centara, kasina, kladionica i kockarnica. Nova mjera je i ograničenje broja kupaca – maksimum 50 u objektu, a na pijacama i tržnicama maksimum 100“, poručio je večeras na vanrednoj konferenciji za medije Milutin Simović, potpredsjednik Vlade Crne Gore.

On je kazao da Crna Gora čini sve da odloži pojavu korona virusa, a kada dođe do prvog slučaja, cilj će biti spriječiti njegovo nekontrolisano širenje.

Komentari  
+3 # Tu i tamo 2020-03-15 21:09
Tako se radi, bolje sprečiti nego kao u Srbiju dozvoliti pa lečiti
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Vijest5

 1. Najnovije
 2. Najčitanije
 3. Komentari

Najbolje ocijenjeni korisnici

 • Malo Morgen
  52 ( +195 )
 • Face
  19 ( +194 )
 • Beli-beg
  2 ( +136 )
 • Sulejman Veličanstveni
  28 ( +96 )
 • Sejo
  9 ( +81 )
X

Right Click

No right click