PEKAR (60) IZ NOVOG PAZARA VIŠE PUTA OBLJUBIO DEČAKA (12): Osuđen na 9 godina robije

NOVI PAZAR - Apelacioni sud u Kragujevcu pravosnažno je osudio N.G. (60) iz Novog Pazara na devet godina zatvora zbog toga što je više puta obljubio dvanaestogodišnjeg dečaka, saznaje danas radio Sto plus.

1838833 lisice zorana jevtic news1 ls 

On je proglašen krivim za izvršenje krivičnog dela obljuba sa detetom, za šta je propisana kazna od pet do 12 godina zatvora.

Apelacioni sud odbio je žalbe Višeg tužilaštva u Novom Pazaru, koje je u ovom predmetu zastupao Adnan Baćićanin, koje je tražilo veću kaznu i pravnog tima osuđenog, na čelu sa poznatim beogradskim advokatom Borivojem Borovićem, koji je tražio oslobadjanje njegovog klijenta, potvrdivši prvostepenu presudu.

Osuđeni N.G, koji je buregdžija i pekar iz Novog Pazara, uhapšen je u septembru 2018. godine zbog sumnje da je par nedelja ranije, u nekoliko navrata, obljubio maloletnog dečaka.

Prema nezvaničnim informacijama, on je dečaka, koristeći njegovu nezrelost i naivnost, kolima odvodio do periferije grada i popularnih izletišta gde ga je prisiljavao da ga oralno zadovolji, za šta ga je kasnije nagrađivao novcem.

Nakon nekoliko nedelja torture dečak je sve ispričao roditeljima koji su obavestili policiju.

(Kurir, Beta, Radio sto plus)

Komentari  
+2 # Remi 2020-03-17 14:04
Toliko bi dobio i da ga Borivoje Borovic nije branio, samo je bacio desetine hiljada evra na prevaranta Borivoja Borovica koji isklepa pazaece... bolje je bilo pekaru da je obestetio zrtvu, tolikim novcem, makar bi dobio godinu manje...
Prijavi moderatru
+4 # Djore 2020-03-17 20:02
Ako je to uradio, nek ga k..ju sad u zatvoru svih tih 9godina.. Stoka poremecena
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click