Stravičan zločin u Sandžaku - Sin ubio oca lovačkom puškom

Hicem iz lovačke puške, Z. G. (24) je ubio oca S. G. (48), posle čega je uhapšen i priveden u prostorije Centra bezbednosti Pljevlja

lovacka puska

Strašan zločin u krugu porodice desio se u selu Židovići, nedaleko od Pljevalja.

Hicem iz lovačke puške, Z. G. (24) je ubio oca S. G. (48), posle čega je uhapšen i priveden u prostorije Centra bezbednosti Pljevlja.

U Židovićima je u toku uviđaj koji vodi viši državni tužilac iz Bijelog Polja, koji je naredio obudkciju tela nesrećnog čoveka. Z.G. je trebalo da u ponedeljak bude priveden u Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju.

O razlozima ove tragedije za sada se ništa ne zna, a u selu se govori da su otac i sin bili u dobrim odnosima. (Novosti)

Komentari  
+16 # Melaje 2019-12-30 14:15
U Novom Pazaru u naselju rasadnik je isto ubijen nas brat Nedzib Kacar 61 koga je zena Sadija prevarila sa izvesnim Sabahudinom Bake Hakic i pobegla sa njim iz Pazara na azil u Francuskoj dok je navodno sin Dilan ubica.Taj isti sin je boravio 3 meseca u poseti Sadiji i njenom ljubavniku tamo pre ubistva i nisu tu sigurno cista posla ali polako nista nije ostalo vecito sakriveno, da bi nakon ubistva posle 5 godina Sadija i njen ljubavnik Bake odmah dosli u Np smestili iz zatvora sina u Bg a znamo dobro i zbog cega i pokusavaju da izvucu sto vecu korist i nasledstvo naseg brata.Sadija ti si zlo uvek bila mozes kako hoces ali ne i dokle hoces .
Prijavi moderatru
-4 # Boss 2019-12-31 00:32
Jel ta Sadija crne kose imala je loknice kao nesto polukokoravu kosu lepa zena mozda negde oko 50 godina?
Prijavi moderatru
+6 # Pazarce 2019-12-31 10:23
Boss to je pic'ka ipo za je'bat rodjena
Prijavi moderatru
+4 # Boss 2019-12-31 10:57
Zato i pitam znam jednu pa da vidim jeli to ta
Prijavi moderatru
+8 # Sutko 2020-01-01 11:12
Kakva je to majka koja je ostavila decu da bi pobegla sa ljubavnikom, ta Sadija je ostavila 4 dece pobegavsi sa mladjim ljubavnikom Baketom na azil da bi odmah nakon njegovog ubistva dosli u Np radi imovine.Ali nicija ne gori do zore i kako god je varala a.r Nedziba tako ce i njega to je zena zlo ..
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click