Pogledajte žustru raspravu u Skupštini Novog Pazara o stanju u OŠ ''Avdo Međedović''

hgfer657 

Komentari  
+6 # Ja mislim tako 2020-03-10 12:03
Liči mi da je vreme SDA isteklo
Prijavi moderatru
-2 # SDA samo SDA 2020-03-10 12:29
Nase tek dolazi.Ima da vas je.emo u mozak i narednih sto godina!
Prijavi moderatru
-1 # Ćeremida 2020-03-10 13:08
J... vi vase birace sta je sayvodom u TT
Prijavi moderatru
+4 # mikla 2020-03-10 17:17
ZAŠTO JAHIJAGA NE NOSI BRUSHALTER NEGO ONAKO IZLAZI U NAROD? :D :P
Prijavi moderatru
-2 # eso 2020-03-10 13:13
Počupaćemo bradu ovom četniki iz Orlja.Ti si našo da rušiš naš grad.Ni Nemci ga nisu rušili a ti sa tvojom građevinskom grupom iz Orlja da rušiš.Nije ti ga babo donio iz Orlja frndo.
Prijavi moderatru
+3 # Sandzački Gaziya 2020-03-10 14:51
A sta je sa rušenjem ISLAMSKE ZAJEDNICE?! Nesto se busate u bošnjaštvo i Maticu Bosnu, a priklonili ste se Jusufspahicima u Bg! Dje vam je ta prooala Akcija? Sto vas narod nije prihvstio, nego držite 20 posto dzamija i dzemstlija?! Je li Nikolić dao orden Muameru Zukorlicu ili onom Jusufsoahicu? Je li Muamer dao orden Borisu Tadicu ili mu ga je dao Suljo za nikad bolji polozaj Bošnjaka?! Toliko ste prazne i licimerne priče ovolikih godina, da nikom vise nije jasno odakle crpite laži
Prijavi moderatru
0 # Samir 2020-03-10 15:50
SNS je definitivno nasao nacin za opstruisanje nacionalnih interesa boshnjaka podmetanjem unutrasnjih sukoba u Boshnjackom korpusu. U tu svrhu koriste novo konstruisane politicke alatke SPP tzv zaledjenog korisnog idiota Zukorlica. Cilj je da se politicka korupcija u obrazovanju stavi pod kontrolu ambicioznog Zukorlica koji zeli neki monopol po pitanjima znacajnim za Sandzacko tj boshnjacko obrazovanje. Ovu prefidnost pro cetnicke politike i sarlatanizma mozete obuzdati samo preko BNV koje je i nadlezno za ovakve situacije. Pokusali su da prvo BNV obesmisle sa Zukorlicem i dozivjeli neuspjeh, sad guraju svoje ljude kako bi to lakse ucinili u novim pokusajima koji ce sljediti. Treba vam nova strategija za Sandzak.
Prijavi moderatru
-4 # A 2020-03-10 15:52
.... pogljedajte ovija Zlukomanovih Dr.,Jahalage-kviska i onog jednomesecnog Dr. Admirka. Jahalaga jedva sadtavi tri recenice iz repertosra munafikluka.
Prijavi moderatru
+2 # Wien 2020-03-10 16:15
Ja neznam cenu toliko mrznju medju ljudima?
Bivsi Direktor a jos u penziji,zaposlio rodbinu,skola u minusu...Zasto to malo ne komentarisete?
Ili obstrukciju bosnjackog jezika u skolama....
Peticija roditelja...
Budite realni a ne navijajte za jednu stranu...
Ja mislim da ce sad SDA da dobije najvise...
Niste napisali ni jednu rec o gostovanju ljidera u Nemackoj,koga je tamo predstavljao?
Da nije smesno bilo bi zalosnoo.
Ovde ce se voditi bitka izmedju SPP I SDP.
SDA je vec u corsokak...
Prijavi moderatru
+1 # mikla 2020-03-10 17:13
Svugde je tako u društvu.Niko da pomene direktora Kožarsko tekstilne škole,mea camovića protiv koga je podneto više tužbi. ministar i ovi što se prepucavaju,navodno,po pazarskom parlamentu,svi sve znaju a prave se toše.
Prijavi moderatru
0 # Popizdigoloj 2020-03-13 09:03
Na zalost nas narod i dalje priglup pa se prepucava preko medija,plasim se kako se ovo gledaju preko mikrofona da neko ne potegne. Sve je ovo planirano u beogradu najvecu opasnost su vidjeli u zukorlicu dali mu polozaj i utihnuli ga. U njegovoj stranci sve neki doktori a vidis po govoru ovih poslanika da im je recnik dosta siromasan. Braco bosnjaci dozovite se pameti dok ne bude kasno pustite interese svojih stranaka od albanaca treba da ucimo mnogo toga a prije svega kako biti složan sa svojim narodom pa i sa ostalim komsijama
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click