Naprednjaci u Novom Pazaru u koaliciji sa SPS, SRS, JS, PS i SNP-om (Video)

Predsednici gradskih odbora Srpske naprednje stranke, Socijalističke partije Srbije, Srpske radikalne stranke, Jedinstvene Srbije, Pokreta socijalista i Srpske narodne partije potpisali su koalicioni sporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima u Novom Pazaru.

koalicija sns sa ostalima 

Prikupljanje potpisa za podršku ovoj listi biće organizovano početkom sledeće nedelje. Zajednička lista nosiće naziv “Aleksandar Vučić, Ivica Dačić – za našu decu”.

Prema rečima nosioca liste “Aleksandar Vučić, Ivica Dačić – za našu decu” Nikole Jolovića prvi put u Novom Pazaru na listikoju predvodi SNS naći će se i Bošnjaci a da će žena biti više od 45 odsto.

” Radićemo za dobrobit svih građana Novog Pazara, kao i do sada, bez obzira na veru i naciju. Lista je sastavljena od najkvalitetnijih ljudi a posebno naglašavam da će na listi biti idosta žena. Na taj način pokazujemo želju da žene budu što više zastupljene u političkom životu na lokalu” – rekao je Jolović.

Prema rečima koalicionih partnera ova lista pokazuje da su svi za slogu, zajednički rad i poželeli su da ova koalicija što duže traje. (rtv) 

