Operativnim radom na terenu, pripadnici MUP-a, Odeljenja za borbu protiv droga, kod osumnjičenog su, u specijalno prerađenim šupljinama u vozilu marke “bmw” pronašli drogu

7Cwk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTnpFN01EQV8vODJlYTIzOTE3NTBjMjhjNTE4MzE5YzlhMmY0NzAwZTguanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB

Najčitanije danas 

POLICIJA u Novom Pazaru, Odeljenja za borbu protiv droga, uhapsila je Lj.Dž. (58) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz MUP-a.

Policija je prilikom pretresa automobila u Novom Pazaru, kojim je osumnjičeni upravljao, pronašla preko 20 kilograma opojne droge skank.

Operativnim radom na terenu, pripadnici MUP-a, Odeljenja za borbu protiv droga, kod osumnjičenog su, u specijalno prerađenim šupljinama u vozilu marke “bmw” pronašli drogu.

Po nalogu tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom javnom tužilaštvu u Novom Pazaru. (Večernje novosti)