FK NOVI PAZAR: ''FSS da preduzme sve odgovarajuce mere za regularnu zavrsnicu prvenstva''

Saopštenje

56242585 2979066318785136 982846387437699072 n

Fudbalski klub Novi Pazar ovim saopstenjem trazi pomoc od FSS, a sve zbog nesportskih desavanja koja prate utakmice Prve lige Srbije i samim tim kompletno takmicenje dobija zabrinjavajuci karakter, koji nema nista zajednicko sa sportom. Predsednik Fk Trajal u obracanju medijima izneo je citav niz neverovatnih neistina.

Da li naviknut da pobedjuje na ovaj ili onaj nacin, ispunio je lozu naseg stadiona pripadnicima organa bezbednosti, sto je uticalo da se prijatelji naseg kluba ne osecaju nimalo komforno. Kako njegov tim nije dosao do pobede, nasao je za shodno da se ustremi na igrace fudbalskog kluba Novi Pazar i sudije koje su krajnje prosfesionalno i objektivno odradili povereni im posao.. Nadamo se da prvi covek Trajala nije zaboravio da je teren jedino mesto na kojem se odlucuje o ishodu meca.

Apelujemo na FSS da preduzme sve odgovarajuce mere kako bi se stvorili potrebni usolvi za regularnu zavrsnicu prvenstva, jer fudbalski klub Novi Pazar nije u stanju da se odupre masovnim zakulisnim radnjama u Prvoj ligi Srbije. Cinjenica je da smo pretrpeli mnoge nepravde na gostovanjima igrajuci pred praznim tribinima i na seoskim terenima, dok je na nasem stadionu konstantno prisutno vise gledalaca nego na svim utakmica Prve lige Srbije zajedno.

U cilju sprecavanja bilo kakvih spekulacija, molimo FSS da upotrebi se svoje kapacitete i posreduje kod svog medijskog partnera da se obezbedi direktan prenos utakmice Novi Pazar – Trajal, kako bi se sportska javnost objektivno upoznala sa desavanjima na mecu koji bez ikakvog povoda proglasen utakmicom visokog rizika. Novi Pazar, klub bogate tradicije ucinio je sve da prevazidje silne probleme sa kojima se suocavao proteklih godina i na dobrom putu je da postane jedan od najstabilnijih klubova u zemlji, pa zarad toga svima kojima je fudbal ispred licnih interesa pruzamo ruku prijateljstva i saradnje.

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click