ŽESTOKA PUCNJAVA U NOVOM PAZARU! U kafanskoj svađi ranjeno više osoba, jedno lice u kritičnom stanju

Novopazarska policija saopštila je da je uhapsila A. A. (1979) iz Novog Pazara, zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i E. A. (1994) i M. P. (1964) iz Novog Pazara, osumnjičene za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

pistolj u ruci 800x445 

Kako je saopštila policija, sumnja se da je A. A. noćas posle ponoći u jednom ugostiteljskom objektu u Novom Pazaru, nakon svađe i fizičkog sukoba sa četiri osobe, ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja i ranio dvadesettrogodišnjeg mladića koji je od zadobijenih povreda preminuo u Medicinskom centru u Novom Pazaru.

U pucnjavi su ranjena i dvojica muškaraca starosti 38 i 23 godine, ubodnu ranu oštrim predmetom zadobio je i osumnjičeni A. A., dok je u tuči povređen i jedan dvadesetogodišnjak, navodi se u saopštenju policije.

U saopštenju se još dodaje da se E. A. i M. P. sumnjiče da su, pre dolaska policije, sklonili određene tragove, a E. A. i da je učestvovao u tuči pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nasilničko ponašanje.

Policija je saopštila da je trojici osumnjičenih, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, navodi se, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

 
  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari