Vučić lično uručuje respiratore bolnici, dočekuje ga Ljajić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće u ponedeljak Novi Pazara, saznaje RTV Novi Pazar.

IMG cc4a4079c637308e3dc443f40d135c86 V copy 800x450

Vičić će, kako naša redakcija saznaje, tom prilikom obići novopazarsku Opštu bolnicu kojoj će uručiti respiratore.

Vučića će u Novom Pazaru dočekati potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

U današenjm razgovoru  predsednika Srbije Aleksandra Vučića, potpredsednika Vlade i ministra Rasima Ljajića i direktora Opšte bolnice Novi Pazar dr Meha Mahmutovića ocenjeno je da je situacija u Novom Pazaru “alarmantna”, te da su građani Novog Pazara najnedisciplinovaniji u Srbiji, a  da su pomenuti respiratori potrebni kako bi zdravstveni sistem Novog Pazara ojačao i spremno dočekao eventualni porast zaraženih korona virusom.

Na ovaj način, rečeno je našoj televiziji, ojačavaju se kapaciteti za prihvat pacijenata u Novom Pazaru kako bi oni bili zbrinuti na najadekvatniji način u svom gradu i kako ne bi morali da se šalju u udaljene kliničke centre.

Ovo je najveća pomoć predsednika Vučića zdravstvenom sistemu Novog Pazara koja je upućena u najtežem momentu za novopazarsko zdravstvo.

Podsetimo, zaključno sa jučerašnjim danom u Novom Pazaru je registrovano 12 osoba zaraženih korona virusom. Testirani su i kontakti zaraženih osoba a rezultati se čekaju.

Nadležni iz Opšte bolnice Novi Pazar pozvali su sve građane da se pridržavaju mera Vlade Srbije i preporuka nadležnih institucija i da bez preke potrebe ne izlaze iz svojih domova.

(rtv)

Komentari  
+4 # Nur-Bec 2020-04-04 15:05
Ne propusta vucko nijednu priliku da se promovise.
Prijavi moderatru
+10 # Hary 2020-04-04 15:30
Quoting Nur-Bec:
Ne propusta vucko nijednu priliku da se promovise.

Neka dragi moji sugradjani sad politike bilo je i previse dajmo se dovesti pameti pa zar je citav svijet lud sto ksze ostanite u kucama kontakte svedite na minimum , a samo ste vi pametni pa nikoga ne BANDARITE bogami cete za vrlo kratko vreme UJEST [censored] ZA SISU kako se kod nas kaze . Dajmo se URAZUMIT DOK JOS NIJE KASNO .
Prijavi moderatru
-13 # mehmed 2020-04-04 15:45
Providna promocija dva " kijametska brata "

na probusenom brodu, tamo negdje na pucini Evropskog grada Novog Pazara ..


na njihovu zalost...brod im je vec , do premca u vodi...
Prijavi moderatru
-2 # Sandzaklija xy 2020-04-04 16:47
Ako se u gradskoj bolnici lijeci oko 200000 gradjana iz grada i okoline treba puuuno vise respiratora, ako se racuna prema broju stanovnika drzave Srbije. Svi isto placaju porez i namete. Vucic i njegov okolonozac Ljajic ne poklanjaju, vec duguju.
Prijavi moderatru
+1 # Safet 2020-04-04 18:41
Pa niko i ne kaze da poklanjaju.
Prijavi moderatru
+7 # Mars 2020-04-04 17:32
Spasimo sami sebe, ne ugrozavajmo nase i tudje zivote a ako dodje do toga da moramo biti prikljuceni molimo Allaha jer respirator nije garancija da ce mo prezivjeti..zato je bitnije i bolje biti u kuci nego na respratoru.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click