Fehratović postavljao pitanja Vladi o problemu u školi ''Avdo Međedović'' i konzulatu BiH

gfh5346 

Komentari  
-1 # Dijaspora 2020-02-27 21:14
Hajde ljubomorci u akciju sa komentarima
Prijavi moderatru
+2 # mikla 2020-02-28 08:30
Njihov kandidat je konkurisao u tekstilno-kozarskoj skoli i ralja im ga smestio.ostavio protuvu iz ugla da mu direektoruje a ovog namestaju da radi u skoli za koju nije ni konkurisao.SVE MOGU LJIDERI PARTIJA. KONKURSI NE POSTOJE.A RASPRICU SKUPSTINJI DA MI SE GADE.SVE O NEBITNIM TEMAMA.
Prijavi moderatru
-1 # Zakon 2020-02-28 09:38
Po zakonu i nije dužan da konkuriše, jer njega ministar postavlja u vd stanje da bi se posle 6 meseci izabrao novi direktor da sredi haos koji ostavio bivši direktor i onda se bira novi direktor. Jedini koji ne zna zakon i krši ga jeste vi iz SDA kako može čovek iz penzije da rukovodi još školom i da bude na čelu a penzionisan tu nema nikakve logike! Nisu uspeli u dva navrata da izaberu direktora iz kolektiva nego se neko žalio, ministar ima po zakonu ovlašćenje da postavi koga on hoće, čak nastavnika iz druge škole, pročitajte nešto to ne boli, kakav penzioner da sprečava i vodi školu toga nema nigde u zakonu!
Prijavi moderatru
+1 # Master 2020-02-28 10:18
Pročitaj ti nešto [censored]e. Nije tačno da su konkursu neuspjeli. Prvi je ova muamerova inspektorka iz Kraljeva Svetlana oborila zbog mizerne formalnosti. Drugi je u potpunosti u skladu sa zakonom i izabran je čovek za direktora. E tu ulazi u priču orljeone i sa mafijom iz sns i srs pokušava na silu da nametne svog tetkica za direktora. Taj tvoj ministar je doneo NEZAKONITO rešenje o imenovanju vd jer je Konkurs legalan i legitiman, a ovo rešenje nije. I poruci tvom partijskom šefu, guruu, idolu, božanstvu...NECE MOCI NI ON NI NJEGOV MINISTAR! NE DAMO OVU SKOLU! Ni ministar, ni bager, ni niko neće moći da postavi tetkica vašeg za direktora. Sram vas bilo šta radite od ovog grada i ovog naroda... Bojte se Allaha pismanefendije!
Prijavi moderatru
+3 # Zakon 2020-02-28 10:33
E vala ćemo ga postavit majčin sine, neće nas sprečit ni Djerleci babo i sin, ni Ikići, ni Suljov zet i vaše znahe, zetovi i ostala zaposlena familija. Vaše vreme je prošlo kad ste sa Koštunicom isteravali imame mešihata i postavljali imame srpske islamske zajednice sa čizmama u dzamije, ili protivzakonito postavljali veroučitelje, ko silom dodje na vlast i silu prosipa dok je na vlasti silom će i da ode sa vlasti!!!
Prijavi moderatru
-2 # Master 2020-02-28 11:16
E vala ga majčin sine dodji da postaviš pa ćeš videt dal ćeš moć. Probaj sa bagerom opet. A kunem ti se da nećete moći. Vi ste ti koji silu koristite... Vi silom hoćete da postavljate, mimo volje naroda, mimo volje zaposlenih, mimo volje čitavog grada, mimo volje sindikata... Vi ste navikli da rušite u pola noći, da upadate, da prijetite... Al neće to moć vječno tako. Zapamti. A postavit direktora nećete pa taman životima školu branili. Zapamti s.toko seljačka što si umeracila da preko svega predjes samo za svoj interes i džep. Veru prodajete za večeru. Pismanhodze...Beda bedna. Najveća ste bagra i izdajnici ovog naroda.
