Al Nasr i Fiorentina u trci za Adema Ljajića

Reprezentativac Srbije i fudbaler Bešiktaša Adem Ljajić mogao bi uskoro da napustio Istanbul. Nekadašnji vezista Rome i Torina, dobio je dve unosne ponude, iz Egipta i Italije, prenosi portal Srbija danas.

DtpnIkGWsAEpL i


Kako javljaju turski mediji, na adresu kluba iz Istanbula stigla je ponuda iz Egipta od 8.000.000 evra za novopazarca, pošto Al Nasr želi da dovede Ljajića. Bešiktaš bi mogao da prihvati "bačenu rukavicu" iz razloga što bi, osim odštete i rasteretili klupsku kasu, budući Ljajić ima platu od 1.250.000 evra po sezoni.

U trku se, međutim, uključila i Fjorentina, trener ljubičastih Vićenco Montela želi da posle Milenkovića, „viola“ dovede još jednog člana reprezentacije Srbije. Ljajić je sa proslavljenim asom sarađivao u sezoni 2012/2013, kada je tim iz Firence završio na četvrtoj poziciji.

Bešiktaš je Torinu letos isplatio 6.000.000 evropskih novčanica, Al Nasr nudi 2.000.000 više, u Firenci se još nisu izjasnili, ali nema sumnje da će morati duboko da zavuku ruku u džep ako žele da pariraju klubu sa afričkog kontinenta.

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Vijest5

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari