Poznati glumac poručio Novopazarcima: Poštujte mere, valja ovu kušnju proći

Poznati bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović obratio se građanima Novog Pazara, posebno izrazivši interesovanje za ono što se trenutno dešava.

20160307170427 358066

”Pozdravljam vas i selamim sa Neretve. Čujem da je u naselju Lug dosta pozitivnih na koronu, a mene interesuje šta se tamo dešava. Želim vam samo poručiti da poštujete sve mere zabrane i ova pošast u kušnja će biti iza nas. Evo nam 24. aprila lepog Ramazana, a onda i Bajram u drugoj polovini maja. Valja ovu kušnju proći, a ko zna čitati Božje znakove sve će ovo razumeti. Želim vam reći da mislim na vas i na sve dobre ljude bez obzira kojoj naciji, veri i religiji pripadaju ida vam poručim da vas volim” poručio je Emir Hadžihafizbegović građanima Novog Pazara.

Podsećamo, novembra 2018. godine ovaj glumac je u Novom Pazaru gostovao sa monodramom “Sve je do nas” koju je i režirao.  Tada je ovacijama i aplauzom novopazarska publika pozdravila nesvakidašnji nastup proslavljenog bosanskohercegovačkog glumca.

Hadžihafizbegović je i tada izjavio da prema ljudima iz ovih krajeva gaji posebnu empatiju, te da iz Novog Pazara nosi lepe utiske. (rtv)

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click