Zukorlić – Neka Gradska uprava da plac, sagradit ćemo novi lokal Ramizu Dugopoljcu (Video)

Narodni poslanik Muamer Zukorlić gostujući u emisiji “Bosančica” osvrnuo se i na slučaj uklanjanja nelegalno podignutog objekta na vakufsoj parceli u blizini Arap džamije.

viber image 2020 03 01 17 25 22 

 

Zukorlić iznio prijedlog da ako Gradska uprava obezbijedi plac, on će se svojim autoritetom založiti da se Ramizu Dugopoljcu sagradi nov lokal. Još jednom uputio apel da se prekine sa političkom zloupotrebom porodice Dugopoljac, uz poruku da će ih oni koji ih huškaju protiv Islamske zajednice ostaviti čim ih iskoriste.

– Evo ja imam prijedlog i da se ovo završi. Neka Gradska uprava odredi parče zemljišta, a ja ću da utičem da im Islamska zajednica sagradi lokal. Ako ne bude to htjela uraditi, ja ću da se potrudim preko svojih donatora da se prikupe sredstva i sagradi lokal tom čovjeku. 

I da se na njega vodi, halalosum sa moje strane. Evo, hajde da se više završi ova priča. Može i ljudski, može i neljudski. Ne znam na šta će sve to izaći, ali znam da se pedalj vakufske imovine više nikad oteti neće. To znam, a za ostalo nisam siguran, ali neka znaju svi da će snositi posljedice svojih postupaka, zaključio je Zukorlić.

Pogledajte video :

X

Right Click

No right click