Berlin / U autobusu iz Novog Pazara torba puna oružja: Uhapšena jedna osoba

Njemačka policija saopćila je da su službenici mobilne jedinice Glavne carinarnice u Berlinu u subotu otkrili značajne količine oružja.

sawdecrtzjhwertghzjuj

Oni su oko 20.50 sati na berlinskoj autoceste 113 zaustavili autobus koji je prevozio putnike iz Novog Pazara u švedski Göteborg.

Tokom intenzivne provjere putničkog prtljaga, carinici su u putnoj torbi švedskog državljanina pronašli dvije jurišne puške (Kalašnjikov) i pumpericu. U prtljažniku iznad sjedišta pomenutog putnika carinici su otkrili još dva pištolja umotana u džemper!

Oružje je oduzeto, a 23-godišnji švedski državljanin uhapšen. Nakon provjere, ostali putnici mogli su nastaviti put.

Izvor:Radio Sarajevo

Komentari
+5 # Sajo 2019-05-22 18:53
Da ovo Suljo možda ne naoružava Nemce, da se otcepe od EU? Baš me zanima da li će ga Zukorlić optužiti u "krir-u" ili "alo-u", za prodaju pušaka Nemcima, bar jedno 20 000 komada?!?!
Prijavi moderatru
+1 # dijaspora 2 2019-05-22 22:45
Evo vec Nemci stelaju satelitske antene kako bi mogli pratiti Hepy TV,PINK i ostale srpske TV-stanice ocekujuci Zlukorla da im objasni Suljove namere o naoruzavanju evrope. A Zlukorle ceka instrukcije od BIE I Seselja da se dogovore koji broj komada treba Zlukorle da kaze.


Samo moderatori koji ce ovde najaviti Zlukorla ne znaju jos kako da ga predstave,da li odledjeno-zaledjeni muhtija,da li Kakademik,da li jahac kobila ili jos nekom od njegovih titula.
Prijavi moderatru
-3 # Prada 2019-05-22 23:16
Dijaspora ti si stvarno bolesni idiot. Za vas takve idiote i narkomane i jesu muto suljo i prasim. Ramazan je stoko neka ogovaranja bolje ti je bilo da si otiso na teravije nego sto munaficis liceru bedni
Prijavi moderatru
0 # Sajo 2019-05-23 10:04
Prada- A ti vidim prozbori sve ramazanski i islamski, "bolesni idiot", "muto Suljo", "prasim", "stoko", "liceru bedni" (ne znam ovo poslednje šta ti znači, ali uzimajući u obzir sve izgovoreno, mora da je i to "ramazanski i islamski)"
Prijavi moderatru
0 # dijaspora 2 2019-05-23 12:02
E vidis ti Ramamzanlijo PRADA,ja ipak necu progovoriti tvojim recnikom ramazanskim sa kojim najverovatnije i sufurujes i iftaris.Kada procitamo ovakav recnik kojim ti govoris,odmah svi znamo da se radi o sledbenicima Zlukorla Orljanina,jer je to jedini nacin njihovog komuniciranja.
I u Casnom Kur'anu ti se kaze da se protiv MUNAFIKA TIPA TVOG MILJENIKA ZLUKORLA i takvih licemera kao sto je ON ZLUKORLE treba i pricati i boriti se u svako doba i u svako vreme.
Optuziti svojih 20000 BOSNJAKA IZ SANDZAKA da je bilo naopruzano 90-ih je najveci Munafikluk koji je neko iznio prema svom narodu i protiv svog naroda a radeci za UDBU-u. E pa ako je za vas, njegove supljoglavce, nasa kritika iznosenje mrznje u Ramazanu, onda vidimo da se skolujete na njegovom Univerzitetu. OVAJ COVEK JE ZLO I ZA RAMAZAN I ZA VERU I ZA NACIJU I ZA SVE VREDNOSTI BOSNJACKE JER IH NAJNIZE PRODAJE ZA RAD SVOG BOGATSTVA I VLASTI.
Prijavi moderatru
-4 # Prada 2019-05-22 23:19
Sajo nemoras dase blamiras u ove ramazanske dane i da svima dokazujes da si narkoman.
Prijavi moderatru
0 # Sajo 2019-05-23 10:06
Prada- Hahahahaha, zar ti nekoga da opominješ u ramazanu, ti koji ogovaraš, naturaš, munafičiš, itd?
Prijavi moderatru
0 # Prada 2019-05-24 02:01
Sajo ti trba da se lecis. Ali tebi nema leka ti si sejtanske sorte bama nema pomoci.
Prijavi moderatru
0 # Yz 2019-05-22 22:57
Ovoliko mrznje u Ramazanu?
Vama izgleda ni tablete ne pomazu
Prijavi moderatru
0 # Olivera 2019-05-26 12:15
I posle se nađe neki komentator da kaže kako na Zapadu duboko poštuju Sandžaklije, za razliku od Srba. A istina je mnogo drugačija. Kada bi znali za šta su generalno Sandžaklije sinonim na Zapadu, mnogima ne bi bilo dobro. I BiH ne gaji iluziju po pitanju Sandžaklija, a kamoli neko drugi.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click