Novi Pazar - Brojni gosti na iftaru kod ministra Ljajića

Uz ilahije i kaside i najlepši pogled koji se širi nad Novim Pazarom, na atletskom stadionu iftarilo je preko 2 hiljade postača. Domaćin im je bio ministar i potpredsednik Vlade Republike Srbije Rasim Ljajić.

iftar 2 

Među brojnim Novopazarcima bili su i ugledni gosti iz Turske. Delegaciju te zemlje predvodili su ministar sporta  u Vladi Mehmet Kasapoglu, ambasador Turske Tanžu Bilgić i predstavnici Udruženja „Sandžak-Bosna“.

Iftaru su prisustvovali i čelnici Novog Pazara, Sjenice i Tutina Nihat Biševac, Hazbo Mujović i Kenan Hot sa saradnicima, kao i predsednik Bošnjačkog nacionalnog vijeća Esad Džudžo i rukovodstva brojnih važnih organizacija.

iftar 3

„Iz godine u godinu sve su bolji odnosi Srbije i Turske.  Znamo da je Novi Pazar most te saradnje, a i sport spaja, pa smo mi tako ugostili sada ministra sporta iz te, nama drage, zemlje. Novi Pazar postao je prepoznatljiv po sportu i to je veoma važno“, kazao je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac i najavio rekonstrukciju stare sportke hale u tom gradu i brojne druge poslove na insfrastrukturi.

On kaže da mu je drago što će gosti poneti najlepše utiske iz Novog Pazara.

iftar 1

„Drago mi je i čast mi je što sam među vama . U ovom mubarek danu, vi ste nam otvorili vašu trpezu i vaše sofre. Hvala i neka vam je sve sa berićetom.  Neka vam Allah ukabuli post i neka je mubarek Ramazan,  ali i Bajram koji dolazi. Sandžak je u našim srcima. Sandžak živi zajedno sa nama. Ne zaboravite da naša srca zajedno kucaju.  Iako mi nismo ovde, naša srca su zajedno. Ja vam prenosim najsrdačnije pozdrave od našeg predsednika Redžepa Taipa Erdogana. Kada sam rekao predsedniku Erdoganu da ću doći ovde na iftar on je bio presrećan, i rekao je da vam prenesem najsrdačnije pozdrave od njega“, kazao je ministar Mehmet Kasapoglu.

Za predsednika BNV Esada Džudža zajednički iftar je bio poseban događaj. 

„Ovaj iftar je trijumf bošnjačkog jedinstva, razumevanja i dokaz da Bošnjaci mogu da se druže i da koriste blagodati iftara i Ramazana i tako učvrste jedinstvo, ali i dobru volju . Ovaj zajednički iftar bio je prilika da se pošalje lepa poruka našoj braći muslimanima u Bosni i Turskoj“, kazao je Džudžo i naglasio važnost trilaterale.

Brojni Novopazarci koji su posle dugog postačkog dana zajedno iftarili na novoizgrađenom stadionu izrazili su zadovoljstvo, jer su to učinili u nesvakidašnjem okruženju sa svojim sugrađanima.

Ovo je treća godina kako najvažniji i najugledniji bošnjački lider u Sandžaku i Srbiji, Rasim Ljajić organizuje zajedničke iftare za svoje sugrađane postače i  brojne ugledne goste. (rtv novi pazar)