Prijavi moderatru
0 # Zakon 2020-02-28 13:10
Videćemo sledeću heftu mangupi. Bager je za ove uzurpatore vakufske imovine. Za vas nam ne treba ništa.Vi nam niste mogli ništa kad su vam Koštunica i Tadić dali i policiju i sudstvo i tuzilastvo pa su obuveni policajci sa vama pokusavali da isteravaju naše legalne efendije ili legalne veroucitelje, a da instaliraju vaše srpske islamske zajednice a ne sad kad ste se podijelili na 5 frakcija, svi digli ruke od vas, hocete na izbore necete na izbore ne znate ni koja vam je politika. Lijepo vam je bilo od portira do profesora sve SDA i familija i prijatelji Djerleka, pa vam žao ko da vam je dedo Djerlek ostavio testamentom vi da vladade i da se pitate. Ne može završili ste karijeru!!
Prijavi moderatru
+1 # Master 2020-02-28 14:15
A vama je verovatno babo Šešelj, Šarčević i ostala banda... Ada ni ove, ni sledece, ni one tamo... Ni nikad! Zapamti baljovino! Nećete uc nikad u tu školu stok.o! Vi ste iz škole uvijek bezali a sad navalili da je otimate. E ne možeee... Onaj tvoj vd ne umije da izgovori dvije, mnogo bese bistar... Doduše Jahja bistriji malo od njega, samo se mnogo nateze kad govori. Ada dzaba vam sve. Dzaba vam i ove hutbe današnje što pokušavate savjest svoju da operete, dzaba kad je nemate. Narod vas zna. Zna da ste zlo. A koga ste vi devedesetih godina uvodili u Altun džamiju, sa sve cipelama? Secas li se to fuk.aro jedna bedna? Prodani bednici, izdajnici ovog naroda! Ada babovina nam je škola, nasa jeste, vaša nije. I šta? Ne možete uc i završeno! Nikad! Seme vam seljačko j.bm.
Prijavi moderatru
0 # Samir_sandzaklijanbo 2020-03-01 20:10
- To sto ti pišeš...to nije zakon...TO JE SAMOVOLJA I IZIGRAVANJE ZAKONA JEDNOG MINISTRA.
- ON moze sad ako hoce PO ZAKONU da postavi u toj Skoli i direktora iz...Subotice...Ali se zna sta je POSTOVANJE ZAKONA...A STA SAMOVOLJA. Zbog toga je zapravo ova Drzava i tu gde jeste. I to koga hoce ministar da postavi...nekog Zukorlicevog politicara...pa to je samo dno-dna. Kakav crni zakon.
Prijavi moderatru
+8 # Brada 2020-02-27 21:27
E futni Kvisko. Ako ostane Kvisko jos jedan mandat u skupstini bice bruka,jer se covek saatre citajuci. Bezi Kvisko kod nas na utovar bukovine i spasi sebe.
Prijavi moderatru
+10 # Djore 2020-02-27 21:37
Haha spasi nas sve, a i sebe ce urahatit
Prijavi moderatru
+5 # Semir 2020-02-27 22:01
On se usere dok nesto izgovori,oran gutan stavio naocare,zamislite on je "doktor nauka"
Prijavi moderatru
-4 # Činjenice 2020-02-27 22:02
Prof dr Jahja Fehratović je osnovne i magistarske studije završio u BiH a doktorske na Internacionalnom univerzitetu,bio je asistent u Bosni kao i u Turskoj gde je radio na osnivanju katedre za bosanski jezik jedinou van teritorije BiH, u Novom Pazaru je rukovodilac takodje kadetdre za bosanski jezik jedine uspešne van teritorije BiH na kojoj predaju najveć stručnjaci u svetu za bosanski jezik i bosnjacku knjizevnost kao sto sto prof.dr. Hasnija Muratagic Tuna i prof.Sanjin Kodrić. Napisao je više naučnih djela, enciklopediju Sandzačko-bosnjacke književnosti, kao i priručnika za Bosanski jezik koji treba da služi našoj djeci u dijaspori na zapadu i Turskoj da uče osnove bosanskog jezika da ne zaborave svoju tradiciju. Za razliku od Enisa Imamovića koji je završio srednju školu sa jedinicama, Jahja je neumorni radnik za prava bošnjaka i bosanski jezik.
