Novi Pazar / SPP: Hitno preduzeti neophodne radnje kako bi se poboljšala bezbijednost u saobraćaju

Povodom još jednog stravičnog događaja koji je uznemirio i dodatno zabrinuo javnost u Novom Pazaru, u kojem je povrijeđena jedna naša sugrađanka i njena malodobna djevojčica, GO Stranke Pravde i Pomirenja Novi Pazar upućuje poziv svim nadležnim institucijama, na nivou gradske uprave Novi Pazar kao i na republičkom nivou, da hitno preduzmu sve neophodne radnje kako bi se poboljšala bezbijednost svih učesnika u saobraćaju na teritoriji Novog Pazara, a naročito pješaka.

spp udes

Najčitanije danas 

Naime svjedoci smo da su saobraćajne nezgode sa izuzetno ozbiljnim posljedicama sve učestalija pojava na teritoriji Novog Pazara te smatramo da je iz tog razloga neophodno uraditi sveobuhvatnu analizu i izraditi plan za poboljšanje bezbijednosti u saobraćaju te isti pod hitno inplementirati u koordinaciji sa svim relevantnim institucijama. Podsjećamo javnost da su odbornici SPP-a u Skupštini grada u nekoliko navrata pokretali inicijativu na ovu temu, zahtijevajući da se usvoji plan o postavljanju usporivača saobraćaja, ali da nijesu naišli na razumijevanje i podršku vladajuće većine.

Ovom prilikom pozivamo cjelokupnu društvenu zajednicu, institucije i naročito nevladin sektor da se uključe u prevenciji i aktuelizaciji ovog problema sa ciljem povećanja svijesti svih učesnika u saobraćaju, kako bi se u budućnosti u potpunosti iskorijenile ovakvi slučajevi.

U Novom Pazaru predsjednik GO Novi Paza Edin Zećirović. 

Komentari  
+3 # Istina 2020-02-26 14:18
Eno u Prijepolju gde ste vi na vlasti sve cveta i blista of one deponije na ulazu grada preko onog plekepog mosta u centrum grada.NP Sendvicar licno Tonadgleda i kontrolise.
Prijavi moderatru
+5 # Boss 2020-02-26 17:38
Licemerna SPP trazi da se podhitno preduzmu radnje bezbednosti u saobracaju a danas ta ista licemerna SPP (SRpska Pravoslavna Popadija) trazila od policije da zabrani mirni protest gradjana bahatoj voznji
Prijavi moderatru
+2 # A 2020-02-26 19:38
....trebali zabraniti i bahstost hodza bagerista? Odmah zabraniti kretanje bagera sa ahmedijom.

Mnogo je ova Stranka ProPaliteta licemerna.
Obavezno da se zastite gradjani od hodza i njihovija bagera.
Prijavi moderatru
-2 # mehmed 2020-02-26 22:10
Pa LjAJIC vlada Novim Pazarom ...- Napravio je oko 300 fabrika u Srbiji a nije nabavio... naprimjer moderno vatrogasno vozilo... pa su neki ljudi u stanu izgorili..
I u drugim oblastima u Sandzaku je jadno stanje...a vjeciti Ministar...ce sa Vicicem ponovo u koaliciju.

Napravite mu spomenik a vi ginite na ulicama i stanovima , pijte zagadjenu vodu i dajte djecu u skole gdje NJEGOV BRAT - ( tako se prica ) Upravlja Nastavnim Kadrom i Direktorima...
Prijavi moderatru
+2 # Ha 2020-02-27 06:05
...ne sviraj kuhrcu mehmadaga
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click