Elmiru Rovčaninu (27) iz Brodareva, kome je u masovnoj tuči u diskoteci u Prijepolju odsečeno uho, lekari iz KCS uspeli su da prišiju uho, ali još postoji opasnost da ono neće srasti, pa mladića najverovatnije čeka još jedna operacija.

RTFHZTRZU 

Podsetimo, Rovčanin je povređen 7. jula u ranim jutarnjim satima, kada je u disko klubu u kome je bio sa prijateljima izbila tuča, i to zbog banalne stvari.

- Mladići koji su bili udaljeni od njih nekoliko stolova polomili su flašu. Nakon toga, Elmiru je prišao jedan od učesnika tuče sa flašom u ruci i sa namerom da napravi problem. Pitao ga je zašto lomi po klubu, ali su okupljeni vikali da nije on to uradio. Tada je došlo do guranja - govori izvor lista "Kurir".

Kako izvor dodaje, kada su videli da će doći do problema Rovčanin i njegovi prijatelji su odlučili da krenu kući.

- Pošto ta diskoteka ima dva izlaza, grupa od 20 ili 30 mladića sačekala ih je na sporednom izlazu i napala nooružana bejzbol palicama i noževima. U opštoj makljaži nekoliko ljudi je nasrnulo na Rovčanina, on se onesvestio i tada mu je odsečeno uho - kaže izvor i dodaje da je tuča trajala svega dva minuta.

Nakon tuče, policija je uhapsila S. K. (37) iz Priboja zbog sumnje da je Rovčaninu povredio uho.

- U tuči je povređen još jedan mladić koji ima posekotine po prstima, kao i povrede glave - kaže izvor.

Mada su se na sandžačkim portalima pojavili komentari da je tuča u kojoj je Rovčaninu odsečeno uho nacionalno motivisana, tome potvrde za sada nema.

Elvir Rovčanin, tako kažu u njegovom Brodarevu, nije poznat kao neko sklon sukobima. Ovaj mladić sa desetak godina ostao bez oca koji je vozilom sleteo u reku Lim i poginuo, posle čega ga je majka ostavila i preudala se u Sarajevo. Živeo je sa nanom, a kasnije sa amidžom. (Kurir)