U poslednje vreme vozači sve manje brinu o svojoj ali i o bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju

vozac 620x350 

U poslednje vreme smo često svedoci brze i bahate vožnje pojedinaca, koji na taj način ugrožavaju ne samo svoju bezbednost u saobraćaju već i sigurnost drugih učesnika. Oni često vole i da snimaju svoje brze vožnje, pa snimke kače na društvene mreže.

Jedan takav primer je bahata vožnja koja je rezultatirala teškom saobraćajnom nesrećom. Tada je muškarac vozeći brzinom 140 km na čas izazvao sudar i direktno udario u automobil koji mu je išao u susret. Tom prilikom su povređene tri osobe.

Saobraćajna nesreća se dogodila pre nepunih mesec dana na Kruševačkom mostu kod Novog Pazara.

Ovo nažalost nije usamljen slučaj divljanja na putevima u blizini Novog Pazara. Na Jutjubu može da se pronađe nekolicina snimaka ove vrste, gde se vozači očigledno hvale svojom bahatom vožnjom.

Na jednom se jasno vidi kako vozač velikom brzinom upravlja kroz grad Novi Pazar, a na drugom je snimljena noćna vožnja na putu Novi Pazar-Ribariće.

Vozač ludački brzo vozi, oko 200 na sat, seče krivine i kreće se neverovatno velikom brzinom na neosvetljenom putu. Posle višestrukog posmatranja ovog snimka, jasno nam je da osoba za volanom odlično poznaje navedenu rutu kao i automobil koji vozi. U naslovu stoji da je u pitanju BMW 535d sa 300 konjskih snaga, no automobil je u celoj ovoj priči potpuno nebitan. 

Kakvo je vaše mišljenje o ovim snimcima? Pišite nam u komentarima. (Telegraf)

Sandzaklive pratite putem Android aplikacije. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.