Prijavi moderatru
+9 # Ha 2020-02-27 22:23
..... ne sviraj kuhrcu sa cinjenicama. Vidis li da civek hoce da se ugusi za dve recenice?
Prijavi moderatru
-6 # Činjenice 2020-02-27 22:33
Ti ga iz usta ga ne macinjes, non stop o k.... pricas. Jediničar ima više talenta za javni nastup priznajem, ali jediničar bio dokon bežao sa časova trenirao odbojku jednu knjigu nikad pročito nije samo govor vezbo.Ali vi kome jedan mutavi Suljo vlada 30 godina, koji padeže nezna, miješ č ć dj mislim da vi imate prečih političara za analizu govora
Prijavi moderatru
+4 # Ha 2020-02-27 22:44
.....ne sviraj kuhrcu s cinjenicama i cinjenicno
Prijavi moderatru
+6 # Istina 2020-02-27 22:40
Hajde NP i Zukicini sendvicari branite vaseg Vozda
Prijavi moderatru
+6 # Begoog 2020-02-27 23:26
4 godine u beogradu koaliciji sa vladajucom
Strankom neka kazu sta su uradili za sandzak i narod nista. Jedino su postali bahati nasilici rusioci tudji lokala.
Prijavi moderatru
-3 # Dijaspora 2020-02-28 00:21
30 godina su rasim ljajic i sulejman ugljanin vinistri i u vladu srbije, niko se u srbiju toliko nije dugo bavio politikom kao oni, i nista nisu uradili za 30godina
Cak se nisu ni javljali da nesto kazu o sandzaku kao sto spp za 3god.
Prijavi moderatru
+1 # mikla 2020-02-28 10:14
Međutim… Ni svi plačni predsjednički govori ovoga svijeta, ni svi čedomiriantići, nenadikecmanovići, informeri, kuriri, emirikusturice, vojislavišešelji, ni svi medijski i istorijski falsifikati, ne mogu sakriti, još manje izmijeniti činjenicu: Između šestog aprila 1992. i 14. decembra 1995, na mnogim dijelovima međunarodno priznate države Bosne i Hercegovine, sprovođena je muslimfrei politika.

Tako je nastala Republika Srpska.
Prijavi moderatru
+2 # treba reci istinu 2020-02-28 14:33
To je tacno,ohne venn und aber.no pored svega toga mnogo vise boli rana bosanske krajine gde je brat na brata digo ruku.a sve to zbog sujete jednog coveka i nezajazljive zelje da vlada.čoveka koji je interes svog naroda i zemlje stavio iza sebe i jedne grupe ljudi koja ga slijedila.digao brat na brata ruku,jedan uzeo za zaštitnika i onoga ko je i krenuo da ih sve unisti.morao posteni covek kraine da se bori i protiv brata i protiv agresora.ne znam dali ovako nesto jos negde u svetu se desilo.al ito je pored trgedije nauk za buduce generacje bosne, kao i za nas u sandzaku.jer i kod nas imamo coveka koji udara po svojem narodu.poceo je ida rusi ljudima mjesta gde zaradjuju deci koru ljeba.a onda uplasen trazi da ga ti isti koji su unistavali bosnu cuvaju i stite.
Prijavi moderatru
+3 # Semir 2020-02-28 14:30
Kuhinja muamera zukorlica za 10 godina,500 doktora nauka,beogradski univerziter za 100 godina 2000 doktora nauka,pravite vi dole kretene i dajte im titule.Na to beograd žmuri normalno šta ih briga jer imamo ove oran gutane sa raznim zvanjima i taj ti posle prica kako je on obrazovan,on unistava najvise narod jer ne trosi svoje pare,a za znanje da ne pricamo vidi se iz priloženog.Zaposljeni sa muamerovog privatnog faksa po ekonomskoj neznaju gradivo a predaju djeci,dalekoo cemo da doguramooo sa njimaaa!!!
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click