Zukorlić: Svaki glasač SPP-a je vakif

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja (SPP), narodni poslanik akademik Muamer Zukorlić na svečanom prijemu u povodu vraćanja vakufa Stara Banja Islamskoj zajednici istakao da su oni koji su podržali SPP vakifi jer su kroz podršku koji su dali na izborima ugradili dio sebe u trajna dobra.

vakuf banja 

– Želim da poručim svi glasačima koji su proteklim izborima svoj glas dali za Stranku i pravde i pomirenja da ovog trenutka uživaju u radosti i sreći i da znaju gdje je taj glas otišao. Taj glas je evo došao ovdje, on je utkan u vakuf Stara banja. Bilo da je dat u Prijepolju, Novoj Varoši, Tutinu, Sjenici, Preševu, Vojvodini…. gdje god da je dat taj glas on je utkan u ovaj vakuf i on predstavlja svojevrsno uvakufljenje i tako će uvijek biti. Svaki glas koji bude dat, svaki tračak energije, svaki korak koji napravite on neće ići uzalud.

 

On će biti ugrađen bilo u materijalno dobro, bilo u duhovno dobro, bilo u naučno dobro, u obrazovno dobro, u bilo koje dobro a svako od tih dobara su vakufi. Zato je svaki glasač ove stranke vakif i onim listićem proizvodi trajno dobro jer nisu svi kadri uvakufiti zgradu, zemlju, novac jer nisu svi u stanju da imaju toliko imetka, a i oni koji imaju nije se od njega lako odvojiti ali jedan papirić, jedan potez olovke, naravno ni on nije lahak i taj gest treba da prozrači iz srca i uma i svijesti jer vjernik vidi, vjernik daleko vidi i to je velika razlika i ovo je trenutak da se svi oni koji su ovu borbu pomogli oni su danas pobjednici i oni će ako Bog da još mnogo puta biti pobjednici.

Akademik Zukorlić poručio da se nastavlja borba kako za povraćaj vakufa tako i za ostvarivanje prava.

– Mi nastavljamo, imamo još mnogo velikih vakufa za vraćanje, ali ne samo vakufa već svih prava koja pripadaju ovome narodu. Mi se nećemo smiriti dok svako pravo ne bude vraćemo obespravljenom čovjeku, bio on poznat ili nepoznat, jedinka ili skupina to je naš emanet to je naša obaveza dok smo u stanju, dok smo živi i dok možemo djelovati.

Komentari  
+7 # Malo Morgen 2020-01-19 19:36
More mars u pizdu kevinu - SRAM TE I STID BILO MRCINO JEDNA PODLA!

Isti si amfilohije - cega se godj dofatis ti to zasmrdis i u privatni biznis pretvoris. Sve mi se cini da si toliko zaslijpljen parama da ti nebi bilo mrsko ni mater svoju prodati za par evrica.

...tako to biva kad su nekom oci gladne - a da glad dna nema pa kolko god da ima ono bi jos vise. Nije tebi zlukorlicu lahko...
Odgovori | Prijavi moderatru
-15 # Wiena 2020-01-19 20:07
Decko ovo nije mesto za vredjanje nego za diskusiju.
Ako si toliko hrabar Zukorlic je cesto u gradu reci mu to u lice...
Sta si ti u uradio za svoj narod I za IZ?
Odgovori | Prijavi moderatru
-17 # Olivera 2020-01-19 20:17
Ništa, podvio repinu i otišao za Norvešku. Zaveo neku dobru i naivnu Norvežanku i osigurao svoje dupe do kraja života. I sada se ovde pravi pametan nad svima nama, i iživljava i soli pamet svojim Sandžaklijama. Obaška što prosipa netrpeljivost blago rečeno prema svojoj bivšoj domovini i njenom većinskom narodu, te se još i naslađuje sa svime što tišti srpski narod.
Ako ga zaista iritira politička scena Sandžaka i pojedini lideri, zašto ne traži audijenciju kod njih ili njihovih stranki kad bude sledeći put dolazio u Srbiju, Sandžak, odnosno Prijepolje?
Odgovori | Prijavi moderatru
-22 # Живојин 2020-01-19 20:30
Ама, он је из Исмета Мујезиновића, а тазбина му је у Норвешкој! ;-)
Odgovori | Prijavi moderatru
-23 # Olivera 2020-01-19 20:38
Ako ti je komšija, pozovi ga Živojine na jednu čašicu (ne više, jer nije baš po šerijatu) zdravlja radi (ne pominji produženi espreso ima da svašta pomisli, pa još i da se uplaši) i objasni mu neke stvari. Civilizovano, kulturno, sa argumentima, kako samo mi Srbi to znamo. Verujem da će nakon toga njegova retorika i protiv svega srpskog, ali i svega konstruktivnog bošnjačkog utihnuti.
Odgovori | Prijavi moderatru
+25 # MUJO 2020-01-19 21:36
Ti stvarno nisi normalna "Civilizovano, kulturno, sa argumentima, kako samo mi Srbi to znamo". Pleme lažovsko i zločinačko priča o civilizaciji i kulturi?
Odgovori | Prijavi moderatru
-21 # Olivera 2020-01-19 22:07
[censored]e, ko na ovom portalu civilizovano, kulturno i sa argumentima nastupa? Pa mi, srpski musafiri, mada moram da priznam da ima i priličan broj Bošnjaka. Međutim, ipak je više prostaka, nekulturnih i u nedostatku argumenata koji posežu za vređanjem i ružnim rečima kao i kletvama. Svašta sam ja ovde doživela, od pretnje smrću, do kletvi, a na vulgarnosti sam navikla kao na normalnu stvar. I to upravo od tvoje fele.
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # NP 2020-01-20 08:32
Ko te ne zna...
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Olivera 2020-01-21 13:01
.. a ti me znaš?
Odgovori | Prijavi moderatru
+13 # Malo Morgen 2020-01-19 21:45
O kakvoj ti diskusiji govoris?

Taj diskutuje i dogovara samo sa iskrenim cetnicima u beogradu i sa njima ugovara dogovore cija je sadrzina samo njemu poznata.

NAspram bosnjaka taj samo vodi monolog. On nesto kaze - i ocekuje da se bosnjo tome povinujue. Valjda umislila bradata starleta da je boziji poslanik, da je ono sto on kaze zakon?

I lahko je njemu sepuriti se po pazaru okruzen kobrama. Ako, baj je sad sasvim jasno za koga radi. A sta radi svi smo u prilici da vidimo....
Odgovori | Prijavi moderatru
-10 # NP 2020-01-19 22:52
Najlakše je pljuvati ovde, sve zajedno sa familijom.
Bedno, bolesno, jadno, nisko .... dotakao si dno Morgen.
Odgovori | Prijavi moderatru
+11 # Malo Morgen 2020-01-19 23:26
Otvori oci i vidi ko je dotakao dno!

Ovo zukorlicevo munaficenje je prevrsilo sve mijere! Ovo sto on radi je toliko destruktivno za bosnjacko nacionalno bice da se drugacije nemoze na ovakvo divljastvo odgovoriti.

Taj religijsko-poslovni-politicko-obrazovno/indoktrini rajuci konglomerat na kom je on celu nam bukvalno dusu vadi.

CIME TO ZUKORLIC TRGUJE U BEOGADU? Svoju mater moze prodati ako hoce - ali bosnjake i bosnjacke interese za par nekretnina i legalizaciju njegove pljacke - eh to mu nece proci!

Zapamti - zukorlic ozbiljno potcijenjuje bosnjake i kao individue i kao grupu. Ovo sto radi ce mu se zestoko obiti o glavu. A koliko zestoko - to zavisi od toga koliko je on daleko spreman da ide na svom putu pohelepe...
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Malo Morgen 2020-01-19 23:30
Zukorlic ili nije svijestan svoje izjave - ili je svijestan i svjesno je plasira. Treceg nema.

Neznam samo koja od ove dvije alternative je gora.
Odgovori | Prijavi moderatru
-12 # Senad 2020-01-19 20:21
Malo morgen Bratski savet idi liječi se kod psihijatra dok je još vrijeme
Odgovori | Prijavi moderatru
-17 # Olivera 2020-01-19 21:16
Kasno Senade. Mislim na psihijatriju. Njega mogu izlečiti jedino dr Živojin u timu sa dr Stanimirom. Ja se preporučujem kao medicinska sestra. Klin se ipak klinom izbija.
Odgovori | Prijavi moderatru
-20 # Живојин 2020-01-19 22:02
Жао мије, али нејмам времена јер морам да лечим ханумицу, моју добру комшиницу оригинал српским слатким продуженим еспресом, а њега нека лечи Мујо горком каХвом из малог бушњачког филџана!
Odgovori | Prijavi moderatru
-15 # Olivera 2020-01-19 22:25
Razumem te, Živojine. Boje je svoje dragoceno vreme posvetiti dobroj hanumici komšinici, nego da gubiš vreme na beznadežnom slučaju, koji pride tvoju pomoć nije ni zaslužio.
Odgovori | Prijavi moderatru
-10 # Enes 2020-01-19 22:07
Ovako pise bratija iz propale SDA,doso him kraj i pogubili se
Odgovori | Prijavi moderatru
-11 # 11 karanja 2020-01-20 09:55
Polako busnjaci,svi ste vi ipak poreklom cetnici,nema razloga da se toliko medjusobno mrzite... :D
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # Живојин 2020-01-19 20:29
Аууууууууу, војвода санџачки увакуфио и гласове - "Taj glas je evo došao ovdje, on je utkan u vakuf..." :o
Шојићу, шта си се умусио, имаш ли неку "аргументацију" за ово? :-)
Odgovori | Prijavi moderatru
-16 # Olivera 2020-01-19 20:42
Na sledećim izborima ima da glasam za SPP. Bar ću se osećati kao vakif. Bolje i to, nego da glasam za nekog drugog pa da se kasnije osećam naivno iznevereno, nasamareno....
Odgovori | Prijavi moderatru
+12 # Sulejman Veličanstve 2020-01-19 21:28
Oliva- Sad više nije potrebno uvakufiti zemljište, graditi džamije, islamske škole i institucije, samo treba na izborima zaokružiti SPP, a naročiro Zukorlića, i bićeš vakif, a allah vakife nagrađuje, eto još jedne mnogo lakše šanse da svaki musliman nešto uvakufi, i to kod Zukorlića. Aman allahu, ti si najveći i ti najbolje znaš, šta ovaj čovjek radi.
Odgovori | Prijavi moderatru
-10 # Olivera 2020-01-19 21:53
Ti to bukvalno shvataš. Nije on mislio da će zaokruživanjem SPP glasač postati vakif u direktnom smislu, već u indirektnom. Jer, glasajući za SPP, svaki glasač ustvari glasa za jedinu političku snagu koja će vratiti IZ sve vakufe koji su otuđeni od islamske zajednice. SPP je jedini garant, jedina je sebi postavila taj zadatak i jedina će to ispratiti do kraja. Ostale sandžačke partije su preokupirane drugim stvarima. Neke daju prioritet razvoju i prosperitetu, neke parazitiraju i zamajavaju glasačko telo decenijama, a Muamer, između ostalog, vraća vakufe onome kome su bili nekada davno i zaveštani. Naravno da je vakif onaj ko daje i to je zadužbinar, donator nečeg vrednog od čega će cela zajednica imati koristi. Ali glasati za jedinu stranku kojoj je pored mnogih zacrtanih ciljeva jedna od važnijih vraćanje vakufa pod okrilje IZ, to ima težinu poput davanja obzirom da potpomaže vraćanje nečeg što je oduzeto, i tek treba da se vrati.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Sulejman Veličanstve 2020-01-20 17:05
Oliva- Samo mi ti nemoj ništa objašnjavati, nisi pozvana niti kopetentna da govoriš o ovoj temi, pozabavi se crkvom u Crnoj Gori, to ti je preče.
Odgovori | Prijavi moderatru
+15 # banda 2020-01-19 20:35
Ovo što priča ovaj "zamrznuti" je uvreda za svakog vernika muslimana, za svakog Bošnjaka i za svakog poštenog čoveka. Koja podlost i ilicimjerstvo. Ne volim biti vulgaran, a rado bih kada su ovakvi halapljivci i hedonisti u pitanju
Odgovori | Prijavi moderatru
-12 # Olivera 2020-01-19 21:01
Budi banda, znam da ti to nije strano. Neki dan si bio i više nego bezobrazan, što nisam mogla prećutati. Ja ne vidim da se morate toliko ljutiti na njega, jer on će sve polako postići što je zacrtao na početku svoje političke karijere. Da neće, ne bi ni ahmediju okačio o klin i zamrznuo se kao što vi Sandžaklije to stručno volite da kažete. Ako me sećanje ne vara (NP original to najbolje od nas svih zna) uslovi su bili akreditacija, ujedinjenje IZ, povraćaj vakufa i još nešto što će me NP dopuniti sigurno.
Odgovori | Prijavi moderatru