Komentari
+19 # Sandžak je vječan 2019-05-24 23:30
Ako je organizator "Ministar Rasim Ljajić"postavljam pitanje:
Da li iftar finansira ministarstvo tj.država,Rasim Ljajić kao privatno lice,opština,sponzori ili neko drugi.
Lijep gest ali previše nepoznanica ko je stvarni organizator i ko finansira.
Prijavi moderatru
-5 # Mire 2019-05-24 23:56
Ko god da je platio platio je u Pazaru, ili je dosla para u Pazar ili akoje to Pazar platio ostala je para u Pazaru...
Prijavi moderatru
+13 # KARAKUNDAKPAZARDONAC 2019-05-25 08:25
Mire nijesi u pravu pare su iz budzeta Novog Pazara a on se rasipa sa tim samo da bi bio neko i da dobije na izborima e sad to su pare od poreza koje mi placamo za tog lazova koi normalno dobija sve glasove srba u Pazaru i malo bosnjaka a svi oni rade u javnom sektoru a ostali!!!!
Prijavi moderatru
+1 # miki 2019-05-25 09:14
MIRE to ti ispada ovako ja moram da dam poreza 100 eura i ja to platio dolaze kod mene da kupe nesto za 100 eura i zato ja ponovo moram da platim porez nije samo taj porez nego porez na porez plus mire ja nista nijsam zaradio niti moj grad niti iko u pazaru nego oni na nas racun uzijvaju i proslavljaju se e sad razmisli to sto si rekao koga to kosta i kako ps. kadija te tuzi kadija te sudi.i sta sam dobio od tih prokletih lopova :-*
Prijavi moderatru
+8 # sda 2019-05-25 07:00
ti neznas ko je politicki prevarant
Prijavi moderatru
-7 # Olivera 2019-05-25 08:56
Logično je da ti znaš. Samo pogledaš u svog ljidera i sve ti je jasno.
Prijavi moderatru
+3 # TITO 2019-05-25 18:09
Hahahahahhaa to sam cekao...prvo sam trazio dal je neko podrzao Sulja ili dal pise sda i onda znam da ce Olja da naleti hahahhahaa... kakva bolenica bedno
šovinističko gov*o... eto da znas nikad me nije interesovalo to oko ulica ili SDA, uvek sam Rasima nekako podrzavao mada nisam ga glasao zbog Vučića (jednom Muftiju, i jednom Canka) i nikad nikoga vise) al zahvaljući Olji kad dođem u Srbiju uclanicu se u SDA i podrzati sve sto je vezano za menjanje cetnicikih imena ulica..cisto od meraka u inat Olji.
Prijavi moderatru
-2 # Olivera 2019-05-25 18:32
Inat je loš zanat. A svi oni koji će se tek učlaniti u SDA Sandžaka posle svih Suljkovih svinjarija, su ne bolesnici, već bolesnici za ustanovu zatvorenog tipa. Pa izvoli Tito, dođi u Srbiju, posle članske karte sa potpisom ljidera, čekaju te Novi Knežvac, Kovin, Laza lazarević, Gornja Toponica.... Ima da biraju doktori gde da te smeste.
Prijavi moderatru
+6 # Sandzački Gaziya 2019-05-25 10:31
Ja koliko znam, a odlično znam da Rasim Ljajić ne posti! A druga stvar što je jako bitna, On je ovo uradio da zamaže oči novopazarcima! Još jedan u nizu od trikova, koji očigledno prolaze i dalje. I još da dodam da je pozvao One sa kim se ovih dana prepucava u vezi koalicije
Prijavi moderatru
-2 # TITO 2019-05-25 18:02
Ti neki Zukorlicev zlobnik a? E pa odgovor tebi recimo ja sam finansirao i okorostio sam se jedan sevap nahranio postace i gle čuda koštalo me menje nego da sam platio Seselju da blati Rasima Ljajica nasega brata muslimana koje god da je stranke nebitno. Dakle Zukorlicevi munafuci sti sve sabotirate sra gid da irade drugi bilo SDA bilo SDP bilo koja stranka samo valma nista nevalja. Ko god sta da uradi ili da dodje vi ga sabotorate bilo da je iz Bosne ili bilo sta drugo.. oa dosta više ubite se obrazom. Cudo nije ona Bosanka krkljava voditeljka došla da trazi mane iftara i da pravi priloge,kako vas nije strah Allaha....
