Uskoro bratimljenje sa sarajevskom opštinom Stari grad

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac i načelnik sarajevske opštine Stari grad Ibrahim Hadžibajrić razgovarali su danas o saradnji i prednostima bratimljenja lokalnih zajednica.

nacelnik opstine stari grad u poseti novom pazaru 

 

Sporazum o bratimljenju biće potpisan uskoro, a prema rečima gradonačelnika Biševca, „Novi Pazar će na ovaj način verifikovati nameru da sa opštinom Stari grad uspostavi partnerske odnose na planu obrazovanja,  privredne, kulturne i sportske saradnje“.

„Stekli smo tokom godina mnogo prijatelja i to nam je pomoglo da, za dobrobit građana Novog Pazara, realizujemo brojne projekte. Sa opštinom Stari grad u Sarajevu uspostavili smo partnerski odnos koji će u narednom periodu dati konkretne rezultate, a bratimljenjem samo zaokružujemo dogovorenu saradnju“, rekao je gradonačelnik Biševac ovim povodom.

Načelnik sarajevske Opštine Stari grad Ibrahim Hadžibajrić istakao je da je „bratimljenje u skladu sa zajedničkim planovima koje imaju dve strane“. Sporazume o bratimljenju sa ovom opštinom nešto ranije potpisali su Kragujevac i beogradska opština Stari grad. 

Informativna Služba Grada/rtvnp

Komentari
+3 # bmw 2019-05-13 14:09
pametan i ja bi se slikao i smijao da sam toliko pokrao para :lol:
Prijavi moderatru
-1 # Dzevad 2019-05-14 00:31
E Nino nije nikom i nikad nista ukrao niti je koga prevario druze, takvih ljudi ima malo u Pazaru.
Da ga Allah nagradi za njegov nur i iskrenost i vakifluk
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click