-14 # Olivera 2020-01-19 21:02
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja R. Srbije, Odbor za akreditaciju naučnoistraživačkih organizacija, na sjednici održanoj 18.06.2019. g. potvrdilo je akreditaciju Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru kao integrisanog univerziteta u oblasti društvenih, humanističkih i prirodno-matematičkih nauka.
Vakufi se polako, ali sigurno vraćaju.
E kako će proticati ujedinjenje dve IZ, to će biti najteže ostvariti, ali nije nemoguće. Jer, ako čeljad nisu besna ni kuća nije tesna.
Odgovori | Prijavi moderatru
+11 # banda 2020-01-19 21:17
Kako se bliže izbori, ovaj zamrznuti će biti još bezobzirniji kada je u pitanju vređanje inteligencije moga naroda i doćiću u toj situaciji da budem vulgaran.I ti si tako postupila, vrlo nisko i provokativno
Odgovori | Prijavi moderatru
-12 # Olivera 2020-01-19 22:01
Ti si prvi počeo, samo da znaš. Mislim da nisi u pravu i bićemo svedoci ponašanja Zukorlića pred izbore. Smatram da Suljo i njegovi SDA klimoglavci više vređaju inteligenciju tvoga naroda. I Muamer je sve samo nije zamrznut. Toliko vatrenosti, energije, temperamenta isijava iz tog čoveka, čak strasti u objašnjavanju nekih svojih stavova nekima koji znaju da budu i provokativni. To topi tu zamrznutost. A muftijstvo je odavno prevaziđeno u njegovom životu, sigrna sam. To mu je samo deo CV. Perspektive svetovnog života su pred njime, a on samo treba da odabere, obzirom da je sposoban za skoro sve.
Odgovori | Prijavi moderatru
-14 # Enes 2020-01-19 22:10
Reci to svom Suljku i bratiji licemjernoj
Odgovori | Prijavi moderatru
+12 # banda 2020-01-19 23:45
A to je vaš izgovor, Suljo, Rasim, ...da opravdavate ovaj bezobrazluk ovog licimjera koji ponizi IZ, Vakuf i sve vernike. Prolazi vreme svoj trojici "naših ljidera" koji neće birati sredstva da opet nasamare ovaj naš narod za komad vlasti. Ali ovaj zamrznuti nema premca u svojoj halapljivosti. On će sa AV, Šešeljom ,... ko zna kakav dil napraviti na štetu našeg naroda radi osvajanja vlasti u NP, TT i SJ.Kad je u Skupštini Srbije potplatio četnika Šešelja da napada Sulja i Rasima, ovaj je spreman na sve Na sreću su ga pročitali Bošnjaci iz BiH i od.ebali a to ćemu se desiti i na sledćeim izborima i kod nas
Odgovori | Prijavi moderatru
+12 # eso 2020-01-19 21:01
Lopina nema drugo šta reći
Odgovori | Prijavi moderatru
+13 # Boss 2020-01-19 21:06
Obecava Zukorlije Svi glasaci SPP od ovih sad izbora postaju zivi sehidi, e Zukorlicu budalo jedna izgubio si ti kompas vise neznas ni sta pricas ni sta radis, haram ti je pomutio mozak
Odgovori | Prijavi moderatru
+13 # Mi 2020-01-19 21:13
A oni koji ne glasaju SPP nisu vakifi :)
E svaka ti cast...poceo si ko u pravoslavlju kad gresnik ode kod popa i ispovedi se i naravno plati za to,i pop mu kaze idi kuci oprosteni su ti gresi...
Odgovori | Prijavi moderatru
+15 # Sulejman Veličanstve 2020-01-19 21:20
E ovo je prevršilo svaku meru, "oni što su glasali SPP su vakifi", blago njima, sledeća "titula" od Zukorlića će im biti šehidi, ako opet glasaju SPP. Ovaj je stvarno prolup'o, čak je u stanju da proglasi vakifima one koji su glasali tu lopovsku, lažovsku, prevarantsku i prosrpsku (Milan Prokić) stranku. Šta li ćemo još od njega čuti i doživeti?
Odgovori | Prijavi moderatru
+15 # Damir 2020-01-19 21:25
Ne moze se vakuf poistovećivati sa nikakvom partijom taman se ona zvala SPP i njen lider bio nekadašnji muftija. Vakuf je svetinja i za dobro je svih gradjana a ne jedne političke opcije. To bi morala biti crvena linija preko koje se ne smije i bošnjaci moraji podići svoj glas u zaštiti vakufa.
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Malo Morgen 2020-01-19 21:38
Bradata starleta ovim pokazuje da mu ama bas nije sveto i da ne preza ni od cega na putu vlastitog bogacenja.
Odgovori | Prijavi moderatru
+13 # Sulejman Veličanstve 2020-01-19 21:33
Sad me zanima pošto je on te glasove dao Vučiću za fotelju, dali su ti glasovi duplo uvakufljeni, Zukorliću i Vučiću, do duše to se kod pravoslavaca zove zadužbina, pa je Zukorlić sad zadužbinar.
Odgovori | Prijavi moderatru
+9 # Malo Morgen 2020-01-19 21:41
Pohepa mu zamutila ono pameti sto je i nekad imao. Ovo sto sad bulazni je dokaz da je zreo za odredjenu medicinsku ustanovu.

Ili MUFTIJO DE BAR OTVORI KURAN CASNI PA MALO PROCITAJ STA TAMO STOJI.

Sram te i stid bilo spodobo jedna usrana!
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Haso 2020-01-19 21:40
VOJVODA prolupo totalno!
Odgovori | Prijavi moderatru
+12 # Istina 2020-01-19 21:41
Covek je stvarno puko.
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Sandžak je vječan 2020-01-19 21:44
Kaznite bagru na izborima,ovo se graniči sa ludilom.Najgore je što još malo onih zavedenih i onih koji su na njegov budžet misle da ko god neko nešto kaže protiv njega da je za Rasima,Sulejmana.
Velika većina normalnih naročito nas koji pišemo komentare kritikujemo sve tri crne ptice koje su uništile narod i Sandžak.
Kaznite fukaru jer su svi napravili belaj i nikada nam nije bilo gore.
Odgovori | Prijavi moderatru
-8 # NP 2020-01-19 22:45
"Kaznite bagru na izborima"
- ovo mi se svidelo!
Kaznite bagru ol9vkom.
E sad...
Ko je bagra - to je pitanje.
Da li one bagre koje glasamo 30 godina ili ove što su jedan nepun mandat?
...
Bošnjo nek odluči.
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # Malo Morgen 2020-01-19 23:46
Izvini - ali nismo toliko zaboravni da neznamo da je bradata starletica vec 30 godina na vlasti - prvo sa suljom, onda sa rasimom i danas sa vucicem. Ljepota - zar ne?
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Hodzica 2020-01-19 22:07
Svi vi koji sledite naseg velikog hodzu orljanskog ne morate u naredne dve godine davati Zekat i Sadakat-ul-fitre,jer bice dovoljno samo da glasate za Partiju velikog odze orljanskog i bice vam veci sevab nego da date dvogodisnji Zekat i Vitrove.Jos ako ga poljubite u rucicu onda ce vam biti oprosteni svi grijehovi i sigurno ulazite u Dzennet preko Sirat cuprije u Pazarskoj banji.
Odgovori | Prijavi moderatru
+11 # Meli 2020-01-19 22:08
Nismo budale da te glasamo
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # Brada 2020-01-19 22:13
VO IMJA SVETOG OCA AV,SVETOG DUHA SESKA I SVETOG ZUKIMIJA CETIRPUTA VENCANOG -AMEN;