Komentari  
0 # Olivera 2020-03-06 23:10
Učite Bošnjaci od Srba. Vidite li šta je jedinstvo? Čak će i Bošnjaka tu biti. E moj Muamere, džaba se trudiš da Sandžaklije staviš na jednu listu. Zato, pridruži se i ti ovoj zajedničkoj listi, jer samo tako ćeš moći biti i sa drugim Bošnjacima u koaliciji.
Prijavi moderatru
-2 # miki 2020-03-06 23:40
ee !!!! oljice oljice a vidis li him onu sliku na zidu e pa to nece moci oljice tu zive bosnjacki muslimani u vjecini a oni mogu poslat te vlahnjice ali to ne pali oljice zivi bili pa vidjeli oljice. sikter sa ovoga sajta budalo blesava ili botu uci se sama a nemoj drugim smijetat fukso!. selam i pozdrav oljice kurvo u pazaru je 80% muslimana bosnjaka fukso!!!!!!!!.
Prijavi moderatru
-5 # Olivera 2020-03-07 10:03
Miki, vidim veliku Vučićevu sliku i smatram da je prirodno da se stave pod barjak liste koja misli na svu našu decu. Lista je zagledana u budućnost. To su izgleda shvatili i neki Bošnjaci pa su u njoj. Rasim se već opredelio za koaliciju sa Vučićem, a Muamer kao jedini preostali istinski lider Bošnjaka pokušava prvo da vas ujedinji. Međutim, kao što vidimo, nikako mu ne ide. Rasim se već opredelio, a Suljko ne zna ni da li izlazi na izbore, a ne sa kime će. On bi sa šćiptararima, što je i prirodno obzirom da je on eksponent njihove politike u Sandžaku. Muameru jedino predstoji da kao izrazito bošnjački predstavnik, dobije podršku svojih Bošnjaka, a onda kao takav participira u vlasti, jer može značajno doprineti mnogim stvarima i procesima koji su pred nama. Jer Bošnjacima ne ide u prilog da se stalno konfrontiraju sa Srbima već da zajedno sa njima grade svako svoju budučnost koja će biti bolja. To je jedino ispravno. Sve ostalo, ne obećava ništa dobro.
Prijavi moderatru
-6 # pazardonac dijaspora 2020-03-07 00:10
oljice proklet bio za cijo zivot a to i jesi frustirani pedo ili zarazena kurvo koi ili koja pod nekim laznim nikom provocira Bosnjacko Sandzacki narod ali ne zaboravi da te na kraju ceka metak ee tad ce ti biti kasno za pokajanje selam i pozdrav zarazeni pedofilu.
Prijavi moderatru
-4 # Olivera 2020-03-07 10:10
Zaista ne znam šta te je toliko naljutilo pa mi pretiš metkom. Očigledno je da se srpske stranke ujedinjuju, ja sam vam dala primer šta i vi treba da radite. Međutim, pošto još nemate taj kapacitet, i pošto je Rasim već u koaliciji sa SNS, dok je Suljko izgubljen u prostoru i vremenu, predlažem Muameru da se i on priključi koaliciji jer je to ipak bošnjački interes.
Prijavi moderatru
0 # Ja mislim tako 2020-03-07 21:19
Obavesti policiju o ovoj pretnji. Moj ti je savet.
Prijavi moderatru
-3 # Olivera 2020-03-07 21:33
Nije to pretnja, već pokazan intenzitet očaja što mi se ne može replicirati drugačije. Nisam ja kriva što se Bošnjaci Sandžaka ne mogu ujedinjiti oko nijedne stvari. Zato im predlažem da bar sarađuju oni delovi stranki koji su zaduženi za zaštitu životne sredine. Verujem da bi oko toga svi bili složni. Ili se ipak varam?
Prijavi moderatru
+1 # Ja mislim tako 2020-03-07 21:23
Teško si oboleo
Prijavi moderatru
+2 # mikla 2020-03-08 08:44
OBRNI OKRENI SVI GLASOVI IDU VUCICU :D
Prijavi moderatru
+5 # Semiha 2020-03-06 23:17
Olivera ne jedi govna sta da naucimo od seba .Đa kolju pale zare eee nama to ne treba.Nije t oje da ti pricas u nicije ime
Prijavi moderatru
0 # Bice 2020-03-07 01:42
Vidis kako se oni ujedinjuju u njihove prirodne nacionalisticke koalicije ,svi radikali i lazni levicari na jednom mestu.A vas zavadjaju,dele vam islamsku zajednicu da ne bi mogli da budete znacajan faktor u Sandzaku.No ako kad niste sposobni to da shvatite tako vam i treba .
Prijavi moderatru
+1 # banda 2020-03-06 23:47
Ta koalicija je koalicija podguznih muha Vučića, Dačića i Šešelja koji su MORALI da uđu u koaliciju iako se međusono ne podnose. To naređenje koje su dobili i razumem, ali ne razumem ove Bošnjake koji su na toj srpskoj zajedničkoj listi. Verovatno su tu zbog velike ljubavi i poštovanja prema AV ili Dačiću. Ali jbg saznaćemo i koji bi zbog interesa i to bošnjačko dupe postavil. Da je ta lista koalicija SNS sa nekom Bošnjačkom strankom onda bih i razumeo ili da je ta lista građanske provijencije. Ovo je Srpska nacionalna lista sa prioretima koji su pre svega važni za srpski narod u Pazaru što je potpuno razumljivo. Najgore je to što će i Rasimova i Zukorlićeva lista biti u službi ove srpske liste ako žele lokalnu vlast u Pazaru. Živi bili i videli
Prijavi moderatru
+4 # Nur-Bec 2020-03-07 10:14
Tako je banda!
Prijavi moderatru
-5 # Olivera 2020-03-07 10:40
Banda, ništa se ne mora, samo se mora umreti. Bošnjaci koji su na listi su shvatili da je bolji vrabac u ruci od goluba na grani. Kao i većina Srba, kao što vidimo. I tako je to u većini slučajeva u životu uopšte.
Prijavi moderatru
+4 # banda 2020-03-07 18:03
Ti Bošnjaci na srpskoj listi će dobiti samo onu stvar u ruci i od Srba i od Bošnjaka i to zasluženo.
Prijavi moderatru
-1 # NP 2020-03-07 01:04
"Prihvati hakk(istinu) pa makar od abesinskog roba (crnca)"
Olivera je napisala istinu a vi nju na lomaču?
Šta je bilo loše u predlogu da se formira Jedinstvena bošnjačka lista?
To je bio jako dobar predlog, ali ... loši šahisti ne razumiju dalekovidne poteze.
Imali bi više poslanika, bio bi to temelj nekom zbližavanju ..itd.
Evo npr koliko ja znam Albanci iz Preševa prave takodje jedinstvenu listu.
Zašto?
Prijavi moderatru
-2 # SJ 2020-03-07 01:43
Bas tako,no nisu sposobni da to shvate ,pa onda bolje ni zasluzili nisu .
Prijavi moderatru
+4 # banda 2020-03-07 18:24
Nije mi jasno NP kako ne shvataš ili bolje rečeno ne želiiš da shvatiš da formiranjem zajedničke liste se abolira Muamer Zukorlić za sve ono zašta ga mi kritikujemo. Pohlepa je čoveka pojela i to narod ovaj Bošnjački u Sandžaku to vidi. Žao mi je mnogih vas koji to ne vidite, ali nadam se da će ga ovoj narod spustiti na zemlju što će biti dobro pre svega za njega a i za vas
ps: Ovaj narod je jedva čekao nekog novog lidera sa poštenjem i moralom. Imao je šansu što se tiče intelktualnih sposobnosti, ali ono što je on, to nije mogao sakriti
Prijavi moderatru
-1 # Olivera 2020-03-07 21:23
Taj isti narod, o kome ti pišeš banda, Suljko već 30 godina vuče za nos, pa ga još nisu spustili na zemlju. A dotični je bio skoro sve osim predsednika i premijera Srbije, sa vrlo mršavim učinkom po taj isti narod. Pa zašto bi trebalo sada razapinjati Muamera kad i nije imao prilike da se pokaže i dokaže. Ne bi on mogao voditi svetovnu vlast kao kada je bio duhovni predstavnik. Tu su zakoni, transparentnost, javno mnjenje ...... I dobro je ako mislite da je nafatiran, jer tada mu ne bi bio cilj akumulacija kapitala, već filantropija. Previše ste strogi prema njemu, bre. Ohladite malo. Nije on kriv za sve vaše nesloge, nejedinstva, zagađenje reka i divlje deponije, nezaposlenosti, nedostatka infrastrukture i investicija........ Za to ste i vi svi ostali krivi, zar ne?
Prijavi moderatru
+3 # Istina 2020-03-07 07:55
NP Sendvicar nemojte Ti Zukica Muljator o ISTiNI Samo molimte.ISTINA je da ZukiCa pokusava isti taktiku od Njegovog Mentora Vucica koji je tako isto uradio sa Dacicem kako bi preuzeo vazne poluge vlasti a kasnije ga ucinio svojim potrckom.
Prijavi moderatru
+2 # Sesko Voja 2020-03-07 22:09
Nas Efendi-Vojvoda ,‘Odza Zlukorle ga je i kod ovih popusio. Zeleo bi on nekako i medju ove da se uvali,ali ga ovi ne jhebu ni za suvu sljuvu. On i dalje mora ostati Vojvoda bez portfelja.
Prijavi moderatru
+1 # TUTINAC 2020-03-07 15:57
ulazulj vam ga turci hoce da ga oni ulozu sa svih strana
Prijavi moderatru
+1 # Pazarac 2020-03-08 19:13
Ni ovi a ni bošnjačke partije ne rade u interesu naroda ni države Srbije već samo za svoje guzice.Sve ološ do ološa .Nama trebaju novi neiskvareni a pre svega pošteni ljudi..
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click