Muratović: Neosnovane optužbe rezultat frustracije SDA Sandžaka (Video)

fgcvtz54 

Komentari  
+2 # Bravo 2020-02-29 19:56
Oduševio me Muratovićev govor!
Prijavi moderatru
-8 # Samir_sandzaklija 2020-02-29 22:57
- Jedina politika u ovoj zemlji koja ima jasan plan šta je to dugoročno rješenje za Sandzak,i za bosnjacki narod u njemu je SDA Sandzaka. Nista...osim treceg niovao vlasti - autonomije,ne moze Bosnjacima garantovat prava koja im pripadaju. Dakle,jedino SDA Sandzaka ima odgovor na to pitanje.
- Kad pogledate Zukorlicevu stranku...koja se nekad zove BDZ,nekad SPP...sutea ko zna kako...njihov plan je...dodvoravati se vlasti,uzeti kojeg direktora kako bi uhlebljavali neke svoje potrčkiće,zatim sagraditi po neki dućan od kojeg će se bogatiti uža porodica Zukorlica....i eto,tako zavoriti,za te beneficije uticati na razbijanju Bosnjaka,itd.
- Što se tiče SDP-a,oni nikad nesto posebno i nisu bili zainteresovani da se dugorocno rijese pitanja Bosnjaka...oni su tu za neka asfaltiranja,neki ti šminkerski radovi....i to je to.
-Tako da...jasno je zbog čega ova Drzava sistemski pokusava da oslabi SDA stranku,sa ovim nasrtajima na Skolu gde je bas SDA imala direktora...itd.
Prijavi moderatru
+9 # Dijaspora 2020-02-29 23:19
SDA i suljo je toliko dugo bio na vlast u pazar 30godina je u beograd, zasto do sad nije ostvario te planove, jos koliko to godina him treba, sto nije radio na autonomiji do prije 3 godine dok je bio u beograd? Nego tad je govorio da bosnjaci imaju sva prava, pa cak him je napravio i srpsku IZ. I ko da veruje vise u tu SDA, mozda bi SDA i bila jaca kad suljo prepustio nekom drugom.
Prijavi moderatru
+3 # Sulejman Veličanstve 2020-03-01 17:28
Dijaspora- Za tvoju informaciju, SDA je bila na vlasti u Pazaru od 2000 - 2008- e kada je po cenu likvidacije Ugljanina morala da sama SDA namesti izbore da ih izgubi, tj. da odstupi, i ti znaš da je njegovim protivnicima bilo sve dozvoljeno od države, kao što je sad dozvoljeno Zukorliću (da ruši po Pazaru), itd. O autonomiji nikad nije prestao da govori, čak dok je bio ministar izdejstvovao je novac za izgradnju nekih kuća u Pribojskoj opštini prognanim Bošnjacima 90-ih godina. Kad se tiče IZ, obrati se Zukorliću za objašnjenje kako je došlo do raspada i stvaranja rijaseta IZ u Srbiji, a došlo je tako što je on smijenjen, ali je odbio to da prihvati, postavio je naoružane "vjernike" (možeš misliti kakvi su ti njegovi vjernici, kao i on), oko prostorija mešihata, a da ne bi došlo do krvoprolića novo rukovodstvo IZ nije ni pokušalo da uđe u te prostorije, zatim je Zukorlić oteo te džamije.
Prijavi moderatru
+3 # Samir_sandzaklijanbo 2020-03-01 19:55
- Od tih 30 godina koje pominjes SDA je bila u Pazaru na vlasti ukupno oko 8 godina...sjecate se uvodjenja privremenih mjera,i ostalog...a u Beogradu je u Vladi bila 4-5 godina. To toliko.
- A tih 30 godina koje pominjes...e tih 30 godina zapravo srpske dugouhe službe sa domaćim špijunima i prodanim dušama rade protiv SDA. No,tebi je svakako šarlatan Zukorlic pomutio razum...jer da imas išta u glavu ne bi pisao ovde koje kakve nebuloze i neistine.
Prijavi moderatru
+6 # NP 2020-02-29 23:27
Dugoročni plan (autonomija...itd)?
Pa dobro.
30 godina ste na vlasti i to na svim nivoima.
Što niste trazili kroz institucije autonomiju?
Popnete se na Golfa dvojku, ospete po državi i to vam je najviše što uradite - i to, samo kad ste opozicija.
Zašto?
Zašto pominjete autonomiju samo pred izbore?
Kada ste u vlasti teče nam med i mleko, imamo sva prava ..itd.
Zašto kada ste u vlasti mi glasamo za Ustav, gde i zvanično postajemo manjina i to po dva dana?
Zašto?
Zašto u Tutinu i Sjenici gde imate apsolutnu vlast glasate za Vučića, predsednika - 70%?
Zašto?
Prijavi moderatru
-2 # Живојин 2020-03-01 00:30
Шојићу, а је ли тачно да се неко заклео на Куран кад је дијаспора плаћала да ће направити санџак-аутономију? ;-)
Зар ти више неЈћеш аутоаномалију?
Што ви сада не тражите "kroz institucije autonomiju"?
Ђе је ба запело, у српскоме Расу или црногорскоме Шјеверу? :-)
Prijavi moderatru
+5 # NP 2020-03-01 09:11
Sabahajrola Životinjko.
Jesi li se edukovao bar malo?
Vidiš li da si dosadan ko konjska muha, pa ako si pri tom još i nepismen - šta čovek da muhabeti sa tobom?
Nauči li pravopis?
A nešto iz istorije?
One realne - a ne Deretićeve ili nebeske?
Sta bi sa onim "lažama" o ilirskom knezu?
Ako si našao taj podatak , sad se lepo izvini, pa da nastavimo k'o civilizovani ljudi, tj civilizovani pokusaj da se muhabeti sa obolelim mrziteljem koji je pri tom još u fazi silaska sa drveta.
Prijavi moderatru
+1 # Живојин 2020-03-01 11:26
Е па добро, сад кад си сишао са дрвета, само без мржње одговори на проста питања!
Prijavi moderatru
-3 # NP 2020-03-01 14:59
Sam si rekao da je lažov onaj ko izmišlja tulum ilirskog kneza u temeljima vaše najstarije crkve.
E sad - pošto je to istina, sad lepo napiši da si ti lažov i izvini se za uvrede, pa da nastavimo
Prijavi moderatru
+2 # Живојин 2020-03-01 15:48
Добро, Шојићу, ево извињавам се што си лагао, извинуће ти се и Дугопољац штоси му разбојнички срушио радњу, а сад одговори на питања!
Prijavi moderatru
+1 # Semir 2020-03-01 10:28
Brat Muamera Zukorlića, Muhamed, kupio je u novembru 2013. trosoban stan u izgradnji u novopazarskom naselju Lug. Stan je platio nešto više od 39.000 evra, piše u ugovoru. Kupio ga je od Redžepa Ukića, na kojeg se ova nekretnina u katastru i danas vodi. Prema katastarskim podacima, stan nema upotrebnu dozvolu.doneZemljište Novi Pazar Brat Muhamed Zukorlić 8.103 m2 (0,81 ha) 120.000 €  Muhamed Zukorlić kupio je sredinom 2015. godine zemljište u blizini Rajčinović banje, udaljene oko 10 kilometara od Novog Pazara. Zemlju, koja se u katastru vodi na tri odvojene parcele, kupio je od nekoliko osoba iz Novog Pazara za 10.000 evra, piše u ugovoru. Na njoj je izgrađeno nekoliko nelegalno izgrađenih objekata.doneKuće Novi Pazar Brat Muhamed Zukorlić /  /  NELEGALIZOVANO  Na zemljištu u blizini Rajčinović banje, koje je u vlasništvu Muhameda Zukorlića, izgrađeno je nekoliko nelegalnih objekata. Objekti su vidljivi na satelitskim snimcima katastra
Prijavi moderatru
0 # NP 2020-03-01 15:06
Pa do juče to beše Vakuf koju je uzurpirao Zukorlić?
))))
Kako sad to - tri odvojene parcele itd?
U svakom slučaju hvala što si mi pomogao da ne dokazujem da je to Vakuf.
Prijavi moderatru
+3 # Живојин 2020-03-01 15:51
Добро је Шојићу, само не дирај багер кад доказујеш вакуф! ;-)
Prijavi moderatru
+2 # Sulejman Veličanstve 2020-03-01 17:40
NP- Dok je takvih kao što si ti i Zukorkić, i ostali Vučićevi dupelisci, nikad nećemo dobiti ništa a kamo li autonomiju.
Prijavi moderatru
+4 # Samir_sandzaklijanbo 2020-03-01 20:01
- Sto se tiče tih 70% za Vucica u Tt...predsednici birackih odbora su bili Zukorlicevi ljudi koji su napustili biracka mjesta negde oko 17h...i tad u dogovoru sa Vuckovim ljudima pokrali te izbore. A i za tebe informaciha NP...od tih 30 godina vlasti koje ponavljate kao papagaji...kako bi sto puta ponovljena laz pistala istina...SDA je ima oko 8 gofina vlasti u Pazaru i oko 4-5 u Vladi. Eto...od tih vadih papagajskih 30 godina...Toliko o vasoj istini i vašoj šupljoj i bezidejnoj priči i lazima. Politika Zukorlica...to vam je...politika za dućan i lokal više. To vam je to.
Prijavi moderatru
+4 # mikla 2020-03-01 09:22
„Kada je čovek jednom usvojio neko mišljenje, on doziva sve drugo da to mišljenje potvrdi i podrži. Čak i ako na drugoj strani postoje brojnije i snažnije tvrdnje, čovek ih ili zanemaruje ili prezire, ili skreće pažnju, pa ih odbacuje“.Čovek jeste politička životinja.

Ali će se istovremeno za neko političko mišljenje ili verovanje zalepiti kao smrad na [censored]a. I nema tih dokaza, činjenica ili argumenata koji će ga ubediti u suprotno kada se za nešto veže, začepi ili zajuni
Prijavi moderatru
+1 # Semir 2020-03-01 10:26
Zukorlić je vlasnik stana od 79 kvadrata, kako je prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije. Vlasništvo nad stanom, međutim, nije upisan u katastar, ali je u razgovoru za KRIK Zukorlić rekao da se stan nalazi u širem centru Novog Pazara, kao i da ga je kupio pre oko petnaest godina.doneKuća Novi Pazar Supruga Elma Elfić 430 m2 490.000 €  Zukorlićeva supruga, Elma Elfić, kupila je kuću u centru Novog Pazara početkom 2009. godine za 38.000 evra. Ova nekretnina se u katastru vodi kao tri odvojena objekta ukupne površine 133 kvadrata koji su izgrađeni bez dozvole. Četiri meseca nakon kupovine, Elma je dobila dozvolu za dogradnju. Uz kuću se nalazi dvorište od 178 kvadrata nad kojem ona ima pravo korišćenja. Nekretninu je kupila od Faruza Crnišanina, koji je i fondaciji Muamera Zukorlića prodao imanje u okolini Novog Pazara. Na adresi kuće, Elma je registrovala svoju računovodstvenu agenciju, Muamer Zukorlić fondaciju, a njegov brat firmu
Prijavi moderatru
-4 # NP 2020-03-01 16:27
Elma Elfić kupila staru kuću u centru (koja je morala biti upisana u katastru zato što je u centru i zato što je stara). Kasnije dobila dozvolu za dogradnju.
Znači da kuća nije nelegalna.
Hvala i na ovome ;)
Prijavi moderatru
+3 # Живојин 2020-03-01 16:34
Шојићу, а како ти знаш све те приватне Елмицине работе? :eek:
Ако те војвода санџачки провали..., џаба ти и багер! :-)
Prijavi moderatru
+2 # Semir 2020-03-01 10:29
Zukorlićeva fondacija kupila je sredinom 2016. u selu Varevo udaljenom oko šest kilometara od centra Novog Pazara zgradu veličine 1154 kvadrata, čija vrednost se procenjuje na 600.000 evra. Zgrada je izgrađena bez dozvole, a na istoj parceli izgrađeno je i nekoliko nekretnina koje nisu upisane u katastar. Ugovor o kupovini je u ime fondacije potpisala Zukorlićeva supruga Elma Elfić. „Objekat je na selu i pri izgradnji nije bio obuhvaćen urbanističkim rešenjima i nije bilo mogućnosti da se dobije građevinska dozvola. Koristi ga Bošnjačka akademija nauka i umetnosti“ rekao je Zukorlić za KRIK i dodao da je fondacija novac za kupovinu ovog imanja pribavila od donacija iz dijaspore. Zgrada, zajedno sa nešto više od 50 ari placa, kupljena je za 350.000 evra od Faruza Crnišanina, od kojeg je Elma Elfić sedam godina ranije kupila kuću u centru Novog Pazara. S obzirom da se zgrada vodi na fondaciju u kojoj ne postoji vlasništvo, njena vrednost nije uračunata u vrednost Zukorlićeve imovine.
Prijavi moderatru
-3 # NP 2020-03-01 16:34
Znači ni ta zgrada u selu Varevo, gde nije bila potrebna urbanistička dozvola (ali zato je procenjena od ovih "procenitelja" na 600.000 eura - zato što je u selu Varevo valjda a ne u NP?) ipak nije bila Vakuf!?
I na ovom ti hvala Semire.
Prijavi moderatru
+5 # semir 2020-03-01 19:24
nista morate pocet sa fetvama ko ono sjecas se prije par godina ko je sa beogradom nije nas :),sad cete ko je protiv naseg velikog vodje AV AV I SNSa nije nas,a njega hodzice pisman ne smijes da spomenes :).a sto hodzice?
Prijavi moderatru
+2 # Semir 2020-03-01 10:32
U vlasništvu univerziteta u Novom Pazaru, čiji je Zukorlićeva fondacija jedan od suosnivača, je zgrada u industrijskoj zoni u širem centru grada, površine 6.000 kvadrata i procenjene vrednosti od 3,5 miliona evra. Univerzitet je zgradu, zajedno sa pomoćnim objektom, kupio za nešto manje od 265.000 evra u martu 2016, piše u ugovoru. Nekretninu je kupio od državnog preduzeća „Raška holding kompanija“, koje je prethodno otišlo u stečaj, ali se Univerzitet u ovoj zgradi nalazi još od svog osnivanja. U kupoprodajnom ugovoru stoji da zgrada ima oko 3000 kvadratnih metara, ali je ona nelegalno dozidana nekoliko godina nakon što je Univerzitet počeo da je koristi, tako da joj je danas kvadratura duplo veća.Zukorlić je za KRIK ispričao da je odluka da se zgrada nelegalno dozida doneta zbog navodnih pritisaka ranijih vlasti: „Jedno nezakonje, rađa drugo nezakonje. Kada vam se zatvore vrata da na legalan način rešavate vaše probleme i kada se borite za opstanak i preživljavanje
Prijavi moderatru
-1 # Tu i tamo 2020-03-01 10:47
Kada si sve tako lepo istrazio o Zukorlicu hajde nam malo sada pojasni nesto i o tvom Sulejmanu velicanstvenom, kako je uspeo da napravi dvorac na rekreacionom centru u Novom Pazaru gde zivi on i njegova porodica i koliko ga je kostalo to, napisi nam nesto vise o njegovim vikendicama, i o Ljeskova sitiju
Prijavi moderatru
+3 # Sulejman Veličanstve 2020-03-01 12:49
Tu i tamo- Nema više šta da se doda, ti znaš sve, "dvorac" i ništa više. Taj dvorac da je ne znam kakav ne može vredeti 3,5 miliona eura, razmisli malo.
Prijavi moderatru
-2 # NP 2020-03-01 16:42
Polakooo ... samo da ovi "procenitelji" ne dodju da procene i to :)))
Hajde ovako
i ako se ne skažemo u mnogome - da se složimo oko ovoga makar:
- Hotel Vrbak, Banja u Rajčinovicu, mnogo lokala itd je prodato u paketu za milion maraka (pola miliona eura). Jel tako?
Pa ako Vrbak nije vredeo 3,5 mln eura kako to da vredi IUNP 3,5 miliona eura?
Što li ovi "procenitelji" ne procene i to bogastvo koje je prodato za 9,5 mln eura(
Prijavi moderatru
-4 # NP 2020-03-01 16:45
Ispravka - 0,5 mln eura ili milion maraka
Prijavi moderatru
+2 # Sulejman Veličanstve 2020-03-01 12:45
Bravo- Tebe je lako oduševiti, samo nek se pojavi neko od Zukicinih pasa, i ne mora ni riječ da kaže ti se oduševljavaš, zato što tebe ne zanima šta priča, samo blejiš u sliku i "uživaš".
Prijavi moderatru
-2 # Leskova 2020-03-01 19:52
SDA konjine
Prijavi moderatru
-4 # Gara 2020-02-29 20:00
Ene ga dr.mr.prd. Gde si bio, bas si nam jos ti nedostajao
Prijavi moderatru
+9 # Sos 2020-02-29 20:08
Suljov Sda = Muha bez glave
Postoji li neko ko razume ovu partiju
Nece na izbore nekoliko posle nekoliko dana hoce
Nece za Vucicom a za njim u koaliciju
Najveci Bosnjaci a Reis im u Beograd NE u Sarajevo

Suljo uzo Macku i kaze ovo je Pas svi mu aplaudiraju
Prijavi moderatru
+10 # Olivera 2020-02-29 20:15
Onda nije problem u Suljku, već u onima koji mu aplaudiraju, odnosno glasaju za njega.
Prijavi moderatru
-8 # zz 2020-02-29 20:21
Oljivera: Hajdemi Popusi trazi da za njega aplaudiras,a Hajdenam Popusi da navijas.
Prijavi moderatru
-9 # Pa 2020-02-29 20:19
.Sos-eto vidis da je ovaj Zukicin Dr.Mr.Pr. Ovaj Admirko sve dobro razumeo.
Treba biti intelektualac kao ovi Zukicini i onda ce ti sve biti jasno.
Ovaj Admirko-beg je usavrsio i zanat mehanicara za popravku bagera.
Prijavi moderatru
-2 # Dijaspora 2020-02-29 21:01
I treba sto vise bagerista i buldozera da porusi svo zlo sto ste 30godina nanijeli bosnjacima, i tako cemo da dobijemo onu nekadasnju sliku šeher pazara koju zasuzuje
Prijavi moderatru
0 # Dijaspora 2 2020-02-29 21:45
Ti baustelac navikao na hilti pa bi da rusis. Mora da radis samo na stemanju i rusenju? A mi mislili da si bar dogurao do armiraca.
Prijavi moderatru
+7 # Dijaspora 2020-02-29 21:53
Vidis pogresno mislis ja sam u drugoj branche veze nemam sa baustelom, ovde samo suljovi rade na baustele, jer nisu mogli da se zaposle u industriske zone i Ljeskova city koje him je suljo napravio.
Prijavi moderatru
+12 # SDADuhovniCentarBG 2020-02-29 20:16
Od Ugljanina ne postoji veći poltron 2006 godine je pristao za ministarsku fotelju u Koštunicinoj vladi da prekine duhovne veze sa Sarajevom i reisulemom i da pravi beogradskog reisulemu.Pa je pozivao policiju i zandarmeriju da isterava imame Sandzackog mesihata iz dzamija u Pazaru,Sjenici,Tutinu i Prijepolju sa obuvenim cipelama da instalira imame srpske islamske zajednice.Pa je zvao žandarmeriju u Tutinu 2009 godine kada je dolazio reisulema gde su pokušali sa dugim cevima da spreče ulazak reisuleme i blokirali trg.Pa je uz pomoć policije hapsio ljude i imame na kamenu temeljcu za medresu u Tutinu gde su članovi SDA ranili čoveka iz Pazara koji je ostao invalid. 2010 god Muftija pobedjuje na izborima za BNV i uz 2 vijecnika formira Vecinu i tadasnja Tadićeva vlast menja pravilnik samo za bosnjake da bi Ugljaninu ostalo vijeće uz najvecu zloupotrebu ministarstva, drzave.Pa Suljo daje posle Tadiću zlatnu plakatu dok on šalje žandarmeriju da bije narod na hadzet na vakufskom dobru
Prijavi moderatru
-4 # A 2020-02-29 20:23
.... ima jedan iz Orlja sa bradom veci poltron od Sulja. Taj je se popiskio i na ahmediju i na veru i na naciju. Ime mu je Zlukoman bagerista.
Prijavi moderatru
+2 # Sulejman Veličanstve 2020-03-01 12:51
A- Pravo u metu.
Prijavi moderatru
+4 # .mehmed 2020-02-29 20:17
Muratovicu, Tvoje argumentovano izlaganje je potpuno dominiralo u toj dvorani . Aferim .
Suceljeni Govornik je pokazao Uhljebljenicko ponasanje.
Prijavi moderatru
-10 # Ha 2020-02-29 20:26
..... ne sviraj kurhcu mehmedaga
Prijavi moderatru
+3 # Semir 2020-03-01 10:25
Prije par godina sam klanjao za njim,a sad vidis kako ljudi prljaju odoru,islam najcistiju vjeru ovaj ne smije AV AV da uzme usta jedino ko im smeta SDA.Stranka koja je simbol otpora srpskom fašistickom režimu 90 tih stranka ciji su clanovi optuzeni za terorizam,proganjani ubijani a njihov šef kaze ugljanin podijelio 20 000 pušaka,kamo sreće ondje gde su se bosnjaci naourzalinu BIH tu su i sacuvali glave.Mozda je muki prizeljkivao da nas pobiju da nas nema da se branimo kao on sa hajrom tuticom koji se falio kako ulazi kod sloba bez kucanja
Prijavi moderatru
-5 # Rifat Ugljanin 2020-02-29 20:18
Kako te odusevio Muratovic pobogu. Vidis da ,posto je doktor stalno izbegava da kaze nesto konkretno,ali ne ide.po mom misljenju,ne mora da je tacno ,ali ja imam pravo na svoj stav:Ni jedna partija u Sandzaku ne valja za narod.Svi su se oni ,i Ljajic,i suljo na neki nacin udvarali Srpskoj vlasti u Beogradu da bi lakse dosli do nekih privilegija .Za Rasima nema potrebe da pishemo bilo sta on je bio i ostao srpski poltron,ali nije rusio lokale po sandzaku,Suljo je surovao dok je bio ministar ,falio Svetog Savu i tako dalje ,ali nije zulucario i rusio objekte,ali najvece zlo sto nas je zadesilo je ovaj zulumcar ,iz Orlja,koji hoce kao izgovor Vakuvsko da porushi pola Pazara,da bi posle preveo na njegovu fondaciju i zidao svoju malu imperiju. To je zlo koje je zadesilo nas narod,i protiv tog zla treba da se svi borimo do zadnjega daha.
Prijavi moderatru
+3 # Pomirenje 2020-02-29 20:20
SPP pozove sve stranke na dogovor i zajednicku koaliciju bosnjacku na parlamentarne izbore, izvini se i Sulju i Rasimy, Rasim ode sa Vucicom a Suljo optuzuje uz najvece uvrede Muftiju da je Vuciceva ispostava a Suljo u koaliciji sa Rasimom i SNS u Np,Tutinu,Prijepolju,Priboju. Ja nista ne razumem!
Prijavi moderatru
+4 # Pomirenje 2020-02-29 20:26
Plus Suljo najavi zajednicku listu sa Čedom i Čankom, provereno Vučićevom opozicijom ko što je i Suljo ceo zivot rezimski i Vucicev a najavio demek bojkot dok Sandzak ne dobije 20 poslanika i posebnu izbornu jedinicu. Njemu Sandzak ceo zivot samo za trgovinu sluzi i za nista drugo. Znaci na parlamentarnim izborima imamo Rasim sa Vucicom, Suljo sa Cedom i Cankom, Muftija sam i onda Suljovi i Rasimovi zabaletali Muftija Vuckov Kadirov. Nidje veze nidje logike. Sto put ponovljena laz nikada nece biti istina!
Prijavi moderatru
+5 # NP 2020-02-29 20:31
Aferim Muratoviću!
Zaista je licemerno spočitavati nekom koaliciju sa Vučićem a u isto vreme biti u koaliciji na lokalu sa njim
Prijavi moderatru
+4 # Живојин 2020-03-01 15:55
Како само клевећуууууууу, а тек што лажуууууууууу да је Санџачко Прватно Предузеће увакуфило Вучка у коалцију! :-)
Prijavi moderatru
-7 # Sesko Voja 2020-02-29 20:37
Ovaj Suljo ponovo trti ovog naseg Efendi-Vojvodu,“Odzu“Zlukorla.
Tesko je sa Suljom. Ni ja ni Arkan mu nismo nista mogli ni 90-ih kada smo bili najmocniji.
Prijavi moderatru
-2 # Begoog 2020-02-29 20:40
Covek koji laze da je SDA prodavala oruzije
i sam je bio tada u SDA kao Sandzacki muftija toliko o postenom udabasu.
Nema koga nece prodati za eurici toje njegova vera i nacija euro.
Prijavi moderatru
-4 # Sesko Voja 2020-02-29 20:48
Pa to je nas Vojvoda ‚odza Zlukorle slagao zato sto smo mu rekli i tako opravdao nas teror nad Sandzakom 90-ih godina.
No mi smo radi te odzine lazi nagradili odzu time sto smo mu dozvolili da se slika pored bagera,a sada mu dozvolili i da upotrbi bager za rusenje.
Prijavi moderatru
-2 # Sesko Voja 2020-02-29 20:42
Koliko ja vidim i moji Rladikali,ovaj nas Vojvoda,‘Odza Zlukorle ce ponovo da popusi od ovog Sulja.
Cim su se ovi Vojvodini serdari ovako uspanicili da kefcu na Sulja,to znaci da ce ‚Odza debelo da popusi. A i ovi mu serldari ni za kuhrac ne valjaju. Glupo kao baljovi.
Ja bih ga sa Rladikalima pomogao ali nema ‚odza vise para. Svorc je odzko
Prijavi moderatru
+6 # Tu i tamo 2020-02-29 20:44
Ja bih ovako opisao svu trojicu sandzackih politicara:
Jedan je lud
Drugi je zbunjen
A treci nenormalan

Sandzaku su potrebni novi politicari koji ce govoriti ono sto razmisljaju a raditi ono sto govore i kojima ce Sandzak i Bosnjastvo biti u srcu a ne u ustima
Prijavi moderatru
-4 # A 2020-02-29 20:51
Akodemek iz orlja je sve to skupa. Zato je i rusio ljudima nafaku.
Prijavi moderatru
+6 # Pomirenje 2020-02-29 20:50
Ugljanin najavio demek bojkot dok Sandzak ne dobije 20 poslanika i posebnu izbornu jedinicu. Njemu Sandzak ceo zivot samo za trgovinu sluzi i za nista drugo. Znaci na parlamentarnim izborima imamo Rasim sa Vucicom, Suljo sa Cedom i Cankom, Muftija sam i onda Suljovi i Rasimovi zabaletali Muftija Vuckov Kadirov. Nidje veze nidje logike. Sto put ponovljena laz nikada nece biti istina!
Prijavi moderatru
-4 # Olivera 2020-02-29 21:31
Ne znam da li si komentarisao pod drugim nikovima, ali kao neko ko se među zadnjim komentatorima javlja na ovom portalu, pogodio si poentu ljiderovog bavljenja politikom.
Njemu (Suljku) Sandzak ceo zivot samo za trgovinu sluzi i za nista drugo.
Još samo da dvonožne SDA ovce to shvate.
Prijavi moderatru
-6 # DP 2020-02-29 20:55
A Dragi Allahu ko je sve sa doktorskom titulom? Pa za ovoga sam ja davno rekao da bi bio dobar za prodavca sira na pijaci i to na krcmu da meri kantarom!
Prijavi moderatru
+2 # Sandžak je vječan 2020-02-29 21:17
Muratoviću,uz svo lično poštovanje rekao bi ti ovo.
Kada pomeneš ime Čanak i Jovanović treba da ustaneš uz dužno poštovanje !
Za ostalo u govoru pred govornicom te pozdravljam.
Prijavi moderatru
-7 # Olivera 2020-02-29 21:27
Ti ustaj na imena nerasta i narkomana, a Muratović može slobodno da sedi ili još bolje da i ne pominje ta dva politička otpatka.
Prijavi moderatru
+3 # Enes 2020-02-29 21:32
Ljudi i vi sto niste ljudi nego fukare,vi koji psujete i vi koji cuvate jezik od loseg govora,vi sto ste SDA kocijasi i vi sto to niste,vi sto zovete sebe Sulejman Velicanstveni i vi sto se zovete bande i mande,brade i obrijani,sa tim A ili ZA,Suljko vas 30 godina laze,a najsvezija laz je stara dvije hefte i opet vam je on vidjeniji bosnjak koji najvise laze.E stvarno sramota,neko je ovde ili dobro glup ili mnogo lud....udrite sad
Prijavi moderatru
+2 # A 2020-02-29 21:42
..... kada nas je hodza iz Orlja lagao isto tako 30 godina,jos u ime Dragog Allaha,onda nije cudo ni za ove druge.
Samo da nam je znati pod kojim hastalom je ostala ahmedija,pa sve ti dzaba.
Prijavi moderatru
+9 # banda 2020-02-29 22:15
Rasim i Suljo su lagali sa pozicije političara 30 godina, a ovaj tvoj licimjer nas laže ili farba 30 godina sa pozicije Muftije IZ. Enese, hajde iskreno koje vlasnik Mufti fondavcije koja je vlasnik IUNP. Sa čijim parama je opremljen i otvoren IUNP. Je li ta Mufti fondacija Vakuf IZ ili privatna fondacija jedne porodice. Hajde Enese odgovori i nemoj zamuckivati ko ovaj tvoj Muftija kada ga u vezi ovoga pitaše na TV i on pošteno izlaga i sebe i vas i nas. A znam da vi znate, nego ne smete da budete iskreni. Licimeri, demagozi, račundžije .---- su sva troijica, kao i svi prljavi političari. Mene je žao što je ovaj tvoj prljavom politikom oprljao IZuS i što ju je stavio pod svoju šapu koristeći takve kao ti
Prijavi moderatru
+6 # banda 2020-02-29 22:16
ovo je namenjeno ovom EDnesu
Prijavi moderatru
0 # Enes 2020-03-01 00:11
Ada pa djesu Suljovi univerziteti i fondacije tolike godine u vlasti,kako te nije stid takvo nesto i pominjat,pojeli ste cevapa nekoliko miliona,ostavili grad Pazar u dugovima,Tutin ima zgrade ko u Njujork ali nema vodu i struju,u Sjenicu uz pomoc Dacica vladate 8 godina i pokradoste i upropastiste sve do cega ste dosli.Tvoj Suljko izjavi da mesihat vise ne postoji,eto cinjenice za tebe i tvog lazljivog idola a ti ako imas dokaze za to sto pises bujrum pokazi nam svima pa neka se i to jednom preprica.
Prijavi moderatru
+2 # Ibanda 2020-03-01 06:49
Ti ili si ogranicen ili bezis od realnosti koja ti se ne svidja. Prvo ti moje komentare izgleda ne razumes cim kazes tvoj Suljo bla bla bla...... Nijedan od njih trojice tzv lidera kod mene nema privilegije u mojim kritikama koje ih itekako zasluzuju. Ali ovaj tvoj svojim licinjerstvom je najvise na meti i to najvise zbog zlouptrebe pozicije Muftije, zloupotrebe IZ i Vakufa za ostvarivanje svojih politickih ambicija i da bude najveci tajkun ne samo u Sandzaku. Ako ti ne vidis ili ne zelis da vidis da je privatizovao IZuS i Vakuf sa svojim tajkunima, mi Enese vidimo i zato nam je na meti. I MENI nemoj da odgovaras sa tvoj Suljo ili tvoj Rasim, jer onicsu moji koliko i tvoji. Odgovori mi konkretno na ono sto te pitam ako znas ili ako smes
Prijavi moderatru
+2 # Ibanda 2020-03-01 09:03
I jos nesto, pogledaj u katastar na koga se vodi nepokretnost IUNP. Pise MUFTI, a ne IZ ili Vakuf IZ To svako moze naci na internetu. Ako ovi iz katastra lazu onda i ja lazem
Prijavi moderatru
+2 # Sulejman Veličanstve 2020-03-01 12:58
Enes-Taman posla da jedan musliman kao što je Suljo, koristi svoj narod za enormno bogaćenje kao pišman hodža, Ugljanin zna da musliman treba da ima samo onoliko koliko je potrebno njegovoj porodici, a pogotovo zna da tuđe ne smije da se prisvaja da bi se šepurio među braćom po vjeri, a ovaj tvoj kao da je išao u neku jevrejsku školu, samo prisvaja tuđe, sad počeo i da ruši Allah ga prokleo abd.
Prijavi moderatru
+1 # NP 2020-03-01 15:00
Hahaha
:)
A kako je prisvojio onoliki plac na rekreacionom i tu napravio kuću?
Prijavi moderatru
+1 # banda 2020-03-01 15:41
Pa zljoupotrebom opštinske vlasti kada se jedini Suljo pito u Pozar, što bi reklji ovi naši sa Peštera. Ali to su naši ljideri, nije na jabanu
Prijavi moderatru
-1 # NP 2020-03-01 16:00
Ne sumnjam ja da ti znaš banda. Ja sam pokušao da podsetim ex Sašu, da zna da je opština oduzela šumu u brdo "dje koza pase pod ručnu" pa je vlasniku nadomestila placem na rekreacionom a to predsednik opštine "kupio ". Ali Saša misli da bolujemo od amnezije
Prijavi moderatru
+4 # Sulejman Veličanstve 2020-03-01 17:32
NP- U poređenju sa ovim tvojim, to je zanemarljivo. Tvoj Zuki samo što ima kuću po Hamam, to je i vrednije od Suljove, a dalje da ne nabrajam jer bi trajalo do sutra, i ti znaš da većeg lopova među hodžama nit je bilo nit će bit.
Prijavi moderatru
0 # banda 2020-03-02 21:02
Baš tako
Prijavi moderatru
+4 # Dijaspora 2020-02-29 22:18
Hodza je bio miran sve dok mutavi suljo nije reko Mešihat vise ne postoji
Nemoj lagat bar ti kad znas sam istinu. Cak mu je taj hodza i omugucio da se ponovo vrati.