Samo glasajte za Svetog Zukimija i nadajte se pomoci i zastiti od SVETOG VASILIJA OSTROSKOG,SVETOG ILIJE GROMOVNIKA I SVETOG ALEMPIJA.
Sveti Vasilije ostroski ce ukabuliti vas VAKUF-VAS GLAS I ZASTITI VAS SVIH POROKA I IZLECITI OD SVIH BOLESTI. Ilija Gromovnik ce biti zastitnik lesnika i ljeskovine.
Odgovori | Prijavi moderatru
-10 # NP 2020-01-19 22:41
Samo si zaboravio da dopišeš:
- Glasajte za Ugljanina i ćosajte ko što ste 30 godina ćosali.
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Malo Morgen 2020-01-19 23:44
Bijedno.

Ako ti je to jedini argument zasto glasati za bradatu starleticu.

Nemamo mi nikakve koristi od jos jednog koji nam donosi isto sto i ljajic i ugljanin. S tom sto je bradata starleta jos ko fol ulema, ko fol muftija, ko fol unosi postenje u politiku.

Fuj!
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Sajma 2020-01-19 22:13
Da imas petlje i da si vernik ne bi pustio zenu da se ponasa kao neka zvezda. Revije. Jos malo ce i postom setat. Djaba mora svoje komplekse tim da resava. Dok sa Eminom setat tajno. Misle Pazar Nju Jork da se nista ne zna. Ima tajnu zenu ozvanice je ko i Elmu kad zatrudni. Poremeti si sav umet u Np vecinom pola Pazara ide tvojim gresnim stopama.
Odgovori | Prijavi moderatru
-9 # Olivera 2020-01-19 22:30
Onda Sajma čuvaj svog čoveka, da ne krene njegovim stopama. Vidim da ne trpiš konkurenciju i tu te razumem.
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # Sajma 2020-01-20 04:12
Jebe mene tvoj covek. I to svakodnevno tako da me za muzs boli Ona stvar
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # Olivera 2020-01-21 13:03
Sajma, nisam znala da varaš svog čoveka. A verovatno si pokrivena i za javnost glumiš neku smernu sestru i vernicu. Sram te bilo.
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # NP 2020-01-19 22:39
Možda bi tebe, ćezibo, bolje bilo da naučiš da pišeš pa posle da pljuješ?
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Sabiha 2020-01-19 22:24
Malopre mi dodje Nafa na kahvu ,stize sva usplahirena i zabrinuta.Kaze Nafa,"Sabiha jadna,videl li i culi sta laprda ova bradata spodoba". Velim ja njoj,videh vala i cuh i evo se ibretim i mislim da je on negde tamo po BGD-ograisao na nesto.Zavlacio je se svukuda i po nakim klubovima i po podrumima vina i ko zna sve gde nije,pa da mozda nije na nesto nagazio?

