Službenici pljevaljske granične policije sprečili su nedozvoljen prelaz državne granice bezbednosno interesantnog lica kojem je prethodno izrečena zabrana ulaska u Crnu Goru

Pljevlja Selo Vijenac foto 620x0

PLjEVLjA - Službenici pljevaljske granične policije sprečili su nedozvoljen prelaz državne granice bezbednosno interesantnog lica kojem je prethodno izrečena zabrana ulaska u Crnu Goru.

 Protiv osobe koja mu je pomagala podneta je krivična prijava zbog sumnje da je počinilo krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi-navedeno je u saopštenju Uprave policije.

Prema saznanju „Novosti“ Granična policija uhapsila je B.G. iz sela Vijenac koji se sumnjiči da je pokušao da ilegalno, van zvaničnog graničnog prelaza prevede jednog državljanina Bosne i Hercegovine a koji nije imalo validnu dokumentaiju. 

Protiv njega je podnešena krivična prijava, dok je protv lica iz Bosne i Hercegovine podneta prekršajna prijava.

- Ovom bezbednosno interesantnom licu je doneto rešenje o proterivanju i prinudno je udaljeno sa teritorije naše države i predato službenicima granične policije Bosne i Hercegovine-navodi se na kraju saopštenja Uprtave policije.

Izvor:Novosti