BAŠTA U NOVOM PAZARU POSLE REAKCIJE POLICIJE POTPUNO PRAZNA! Zukorlić: Nije moj...

NOVI PAZAR: Restoran "Gazija" u centru Novog Pazara danas prazan, policija upozorila vlasnike da sklone stolove i stolice sa terase lokala

2190701 img20200404wa0000 ls

Novi Pazar. - Rostoran u strogom centru Novog Pazara koji je u petak bio pun gostiju uprkos naredbi Vlade Srbije o zatvaranju svih ugostiteljskih objekata, danas je potpuno prazan.

Kako "Kurir" saznaje, pošto su se u medijima pojavile fotografije i informacije da na terasi lokala ima gostiju, na lice mesta je izašla policija, ali prijava nije pisana pošto u vreme kada su do restorana došli policajci na terasi nije bilo gostiju.

2190699 img20200404wa0001 ff

Policija je po našim saznanjima upozorila vlasnika lokala da sa terase ukloni stolove i stolice kako gosti ne bi mogli da se okupljaju pa je lokal danas bio prazan.

Inače, na tvrdnje prenete na jednoj novopzaraskoj Fejsbuk stranici da je restoran u vlasništvu Muamera Zukorlića, ubrzo je reagovao i sam Zukorlić tvrdnjom da on nije vlasnik tog lokala.

"Restoran je vlasništvo Esada Nurovića što se može utvrditi u registarskoj dokumentaciji, kome je tokom dana od strane gradske vlasti upućena inspekcija, jer su pojedini građani primećeni na terasi tog restorana. Ovaj restoran od uvođena vanrednog stanja poštuje sve propisane mere i ni danas, kao ni prethodnih dana, nije vršio bilo kakve ugostiteljske usluge. Sa objavljene fotografije se jasno vidi da su građani ispred sebe imali piće u kartonskim čašama, što ukazuje na to da su bili usluženi na susednim kioscima ili kafićima sa šalterskom uslugom, čime su napravili problem vlasniku ovog restorana, navodi se u dopisu koji je Zukorlić poslao redakciji "Kurira". (Kurir)

Komentari  
-27 # mehmed 2020-04-04 15:50
Eto izjalovila se HAJKA protiv Genija Zukorlica.
Prijavi moderatru
+3 # Saki 2020-04-04 16:41
mehmed Kod normalnih se niśta nije izjalovilo, on je samo jedan rijaliti igrač, i dok ima rijalitija (Vučićeve vlasti) biće i Zukorlića, a posle, u miśju rupu.
Prijavi moderatru
+1 # Sejo 2020-04-04 21:18
Moj mehmede znaš ti čije ime nosiš, vredjas čoveka koji je bijo san svakog vernika. On nije bijo zaraženi mržnjom i obožavao je samo Boga Allah dž.š, a ti obozavas Zukorlica još malo pa ces mu i sedzdu činet i neverijem da mu je ne činis. Nemoj brate naš, sad imas bijele dane 6,7,i 8 april pa vidi posti i moli se Allahu da te oslobodi psihičke zavisnosti od obožavanja jednog čovek. Zikri, ali Aallahu a ne Zukorlicu po prtalu.
A mi smo videli davno ko je on a ovo što njegovi kafici rade bez obzira na koga se vode u registar a to što rade u ovo vreme pokazuje kolika je pohlepnost za parom cak na stetu po narod.
Prijavi moderatru
+4 # Sandzaklija xy 2020-04-04 16:24
Ja pretpostavljam da znam ko ovom klovnu dozvoljava da radi ovo sto radi. Ali, ako se prosiri zaraza u gradu ici ce i van grada.
Prijavi moderatru
+3 # Safet 2020-04-04 18:47
Zukorlicu ako kafic nije tvoj, cemu onda pravdanje. Nisi valjda i advokat postao, pa zastupas vlasnika?
Prijavi moderatru
-1 # Salaheddine 2020-04-04 20:14
Corona manijaci i pijane kukavice ,sjedite kuci ali manje pored tastature ! Zukorlic je nedostizna planina za vas prljave pacove.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click