Eto ja sam finansirao iftar..
Cekam jos Olju da se oglasi pošto su bili i ovi iz SDA sto menjaju imena ulica posto je to boli ...
Prijavi moderatru
-2 # Sesko Voja 2019-05-25 20:08
Ti TITO ni sada mi nedas mira. To sto mene finansira 'ODZA.nas Vojvoda je sada normalno,jer i ja cuvam ledja Vojvodi-'ODZI. Inace bi i on zaglavio u Nis kao sto sam ja vaktile zaglavio kod tebe u Zenicu,ali on malo duze nego ja.Slusa me 'ODZA bolje nego ja tebe sto sam slusao.
Prijavi moderatru
+9 # bscbskjvjdglk 2019-05-24 23:52
STA IMA DA SPREMA IFTAR KAD NE POSTI A JOS PIJE ALKOHOL
Prijavi moderatru
+8 # Edo 2019-05-25 00:47
Poceli i narkodileri da prave iftare da bi preokrenuli narod da nije bilo muftije nikad nebi bilo iftara jer Rasim droga ovo radi pokvareno i licemjerno
Prijavi moderatru
-6 # Sajo 2019-05-25 09:46
Edo- Da nije bilo pišman hodže, mi bi smo i danas bili jedinstveni, ovako vidiš da njega i njegovih slugu nigde nema gde se okupljaju svi Bošnjački čelnici.
Prijavi moderatru
+1 # kobra 2019-05-25 19:07
Sajo, sve si rekao u jednoj recenici... da nije bilo Kukolja u žitu svi bi bili zjedno veći jaci i td. Al Pisman hodža je od drzave poslt da zavasi sve živo i eto vam ga oa se j*bite sa njim..Glasao sam ga poštovao pogitovo kad ga naoadnu ba TV u Beogradu, sve dok nisam viideo ko je on. Obicna starleta sarlatan, lazov, dupelizac Boegrada, čovek koji je spreman i ahmediju da baci i funkciju da zamrzne sve radi sopstvenog interesa.. obicna ljiga koja ima samo dobru priču na koju je narod padao uključujući i mene.Al hvala Bogu polako se narod budi.
Prijavi moderatru
+12 # Princi 2019-05-25 01:48
Lako se naš čovek proda za 10 eura
Prijavi moderatru
-12 # Haso 2019-05-25 07:05
Kad ce VOJVODA ZUKOMIJE sa MUFTIJOM SESELJOM OVAKO NESTO DA ORGANIZUJE?
Prijavi moderatru
+3 # KARAKUNDAKPAZARDONAC 2019-05-25 08:30
MRS SVRSKO PASCE POD NIKOM HASO JEBO TEBE PRASIM MEDJUTIM NECETE DUGO SVI VI CETE NAPUSTIT VASE PRIVELEGIJE, kunem va se CEMU JE VRIJEME TOME JE I VAKAT.
Prijavi moderatru
+2 # Sajo 2019-05-25 09:48
Haso- Ne može i iftar i vinarija.
Prijavi moderatru
+9 # Sanbol 2019-05-25 08:20
E jesu se glavonje najeli i napili a kolko njih posti.bolje dadu pozvali prave postave i sirotinju.ovo licemjerje nema kraja fujjj prasim.
Prijavi moderatru
+7 # banda 2019-05-25 09:15
Trebao ih je pozvati na sufur. Valjda bi tada došli samo postači.
Ovo mi liči na "molitveni doručak" kod predsednika SAD. Razlika je samo u domaćinu i gostima
Prijavi moderatru
-1 # Za nik banda 2019-05-25 19:15
Vi muftini ste sihribazi, znate ko posti ko ne posti, a vodja vam MufIbliz, sad ce neko od cas rec nije Muft-Ibliz nego Evlijah. Nista od vas nebi iznenadilo...
Prijavi moderatru
+2 # banda 2019-05-25 21:24
Očigledno si neki novi na ovom portalu !!!
Prijavi moderatru
-5 # Kaljavisokak 2019-05-25 09:35
E vala vama nista nikad nece da valja.. Steta... A rasimu svaka cast za iftar a i svakom ko nahrani ovoliko gladnih dusa, ALLAH DA NAGRADI SVAKOG KO DOBRA DELA CINI...
Prijavi moderatru
+2 # Sanbol 2019-05-25 11:37
Garavi sokace ne mlati i brani prasima. Koje gladan pa Tim glavonjama se crijeva nadula od hrane a daim masnocu provere tek. Pa to nigde nema
Prijavi moderatru
+5 # Sejo 2019-05-25 12:11
