Emir Hamzić ponovo operisan u Beogradu, tužilaštvo sporo huligani na slobodi

Nakon pola godine pošto su ga trojica napadača ni krivog ni dužnog krvnički pretukla, bivši kapiten Polimlja Emir Hamzić (29), morao je ponovo da se podvrgne hiruškom zahvatu.

ZHJUZUTTZTZ

Tim hirurga Kliničkog centra Srbije u Beogradu u ponedeljak izvršio zahtevnu operaciju na glavi. Emirov otac Murat, kaže da je operacija uspešno obavljena te da se njegov sin oporavlja i da bi do kraja sedmice trebalo da bude prebačen na lečenje u Prijepolje.

– Lekari su operisali takozvani poklopac na glavi, koji je bio oštećen prilikom napada na mog sina. Doktori kažu da su zadovoljni kako je operacija protekla a i Emir se dobro oseća – rekao je za “PP Mediju” Murat Hamzić.

Emira Hamzića, tadašnjeg kapitena Fudbalskog kluba Polimlje iz Prijepolja u ranim jutarnjim sati 17. novembra prošle godine krvnički su pretukla trojica sugrađana, dok se sa devojkom vraćao iz diskoteke. Zbog težine povreda Emir je tada hitno prebačen u Beograd, gde su se lekari skoro dve sedmice borili za njegov život. Posle dobijene životne utakmice Hamzić je zbog krvničkog prebijanja morao da završi igračku karijeru.

Inače, dok se Emir nalazi na bolničkom lečenjeu u Beogradu, trojica napadača koja su ga brutalno pretukla nalaze se na slobodi. Pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Prijepolju i dalje vodi predistražni postupak protiv N.S. (24), zbog nanošenja teških telesnih povreda. N.S je u pritvoru proveo mesec dana a potom je pušten da se brani sa slobode. Dvojica drugih napadača, maloletnika, koji se terete za nasilničko ponašanje, predati su Višem tužilaštvu u Užicu, koje ih je nakon kraćeg pritvora pustilo na slobodu. Ni protiv njih još uvek nema optužnice.

PP Media

Komentari
+9 # Nur-Bec 2019-05-22 22:26
Bosnjaci su u Srbiji postali divljac koju Srbi mogu da ubijaju i tuku kako zele.Za sva ta zlodjela nikad zakonski ne odgovaraju,a nevini Bosnjaci bivaju po 30 god.osudjeni.Koja nepravda!
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click