Kaze Nafa da bi ga trebalo povesti pod OSTROG ili u Studenicu da mu kakav Pop ocita koju molitvu.
Po licu ,koje mu se skroz izoblicilo se moze videti da je debelo ograjisao.
Odgovori | Prijavi moderatru
-10 # NP 2020-01-19 22:37
Ja mislim da bi neki ovde bili nezadovoljni i da je rekao - "nemojte glasati za SPP".
Našli bi i tu mahanu. Rekli bi - nije dovoljno glasno rekao.
Šta sa vama da se polemiše?
Morgen psuje ko zadnji kočijaš, pominje familiju... dno dna!
Da vam objašnjavam šta je Vakufnama?
Da je Allah s.w.t. taj koji nagradjuje Vakife i da se svako delo meri na tačnoj vagi - Mizanu?
Da je svako ko je glasao ta SPP omogućio poslanicima SPP da udju u skupštinu i sa te pozicije da se bore I IZBORE za povraćaj Vakufa. Da se slučajno nisu poslanici SDA ili SDP borili za povraćaj?
Šta je tu čudno?
Partija na čelu sa Zukorlićem je osnovana sa ciljem da se zaštiti IZ na prljavom polju politike. I do sada to uspešno rade.
...
Mislim da vas ne bole Vakufi, IZ, ... već klinička smrt Ugljanina koja sledi posle ovih izbora.
Odgovori | Prijavi moderatru
+9 # Boss 2020-01-19 22:51
Drugo nas zlo ne naslo nego za svu trojicu posle saznanja izbornih rezultata da pojedemo halvu i da im izucimo el-fatihu da im Allah da NAJTOPLIJE mesto u dzehenem a porodicama sabur
Odgovori | Prijavi moderatru
+8 # Malo Morgen 2020-01-19 23:35
Nemoj da izmisljas. Bilo je ovdje clanaka o zukorlicu i njegovim izjavama - vecinu nisam komentarisao, ponekad nesto pohvalim - ali ovo je brate katastrofa. On je ili lud ili izuzedno zao kad bosnjacima podvaljuje ovakve gluposti. Samo sto nije proglasio svakog ko ne glasa za SPP za kjafira?!?!?

Ma daj, jos te nije sramota da branis ovakve idiotluke? Ovakvo politicarenje, mesetarenje i prodavanje magle od strane jednog muftije? I to jos radi u ime islama?
Odgovori | Prijavi moderatru
+9 # Semir 2020-01-19 22:58
Znaci počele fetve ako si za spp onda si vjernik,ako nisi onda si kjafir,šejtanov gost,a AV AV sta je on muamere?kurvo jesil ga kad spomenuo?
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Boss 2020-01-19 23:09
To je rahmetli Semkova politika, i Semko je tako pricao ko je sa nama Vernik je i Musliman ko je protiv nas treba ga uterat u misiju rupu. Sad pred izbore Zukorlije udara na sve strane nebi li dobio neki glas ali udara pogresno i dobija kontra reakciju.
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Boss 2020-01-19 23:23
Uskoro ocekujemo da kaze kao Rasim ZA BOZI I TESKI HATAR GLASAJTE ZA MENE, sad koristi Zukorlije pricu SDA vernik je onaj koji glasa SPP a za mesec ce da bude prica SDP-a za bozi i teski hatar glasajte za SPP Srpska Pravoslavna Patrijarsija
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Istina 2020-01-19 23:08
Futni ga ovaj NP pa covek se dopravi da svima odgovori koji mu napisu listinu o njegovom Poslodavcu Zukici.Gira je tetka i od ove OLIIVJERE.
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Semir 2020-01-20 09:56
On je pp struci imam,njemu je to duznost skoro se i sam otkrio ko je zivi u lugu,brat mu je jedan debeli krmak sto je prevario koga je stigao i ne slucajno brata mu zovu tudjman,sitni diler i radi sa kamatom ako.moze neko dijete da ufati
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # Sandžak je vječan 2020-01-19 23:09
Očekujemo novo redizajnirano izdanje Kur'ana u kojem će da piše:Ako si glasač SPP i donator kod Boga su ti oprani svi grijesi.
Mislio sam da nas je Bog kaznio sa Ugljaninom i Ljajićem ali im je ovaj ozbiljna konkurencija.
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Malo Morgen 2020-01-19 23:31
Ovaj je deset puta gori od ljajica i ugljanina zajedno!
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # 11 karanja 2020-01-20 09:56
Sve sami cetnici jadni busnjo.
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Boss 2020-01-19 23:10
Drugo nas zlo ne naslo nego za svu trojicu posle saznanja izbornih rezultata da pojedemo halvu i da im izucimo el-fatihu da im Allah da NAJTOPLIJE mesto u dzehenem a porodicama sabur
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Nur-Bec 2020-01-20 01:38
Zaista skandalozan govor!! Da li je ovom sandzackom faraonu ista sveto?Sluti covjek da ce na izborima proci lose ,pa se hvata i za slamku. A izgleda da on ne kapira da se sve vise uplice u blato kao pile u kucinu.Privativizovao je IZ-u i podredio je njegovoj partiji, a sada vidimo da i vakufe stavlja u svoju sluzbu.Ovo je necovjek par exellence.
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Hugo 2020-01-20 04:09
Al bi dobro jebo Elmu mnogo se primam na nju. Kad je vidim na revije ne mogu da obuzdam dize mi se. Ja glasam za Elmicu Muftijinu
Odgovori | Prijavi moderatru
-5 # Muamer 2020-01-20 07:25
Za vasu informaciju vecina lokala u centru grada pripada ili SPC ili je Vakuf.Ne kontam vase rezonovanje da li Crkva ili Islamska Zajednica treba te lokale da pretvore u sckve ili dzamije.Kako samo plitko razmisljate ne mogu da verujem.Pa naravno da ce te lokale da izdaju i da se finansiraju od tog novca.To se radi u svim zemlhama u svijetu.Nece valjda da cekaju od vas da im date pare od vas bolesnika koji pljuju i svetinje i politicare i drzavu.Nista vam ne valja samo lajete ko ono kad pas laje na sve sto prodje pored njega
Odgovori | Prijavi moderatru
+7 # Nn 2020-01-20 12:04
Blago meni kad sam vakif,glasam SPP i odmah vakif...
Pa muftija ponese te glasove u Beograd Vucicu pa odma postajem zaduzbinar :)
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Bilkan 2020-01-20 12:35
Ćelava moralna nakaza ,sve je rasturio,iskoristio sadaku za bogaćenje ,za ženidbe,raskalašeni Raspućin.Polako klizi u politički glib.Zukomije što dalje prljave ruke od sirotinje.Pitanje povraćaja zemlje je regulisano zakonom i građani vraćaju svoje ,a Zuko ko bajagi nešto se hvali.Najveći munafik svih vremena.
Odgovori | Prijavi moderatru
+6 # Istina 2020-01-20 13:26
NP Ne vidim argumentovane demante da nisi Imam i da brat Nije Tkzv.Tudjman.Ako je tako Sram te bilo.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Dijaspora 2 2020-01-20 13:55
ODLEDJENO-ZALEDJENI takozvani MUHTIJA ZLUKOMANE!

