Predao se ''Sandžački lav'' Emir Hadžimujović

Ranjeni je odmah prevezen u novopazarsku bolnicu, a Hadžimujović je tajnim kanalima prebačen u Tursku gde su mu, kako se pretpostavlja, u skrivanju pomagali navijači Fenerbahčea, pišu Večernje Novosti

14 emir fejsbuk 620x0 

Nakon što je u oktobru prošle godine u centru Novog Pazara pokušao da ubije Almina S., sina poznatog proizvođača džinsa, i posle petomesečnog bekstva, pravosudnim organima juče se predao Emir Hadžimujović, nekada poznati kiks-bokser i "žestoki momak", poznat po nadimku "Sandžački lav". Policija i tužilaštvo nisu saopštili gde se Hadžimujović skrivao i kako je uopšte uspeo da izbegne hapšenje, pošto je pre tri godine i sam teško ranjen i vezan je za invalidska kolica.

U Almina S., sa kojim je odranije imao neraščišćene račune, Hadžimujović je pucao u Ulici Stefana Nemanje iz vozila u pokretu, kojim je upravljala druga osoba. Ranjeni je odmah prevezen u novopazarsku bolnicu, a Hadžimujović je tajnim kanalima prebačen u Tursku gde su mu, kako se pretpostavlja, u skrivanju pomagali navijači Fenerbahčea.

(Večernje Novosti) 

 
  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click