Prijavi moderatru
+1 # Sulejman Veličanstve 2020-03-01 13:07
Dijaspora- Šta ti pričaš ako boga znaš? Ko je koga i gde postavio, Suljo njega, ili on Sulja? Da ga Suljo 93 nije postavio u mešihatu, on bi i dan danas čuvao babu goveda po Orlju. A što se tiče mešihata on realno i ne postoji, to je Zukicina privatna prćija, koja ima razne delatnosti, od bavljenja ukopom umrlih, izgradnjom, rušenjem, prošenjem para po dijaspori, vođenja propagande i marketinga u korist jedne partije SPP, cinkarenja viđenijih Bošnjaka, jahanja beogradskih kobila, itd itd itd.
Prijavi moderatru
+6 # Pazarska prasaa 2020-02-29 23:18
Muratovic je gospodin sa argumentima a ovaj Suljov uštipak ponavlja jednu te istu pricu i lazu od njegovog gazde
Prijavi moderatru
+3 # Sulejman Veličanstve 2020-03-01 13:11
Ja ne znam ko još sluša ove monstrume?
Prijavi moderatru
+1 # Malo Morgen 2020-03-01 00:51
Potrcko muratovic.

Pogledaj mu samo gestikulaciju: kada i kako mase rukama, kada uzdigne glavu i napravi dramatursku pauzu u govoru, kada podigne obrve dok govori. 100% kopija zukorlicevog nastupa.

Tako to biva kad neko nema niceg svog vec samo kopira nadredjenog - do te mjere da mu samo stopala vire iz sefove guzice.

BLJAK.
Prijavi moderatru
0 # Живојин 2020-03-01 11:34
... типичан бушњачки "интелектуалац".... интернационалац са новом бушњачком интернционалом:
Устајте сви дембели на свету,
Ви што не знате за рад,
Правди се сад безумље свети,
Тутњи село кроз град!
Prijavi moderatru
+7 # mikla 2020-03-01 08:16
Sve bagra do bagre.ne pominje se nasilje u drugim školama.BOŠNJI JE BOŠNJU KARADUŠMANIN :D
Prijavi moderatru
+2 # Samir 2020-03-01 10:38
Politicka prostitucija u svakom smislu, Zukorlic je iskompromitovan i nema sta vise da trazi u Sandzaku. To sto ce za sobom da povuce i ovu svoju propagandnu kliku je nuznost za stabilniji Sandzak. Muratovic je svijestan da je i sam izmanipulisan...neka se izdvoji od te sektaske misli. Remont IZ Sandzaka je prvi politicki prioritet za sve gradjane Sandzaka. Nedopustivo je da IZ bude rasadnik politicke nesloge boshnjaka. Suvise krupne lazi i manipulacije je Zukorlic koristio u svojoj retorici da bi ga bilo ko iz SDA ozbiljno shvatio...Muratovicu bi bolje bilo da trazi prijem u SDA.
Prijavi moderatru
-4 # Olivera 2020-03-01 12:57
Da traži prijem u stranku koja je najurila svoje istaknute članove? Verujem da se Muratović ne oseća baš toliko lošim, da bi otišao u SDA. Jer tamo će morati da sluša propalog boksera, stomatologa i političara i da bude fikus. A Muratović je ipak malo temperamentniji i slobodoumniji, od nekog prosečnog klimoglavca iz SDA.
Prijavi moderatru
+4 # Sulejman Veličanstve 2020-03-01 13:12
Tako je.
Prijavi moderatru
+3 # Sulejman Veličanstve 2020-03-01 17:11
Muratoviću neuki čoveče, (neuk si čim si doktorirao za mesec dana) ti da znaš šta znači biti isfrustriran, ti bi znao da ste to vi iz SPP-a, jer vas SDA godinama pobeđuje na svim mogućim izborima, a SPP i SDP možete samo zajedno sa radikalima (SNS-om) da u Sandžaku nekako pobedite SDA, 20% dobiju Srbi, a vi po 10-15%, i to je to, i onda morate biti isfrustrirani, jer i pored cele državne mašinerije i novca kojim debelo plaćate glasače, vaših privatnih televizija, državnih televizija, portala, itd ne uspevate Ugljanina da pobedite, koji niti ima televiziju, niti ima portal, niti ima pristup bilo kojoj televiziji, državnoj ili lokalnoj, i šta vi imate da pričate. Ugljanin održi 2-3 mitinga i pokopa vas.
Prijavi moderatru
+1 # Sesko Voja 2020-03-01 21:19
Ja i moji Rladikali sigurno znamo samo jedno: Znamo da ce nas Efendi-Vojvoda,‘Odza Zlukorle i ovaj put da popusi od Sulja. Ne pomazu ni bageri,ni kada se Vojvoda Zlukorle slikava pored bagera ni kada rusi bagerom. Ne pomaze vise ni nas soder. Doduse ‚‘Odza Zlukorle nema vise para za soder. Ja i moji Rladikali smo mu oprljesili kasu te Interesne Zajednice.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click