Nesreća prilikom radova u trafostanici: Poginuo radnik elektrodistributivnog sistema

I pored svih napora osoblja Hitne medecinske službe nesrećnom radniku nije bilo pomoći

pljevlj foto md 2 620x0 

Radnik Crnogorskog elektrodistributivnog sistema D. K. (56) smrtno je stradao prilikom havarije na trafostanici “Židovići” koja se nalazi u istoimenom naselju pored Pljevalja.

I pored svih napora osoblja Hitne medecinske službe nesrećnom radniku nije bilo pomoći.

Do nesreće je došlo u petak oko 14 časova prilikom radova u trafostanici. Nakon havarije ceo grad je ostao bez napajanja električnom energijom.

Na lice mesta su izašli istražni organi a razlog tragedije utvrdiće istraga.

Iz CGES-a su kazali da je zbog te tragedije kompletno područje Pljevalja bez napajanja električnom energijom, jer je uviđaj nadležnih institucija u toku.

- CGES obaveštava javnost da je radnik Službe održavanja D.K. smrtno stradao obavljajući radni zadatak u trafostanici „Pljevlja 1“ u Židovićima-navodi se u saopštenju.

Podsećanja radi krajem 2016. godine jedan radnik Crnogorskog elektroprenosnog sistema takođe je nastradao prilikom radova u pomenutoj trafostanici u pljevaljskom naselju Židovići.

Inače u petak su u najsevernijem gradu Crne Gore bile loše vremenske prilike, ceo dan je padao sneg a na momente je poprimao oblik prave mećave. (Novosti) 

Komentari  
-7 # Snežana 2020-02-29 10:14
Baš u naselju Židovi-ći.Probudite se,pod prokletstvom ste zbog krivoverne pravoslavne religije.
Ljudi Bog kažnjava idolopoklonstvo,krivoverje,vračarstvo,materijalnu veru sejanje u raspadljivo telo na deci do trećeg i četvrtog kolena!!!
Izađie iz religija,pokajte se Isusu,porušite lažne crkve,vračarske manastire,hramove,đamije,katedrale...sva obeležja sekteških rekigija.Spašavaj se od Božijeg gneva,vatrom će uništiti ovaj svet,kao je kaznijo Sodom i Gomor.Neba se treba dočepati,kroz veru u živog Boga Isusa Hrista.Večnost nas čeka,ili u izobilju blaženstva,ili u jezeru gorućeg sumpora.
Prijavi moderatru
+3 # Ha 2020-02-29 15:09
..Snezana ne sviraj kuhrcu!
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click