Veciti ministar skuplja politicke poene i sve mora bit zabelezeno kamerom iako ne posti a ceo grad zna da veciti ministar i njegov brat Mirso vedri i oblaci Pazarom sminka se grad asfaltiraju ulice jer se blize izbori na kojim ce in sha Allah narod otvoriti oci i poslati vecitog gde mu je i mesto,zalosno da potkupljuje i ovo omladine za 10eura
Prijavi moderatru
-4 # zz 2019-05-25 13:26
A hoce li jos i Zlukorle ,Akodemek,Dr,Odledjeno-zaledjeni,Mr.Poslanik srpski i Boziji(samo po njemu i njegovim baljovima),degustator vina,jahac kobila,splavar beogradski i orljanski sarlatan ,organizovati IFTAR.? Tu ce Seselj zajedno sa Maricom prouciti Jemek dovu.Seselj je dobar za tekbire ,a podpredsednik SPP Prokoc ce uciti ezan za iftar.
Racun ce biti placen iz budzeta IZ-ce-privatne kompanije "Zlukorle".
Jedni placaju iz gradskog budzeta,a ovi drugi iz BUDZETA "HALALOSUN-KABULOSUN"-MUHTI FRNDACIJA. Samo neka se jede.Snaga na usta ulazi.
Prijavi moderatru
-5 # Sejo 2019-05-25 17:24
Najedes mu se znas cega
Prijavi moderatru
+1 # Dedo 2019-05-25 19:01
Kukljiš koju bruku doživesmo na poljanu na travu dočekaše musafire umesto u hotel. Ovako ih je stavio na propuh vetar gore šiša li šiša. Bruka.
Prijavi moderatru
+3 # Pazarac Cake 2019-05-25 19:03
Najvece zlo sto je moglo da zadesi Sandzak to je rasim,nije za dzabu rekao cetnik dodik "Lako je vama kad imate rasima, i ja bi u Bosni tako da imam rasima zna se na sta je mislio zato sto je radio sve na stetu bosnjaka branio haske optuzenike zlocince mladica, karadzica i ostale radio prljave poslove a ni ne posti,sve veci broj narkodilera je u Pazaru to je sistem koji vodi ministar i njegov brat Mirso Ljajic sad skupljaju poene blize se izbori asfaltiraju se ulice ali narod vise nije glup 20 godina ni jednu investiciju nista ,dosta je vise na sledecim izborima ga poklanjamo njegovoj braci vucicu i dodiku on nema nista sa Pazarom vise sve zivo ode trbuhom za kruhom pune autobuske al nas narod je tek sad otvorio oci konacno i vidi njegove trikove pred izbore
Prijavi moderatru
-2 # Olivera 2019-05-25 19:32
Sandžaklije, zaista mi niste jasni. Prozivate svoje lidere da su državni ljudi, kao da je to mana a ne vrlina. Kada je neko državni čovek onda je on u poziciji da artikuliše gotovo sva vaša očekivanja, želje, sve vaše potrebe. Kad si protiv države, kontraproduktivan si, unosiš smutnju, distanciraš sve one koji imaju neke planove od kojih bi građani imali koristi..... Očit primer je Suljko, šta vam on doprinosi sa klevetanjem Srbije? A Rasim mnogo toga i radi i može da doprinese jer je visoki državni činovnik u dugačkom vremenskom kontinuitetu. Muamer je neko ko je na putu da takođe u simbiozi sa državom čini korisna dela svojim Sandžaklijama. Zato, ne kladite se na Suljka, jer on će opet klisnuti, ako ne u Tursku, onda u Albaniju, a vas ostaviti popišane i ostižane.
Prijavi moderatru
0 # Sesko Voja 2019-05-25 20:12
Ti djevojko tu pamet objasni onom nasem prlesedniku jeli vidis da ne zna na koju ce strlanu.Ja mu prlicam o Karlovac-Kalobag-Vilovitica a on zapeo samo tu do Mrcajevaca. I onog naseg mladog deckica premijera nasavetuj.
Prijavi moderatru
-4 # Olivera 2019-05-25 20:30
Našem predsedniku je sve jasno. Rasim je blago koje se čuva, Muamer je potencijal za velika dela koja predstoje u budućnosti, dok Suljko u zavisnosti koliko ima novčića, može da ih baca u fontanu želja sa predznanjem da ipak fotelju više nikada dobiti neće.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click