Isao si u te nekakve skole koje su te ucile veri Islamu i vrednostima vere,koje su te ucile porukama Allahovim iz Casnog Kur'ana,koje su te ucile Sunnetu Allahovog Poslanika Muhameda a.s.,pa evo te javno pitamo,a kao KAKADEMEK nam "postenjacino" odgovori:

Da li se igde u Kur'anu ili Sunnetu,u temeljima nase vere moze naci TAKVA BLJUVOTINA KOJU SI TI JAVNO IZGOVORIO?
Da li se moze naci igde u povjesti Islama da je neki pravi vernik imao takvo ponasanje bahatog kabadahije kao sto je tvoje?
Ti dobro znas samozvani Kakademece da se jedino mozes usporediti sa Halifom Jezidom jer po svemu jedino njemu licis.

U tim skolama si trebao da naucis da je Allah dz.s. najveci,a ne da nas ucis da je AV najveci i da ezan pocinje sa Allahu ekber a ne sa AV EKBER.Bruko nemoralna.
Odgovori | Prijavi moderatru
+5 # Bilkan 2020-01-20 17:24
Nedopustivo je da političar koristi Islamsku zajednicu za prljavu politički kampanju.Nema glasova za podmuklog bogatog propalog političara.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Semso 2020-01-23 11:12
Nikad ode nece bit bolje sa ovim lopovima. Nas narod je u osnovi vrlo pokvaren i pokvaren narod radja pokvarene politicare. Zato je nama Nemacka jedini spas ako zelimo da zivimo normalno.
Odgovori | Prijavi moderatru
Napiši komentar
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Vijest5

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari