BUDVA – Policija intenzivno traga za Jasminom Nišićem (30) iz Prijepolja, zbog sumnje da je prekjuče, u ranim jutarnjim satima, nakon kraće svađe stolicom na smrt pretukao Kristijana Ćorića (38).

1708469 epa boris pejovic ls 

Prema saznanjima Dnevnih novina, policija sumnja da je Nišić, koji je inače srpski držaljanin koji je u Budvi radio sezonski, uspeo da pobegne iz države.

 Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je motiv ubistva svađa zbog devojke sa kojom su, navodno, obojica bili u vezi.

Osumnjičeni tridesetogodišnji Nišić je, najverovatnije, prilikom svađe uzeo stolicu koja se nalazila u blizini i udarao Ćorića po telu i glavi dok ga nije usmrtio. Navodno, njih dvojica su se i ranije raspravljali iz istog razloga, a svađa je kulmirala prekjuče rano ujutro. Podsećamo, budvanska policija je prekjuče oko pet sati obaveštena da je pronađeno telo Kristijana Ćorića iz Budve. 

Njegovo telo sa vidnim povredama po glavi i telu, koje su nanete najverovatnije stolicom, zatečeno je u budvanskom naselju Velji vinogradi, u Ulici petoj.

Kako je saopštio načelnik CB Budva Darko Ćorac službenici policije, brzom operativnom akcijom i dolaskom do podataka, kao i materijalnim dokazima, sa lica mesta uspeli da identifikuju osobu koja je najverovatnije izvršila krivično delo.

Kako je istakao načelnik CB Budva, ovo ubistvo nema nikakve veze sa obračunima organizovanih kriminalnih grupa, već je stvar lične prirode.