Novi Pazar / Na listi naprednjaka samo Bačevac i Jolović

Muamer Bačevac i Nikola Jolović jedini su žitelji Novog Pazara koji se nalaze na listi kandidata za narodne poslanike “Aleksandar Vučić – za našu decu”, saznaje radio Sto plus.

img 4531 

Bačevac, član predsedništva Sandžačke demokratske partije (SDP), četrdeseti je na listi od 250 kandidata, a na toj poziciji je bio i pre četiri godine.

Jolović, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Pazaru, je na 159. mestu i samo ukoliko ta stranka ostvari ubedljivu pobedu na parlamentarnim izborima će ponovo biti poslanik u Skupštini Srbije.

Na listi SNS za izbore 2016. godine bio je na 73. mestu.

Od ostalih kandidata na listi naprednjaka iz Sandžaka, najbolje je kotiran Stefan Sbljanović iz Priboja, koji je na 11. mestu, njegov sugrađanin Krsto Janjušević je 51, a Milanka Jevtović Vukojičić na 110. mestu.

Samira Ćosović iz Prijepolja je na 80. mestu, a Tutinka Fazila Ferizović na 243. mestu.

Na listi naprednjaka nema Rasima Ljajića, lidera Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) i osnivača SDP, koji je na prethodnim izborima bio na drugom mestu.

N. Kočović, Radio Sto plus 

Komentari  
+17 # Dijaspora 2020-03-05 23:36
Jos jedan razlog da sandzaklije dobro razmisle i NE glasaju rasima
Prijavi moderatru
0 # mikla 2020-03-06 08:06
bojkot!nije jedini rasim koji daje direktno glasove naprednjacima već svi vaši ljideri. :D
Prijavi moderatru
-2 # Diko 2020-03-06 17:49
Važno je da rasim pomogne narodnjacima, a bošnjaci su i onako naučili da nemaju ništa od od njihove vlasti, osim onih koji oni zadužili (čitaj.reketirali i mobingovali).
Prijavi moderatru
+22 # NP 2020-03-05 23:45
Kad se ovo prevede - od "silnog" SDP samo jedan Bošnjak ulazi u parlament i to na listi SDPS koju je Rasim zarad ličnih interesa utopio u SNS.
A kada Zukorlić predloži zajedničku listu da bi Bošnjaci imali više predstavnika u parlamentu , to se dočekuje na nož i odmah se optužuje Zukorlić za sve i svašta.
Dragi Bošnjo,
kapu na koleno i dobro razmisli kome daješ svoj glas.
Prijavi moderatru
+5 # Sandžak je vječan 2020-03-06 00:33
Naravno,nikome.Loš,zao,podmukao!
Prijavi moderatru
+15 # Sandzo 2020-03-06 04:50
Stvarno mislis da je Ljajic toliko pametan sve sam da radi, da mejnja partije i vlade ko carape, on je njihova lutka mogli su i nekog [censored]a staviti tu isto bi bilo, mene ga zao
Prijavi moderatru
-12 # Treba reci istinu 2020-03-06 07:11
Zato treba glasati za sda iskonsku bosnjscku ideju,koja se pokazala kroz vrijeme kao garant egzistenije bosnjaka na teritorijama na kojim oduvijek zivi.sda koju je osnovao alija izetbegovic postavila je fundament za opstanak naseg naroda kako u fizickom tako i kulturno ekonomskom pogledu.svi drugi presdstavnici sa ovih nasih prostora bili su dio te ideje.oni su bili po vlastitim rijecima suorganizatori te ideje.onda su toj ,,svojoj,,ideji okrenuli ledja.pravili druge partije,po jednu po dve.a sda je bila i ostala uz narod i kad se taj narod bije i kad ga sunce grije.nijesu bitni pojedinci.umro je alija.umrijece i sulejman.ostaje ideja sda koja treba da sa svojim narodom dijeli i dobro i zlo.da prepoznaje opasnosti koje se nadvijaju nad nasim narodom i osigura da ne zamre graja nase male djece po ovim nasim proplancima.da se ne ugase ezani sa nasih munara.da ostanemo ponosni zauvek na ovim nasim prostorima...
Prijavi moderatru
+7 # Sjenica u Srcu 2020-03-06 07:28
Ovo je prevršilo svaku meru! E moji Bošnjaci sta ste doziveli! Da vas Rasim Ljajic prodao ovako jeftino?! Samo jedan Bošnjak na listi u prvih Milion? Kakva je to pokvarena duša ovaj Rasim! A nije hteo da prihvati prijedlog Muftijin za Zajednicku listu! Meni je samo žao sto je Suljo takav, kakav je....da je malo pametniji i da ni on ne radi za Državu, pa da se ujedini sa Muftijom i da pošalju u istoriju ovog prodanog Rasima
Prijavi moderatru
0 # Jašim 2020-03-06 11:29
sjenicak ti si 100% fikret rujovic propali milicajac milujes mi jajca sa hanumom safom. Pa viditel da muftija sve sto je navodno vratio mešihatu da je upiso na muftiguz fondaciju i njemu doso kraj ako Bog da
Prijavi moderatru
-1 # Sjenica u Srcu9 2020-03-06 11:49
Pa narod vidi ko vodi SDP u Sjenicu. Zna se ko rukovodi i sa Nerom i Akijem i sa svim ostalim....IZO LATOVIC! Njemu je Rasim dao odrešene ruke da radi sta hoce. Uhvatio Nera za uši i poveo ga kod Rasima u Pazar. A Nero je izdao sve ideologije kojima je pripadao. A Aki kada je odao SDA i Hodzice koji su ga stvorili, odace svakog. On samo ide dje su pare. Sta Akija briga kako se stranka zove. Njegova STRAN(k) A je novac. Hazbo mu je sve bio omogućio. Ali je hteo da se više pita od Hazba.
Prijavi moderatru
+1 # Sandzački Gaziya 2020-03-06 16:51
Da naglasim....SDP bi se u Sjenici raspao da nije bilo IZA LATOVIĆA!
Prijavi moderatru
-5 # banda 2020-03-06 08:20
Rasimova stranka ce imati dva poslanika iz Sabdzaka ovu Samiru Cosovic iz Prijepolja i ,Bacevca iz Pazara. Oni ce biti u poslanickim klupama zahvaljujuci glasovima SNSiz cele Srbije. Mogu reci da je to veliki ustupak AV Rasimu i da ga je dobro zaduzio.
Ostale Bosnjacke stranke su na manjinskim listama i siguran sam i da ce Suljo i Zukorlic imati jos po dva poslanika sto je otprilike kvota za nas Bosnjake pod uslovom da skupe potpise da bi mogli ucestvovati na parlamentarnim izborima.
Mislim da ce uspeti to da realizuju, ali mi od njih na zalost nekakvu korist necemo imati, jer su im svima trojici muda u fioku. Galamice samo onoliko koliko im AV tu fioku otvori
Prijavi moderatru
+4 # Hakk 2020-03-06 10:55
Samo SPP.
ostali su potrošeni
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click